text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

сряда, 7 март 2012 г.

4.03.2012

Съобщение от Галактическата Федерация на СветлинатаСъкровищата на 5-то измерение, за тези които желаят да направят този преход: Вашият свят в момента преживява изгрева на вашите вибрационни нива. Тези нива ще се увеличат за времето, в което като общество започнете да пробивате завесата на пространствените слоеве. Целта в този момент за вашата планета и нейните хора, е да достигне вибрационно равнище, което се намира в рамките на 5 честотния диапазон. В момента, вашият свят седи в рамките на 3-мерната честотна лента, и ние сме тук, за да ви помогнем съответно да се повиши нейната честота. Ние не сме тук, както някои от вас погрешно вярват, да направим възнесението вместо вас. Ние сме тук, само за да ви съдействаме за вашия преход, това е всичко, което ни е разрешено да направим. Издигането е процес, който трябва да се постигне от тези, които се възнасят и е разумно това да го разберете. Въпреки това, в тази вселена на светлината, вие имате много приятели и съюзници, а такава е и нашата дейност, да идваме на помощ на всички останали от светлината, и дори на тези от тъмнината, ако е нужно.·
Това, за което ние сме тук, и което правим в по-голямата част, е изчистването на някои пречки от пътя ви защото вие, като граждани на планетата, не сте подходящо оборудвани за това. Тези задачи са доста ангажиращи в голямата си част, но позволете ни се докоснем поне до малцина сега, за да получите някаква представа за това какво имаме предвид, като говорим че тези задачи не са по силите ви.

Както се случва с много светове, които посещаваме по техни предложения за оказване на помощ, при съществуващи извънредни ситуации с тъмните сили, които желаят да контролират останалата част от населението. Този сценарий със сигурност не е уникален за тази планета, и поради този факт, ние сме добре подготвени и много опитни, за да се справим с този вид съпротива. Благодарение на нашите сетива и технологичните ни възможности, ние сме в състояние да контролираме всякакви офанзиви от всички враждебни военни сили на мрака, а също и да ги отстраним от областите, на места където те вече няма да бъдат пречка за нас или хората, които подпомагаме. Такъв вид проблеми ние в момента решаваме.

Нашите методи за премахване на този вид пречки може да се различават от вашите тактики за война в 3-то  измерение, тъй като ние правим всичко възможно да ги отстраним чрез мирни средства. Ние имаме технологични възможности, които могат да дематериализират противниковите сили и да ги материализират отново в рамките на безопасни предели, където те могат да започнат рехабилитация. В някои случаи, това не е дълъг процес, а в други това е процес, който изисква много прераждания. Някои от съществата, се борят за тъмнината просто така, защото са били подведени и излъгани, и в тези случаи превъзпитанието е доста прост и сравнително бърз процес, защото веднъж щом тези хора осъзнаят, за кои са рискували живота и телата си, те вече нямат никакво желание да се борят на тяхна страна, и в интерес на истината, много от тях искат незабавно да се присъединят към силите на светлината, за да помогнат за премахването на тъмните сили от местата им във властта. Насърчени сме както виждаме светлината в сърцата, дори и на нашите врагове на бойното поле.

В момента тази част на нашата кампания вече достига своите крайни етапи, където силите на светлината са в състояние успешно да премахнат доста голям размер от противостоящите сили на космическите бойци, както и голяма част от техните земни и космически базирани оръжия. Сега е само въпрос на време, кога ще дойде момента да кажем, че тъмните сили нямат вече военни способности. Вие ще бъдете информирани за този ден, и той не е твърде далеч във времето.

Ние също така успешно подпомагаме вашия свят и в други важни задачи. Както говорихме вече няколко пъти, с вас заедно през следващите дни ще се погрижим за елиминиране и пречистване на замърсителите във вашия свят, като голяма част от тези замърсители са радиоактивни в природата. Това, което ние не обсъждахме с вас толкова често е, че ние вече управляваме радиоактивното замърсяване на планетата, тъй като има течове в целия ви свят и ние се сетихме, че трябва да ги вземем под наше управление за тези последни месеци преди възнесението. Ядреното съоръжение в Фукушима, Япония е само едната страна, където се получи радиоактивно замърсяване и изтичане в атмосферата, на земята и във водата, но има и други обекти, за които вие ще бъдете изцяло информирани през следващите дни. Много от вас ще работят с нас за пречистване на тези места, и това ще бъде една от най-жизнените задачи, които ние трябва да постигнем заедно.

През цялото това време ние правим и мониторинг на тектоничните плочи на планетата ви и работим, за да спомогнем за стабилизирането на тези плочи, за да намалят ефектите на сеизмична активност. Много от вас ще ни помагат и в тази област, това е друга област също от голямо значение, за да се отправите към вашето възнесение.

Друга задача в която ви помагаме е, подкрепата на земните ни съюзници, които стартират множество процедури, в съответствие с дневния ред, да бъдат отстранени от власт хората съдействащи на тъмните сили, както и тези, които са показали, че тяхната корупция изисква отстраняването им. Усилията и подкрепата на съюзниците ни на Земята, за многото задачи които имаме. Ние ви предлагаме нашата защита, защото можем да приложим нашите напреднали възможности в наблюдението и контраразузнаването. Тези способности са вече доказан важен актив за екипите ни на Земята, тъй като ние сме в състояние да наблюдаваме тъмните и сме добре информирани за техните стратегии.

