text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 2 март 2012 г.

29.02.2012


Послание от Командата на Ащар – 29.2.12г.


Вземете със себе си предизвикателствата, който сте преодолели и уроците, които сте научили в новите си животи и в новото си начало. Това е и причината на много от преживяванията ви тук. Сега можете да вземете тази придобита през живота си мъдрост  и да я приложите към ситуации, които имат нужда от нея. Започвате ли сега да виждате защо е трябвало да минете през конкретни преживявания във вашия живот? Всичкия ви придобит опит е бил с причина и нищо от това, през което сте минали ще отиде на вятъра, тъй като знанието и мъдростта постигнати от вашия опит ще бъдат много ценна придобивка, не само за вас, но и за много други също така, когато се завърнете във високите царства.

Има много същества, които не са имали шанса да се преродят в триизмерния свят и да учат от това, което вие сте научили, но след като се върнете, те ще имат възможността да усвоят мъдростта, която сте натрупали и да спечелят от вашия опит в ниските слоеве на реалността, без да се били самите там. Този вид споделяне е пример за това как съществата от високите измерения си служат едни други и същества от много различни Звездни системи от цялата вселена ще се облагодетелстват значително от вас и вашия опит по този начин.

По настоящем много от вас задържат в себе си заровени емоции от негативни преживявания. Някой от тези преживявания лежат над меридиана между вашето съзнание и подсъзнание и някой под него. Много от вас желаят никога да не са минавали през тези преживявания, но ние ви казваме, че тези негативни опити бяха важна част от вашето пътувани до тук и много от тях бяха внимателно планирани от вас преди сегашното ви прераждане. Ще разберете това много по-добре след като се върнете до състояние на пълно осъзнаване, но трябва сега, да видите всичките си преживявания тук като благословия и нещо, което трябва да се уважава и им позволете да бъдат изчистени, което се налага, когато продължавате към процеса на вашето Издигане.

Много от вас са минали през толкова много по време на преражданията във физическото, но ние ви казваме, че вие се приближавате толкова близо до завършване на вашето дълго пътуване и вие сте почти у дома. Продължавайте да правите най-доброто от себе си да виждате всяка пречка и всеки опит като възможност да учите и да растете и вашите последни месеци тук ще са доста по-приятно преживяване.

Често сме ви казвали за нуждата да изчистите негативните си емоции, които свързвате с преживяванията си тук и ние искаме да ви посъветваме как по-добре ще го постигнете. Намерете някое много тихо място, където можете да сте сами и място, където можете да стоите тихо в тъмнина ще е много подходящо. Седнете тихо и започнете да дишате бавно и дълбоко. Успокойте ума си като се фокусирате само на дишането си. Навън – навътре. Бавно, много бавно. Позволете на себе си да разберете, че всичко е било за ваше добро и за извисяване. Позволете на себе си да разберете, че нищо, което сте изпитали тук не се е появило без предварителното ви съгласие. Позволете на себе си да си простите и разберете вината, която носите с вас е нищо друго освен един симптом от ниските вибрации, който няма място във високите измерения и ще изчезне след вашето Издигане и след прибирането ви у дома и че вие имате силата да освободите тази вина днес. Вината и срамът не трябва да са част от тези уроци, които сте научили. Освободете се от тях като дишате дълбоко и бавно. Освободете ги. Те не са необходими и не означават нищо. Продължете да дишате и когато се почувствате готови започнете с остатъка от деня си и с остатъка от вашия нов живот свободен от тези емоции. Те не ви служат повече и не са необходими повече. Свободни сте от тях.

Може да почувствате нуждата да повторите това упражнение още веднъж и ако я усетите ви подканваме да го направите. Всеки път ще имате полза от това упражнение и ще се почувствате по-леки като почистите ненужната енергия и енергията притежава маса, която може да усещате като тежест.

Обръщайки поглед към връщането ви във високите измерения, вие ще вземете участия в много подобни упражнения като това, за да поддържате всичките слоеве на съществото ви в непокътнато състояние и върхова форма. Някой от вас вече практикуват подобни практики през своята медитация и дихателни упражнения и ние сме много щастливи да видим това, като ползите, които ще получите от тези усилия са огромни.

Да погледнем сега към идните дни, ние виждаме, че денят, в който ще имаме възможност да работим заедно – лично с вас се приближава и тогава може да имаме възможност да обсъдим с вас други техники, които можете да приложите, които ще ви помагат в процеса на Издигане. Ще обсъдим много сфери на познанието с вас, когато времето го позволи и сме доста жадни да споделим какво ние сме научили с вас, както и с нетърпение очакваме да разберем много от вас също така. Така е устроена Вселената, там всички същества могат да си помагат едни други да подобрят своите животи и животите на другите като един огромен колектив. Мъдрост, знание, технологии, блага – всичко е споделено във всички светове и вашата планета също ще се присъедини към вашата галактическа общност и ще вземе участие в тази система на споделяне и обмяна и даване на помощ на всички, които могат да имат полза от щедростта на останалите.

Вашия опит в система от недостиг и оскъдност, която е наложила нуждата от състезание помежду ви приключва и скоро ще отпадне напълно като старата икономическа система отстъпи на новата система базирана на изобилие, което ще елиминира нуждата от финансово състезание. Въвеждането на новата ви система в близко и пътят пред нея ще бъде изчистен след арестите на водачите и многото сътрудници на криминалния Кабал. Ние гледаме на тези арести като на основна стъпка за вашата цивилизация, тъй като много позитивни промени са планирани да започнат веднага след тези процедури. Виждаме момента, в който новината за тези арести ще достигне до обществото през медиите като неизбежен и ви молим за вашето продължително търпение и усилия да сложите масата като споделяте новините за тези арести и какво означават те за хората от вашия свят.

Моля ви, имайте в предвид, че много промени за вашия свят ще настъпят веднага след новината за тези арести и ви молим на този етап да останете нащрек и в готовност като е необходимо да започнем веднага нашите много проекти с вас и много от вас ще бъдат назначени да работят с нас дали директно или индиректно. Няма да имате много време да се приготвите за вашия шанс за кариера, затова ви предлагаме сега да започнете да мислите какво ще трябва да свършите у дома, за да работите с нас.

Детайлите на вашите възможности при Командата на Ащар ще ви бъдат напълно обяснени в подходящото време. Въпреки, че разбираме, че много от вас ще искат тази информация сега и ние ще сме много щастливи да ви я дадем, ние усещаме, че е важно да се фокусирате на текущата задача и това е да споделяте новината за незабавните арести на криминалния Кабал и какво ще означават те за хората от вашия свят и новината за нашето присъствие и нашите почтени намерения да помогнем на вашия свят да направи необходимите промени, за да позволи вашето Издигане във високите измерения да протече колкото е възможно по-гладко. Това е текущата задача и ви молим да се фокусирате на нея като успешния край на тази част от мисията ще позволи въвеждането на следващата фаза от операцията.

Тези следващи фази ще доведат до въвеждането на вашата нова финансова система и започването на фазата на разкритието ни във вашия свят. Моля ви продължавайте с вашите усилия да почиствате пътя за тези събития. Знаете какво се иска от вас и ние нямаме съмнение, че ще завършите тази сфера от вашата задача. Продължавайте с добрата си работа, която всички вършите и не трябва да мине дълго преди да започнете да получавате всичко, което ви е обещано. Вие сте почти там. Продължавайте да се катерите, скъпи приятели.


Ние сме вашето Семейство на Светлината от Звездите.

Предадено чрез Грег Гайлс


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator:Елена

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012