Има много други задачи, които се изпълняват по това време и всички споменати, са само една малка извадка. Всички задачи, които сме предприели и ще предприемаме през следващите дни ще ви бъдат подробно обяснени и на вас, защото винаги сме го твърдили, това е вашата планета и няма да имаме никакви тайни от вас на никакво ниво. Всичко ще бъде открито, и всички ще могат лесно да го обсъждат с нас.

Днес съществува огромно количество от информация, която е недостъпна за вас. Една от нашите задачи е събарянето на бариерите, поддържащи тази информация скрита от обществото. След независимостта ви от тъмните сили, огромно количество някога класифицирана или съдържаща скрито познание информация ще бъде предоставена на вас, и на вашите високо квалифицирани екипи в тази област. Те ще прегледат това изобилие от информация и внимателно ще изберат пътища за нейното освобождаване и в какъв ред да се освободи. Това, което те няма да решават каква информация да бъде пусната за вас, тъй като всичко ще бъде пуснато към вас възможно най-бързо и най-ефективно. Хората на които ще бъде възложена тази задача, ще бъдат ангажирани правилно да спазват тази информация да потече към всички, които се интересуват от нея.

През цялата ви дълга история огромно количество информация е била забранена, и ние виждаме много от вас как ще се наслаждават на пускането на тези някога добре пазени тайни. Вие ще научите истинската история за вашата планета, а също и за себе си, и ще научите някои неща по тези две теми, които ще ви изненадат извънредно много.

Това знание е само едно от чудесата пазени за вас до вашето възнесение, и за нас е чест че сме в състояние да ви помогнем да получите достъп до това, което винаги е било ваше право. Това знание е само едно от съкровищата които ви очакват, а ние ви обещаваме, че има много повече съкровища запазени за вас. Всички те са ваши по право, тъй като вие сте децата на вашия Създател, и всичко във вселената на Създателя ви принадлежи по право. Няма да сте лишени от нищо. Всички дарове на тази вселена, ще бъдат разпределени така, както е постановено от вашия  Създател. Никой няма право да ви забранява каквото и да е. Има такива сред вас които го вярват, вие трябва да бъдете предпазливи спрямо тях, защото вселената е тази, която ви предлага подаръци. Това е вярване, чиито корени са здраво засадени в условията на страх, та нали всичко, което е във вселената, трябва да принадлежи на своя Създател, а Твореца желае вие да можете споделяте даровете на изобилието и. Тези дарове не ви се предлагат с троянски коне, опит за измама или завладяване, тези дарове са били ваши, ние само желаем те да бъдат представени пред вас. Това е всичко.

Положихме големи усилия, за да дадем възможност на вашите хора по-добре да видят и да разберат страха и какви вредни ефекти може да има върху една планета тази емоция, върху едно общество, раса, и индивидуално. Вселената има още толкова много да ви предложи, повече от това, което ви е било позволено от тъмните сили да притежавате. Тази благодат никога няма да ви бъде дарена, ако откажете да отворите очите си за нея. Позволявайки на емоцията на страха да ви убеди, че всички които са тук, за да Ви помогнат са носители на зло, и цялата тяхна помощ трябва да бъде отказана, в предвид на вашата безопасност, са част от по-ниските триизмерни мисловни процеси, които нямат място тук и сега и нямат място във вашия нов дом на Възнесението.

Не си позволявайте да продължите, без мнозинството от вашия свят могат да се възползват от цялата тази благодат, която както казахме, не идва от нас, а от вашия Създател, Творец на тази великолепна вселена. Ние сме тук само за да ви донесем тези предложения по поръка на вашия Създател, който като ваш Създател желае само да се насладите на всичко, което има да ви предложи. Само това касае нас, дали искате да приемете тези блага или не, изборът днес е пред вас и вашия свят.

Ако вие като общество и всеки индивидуално, продължите към вашето възнесение, има много неща, които другите същества от вашата вселена притежават, и те могат да ви ги предложат за да облекчите прехода си. Някои от тези дарове вече са ви предложени под формата на мъдрост и знания, и това ни улеснява значително, тъй като ние виждаме как мнозина от вашия свят приемат това, като знак на приятелство. Като продължим, в идните месеци и други дарове, с които разполагаме, ще се станат важни за вашия свят, и ние искаме да продължим, да изградим отношения на доверие, по този начин, когато дойде време да ви се дадат, ще има доста от вас, които няма да позволят страха да ги принуди да отхвърлят тези оферти. Това което ви казваме, ще бъде по ясно за вас, когато му дойде времето, но за сега ние трябва да се фокусираме върху намаляването на страха на някои от вас от нас, за да имаме по-ефективно партньорство в работата.

Има много неща, които можем да ви предложим в момента, и те могат да станат доста голямо предизвикателство за вас, и нашия опит и инструментите, с които разполагаме може да помогнат да направите този преход толкова гладко, колкото е възможно. Всичко, което искаме е, да не се позволите на страха да ви повлияе за вземането на решения. Както сме казвали много пъти, ние не сме тук да ви завладяваме, тъй като ние имаме всички от което се нуждаем защото сме приели даровете на Твореца. Тези блага ни бяха поднесени просто така, защото ни се полагат. Вие имате много съюзници, приятели и роднини в тази Вселена, и те са тук, носещи тези дарове от вашия Създател, за вас.

Ние сме от Галактическата Федерация на Светлината.


Предадено чрез Грег Гайлс


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator:Светлана

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012