text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 2 март 2012 г.

28.02.2012

ПОСЛАНИЕ ОТ ГАЛАКТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА СВЕТЛИНАТА 2/28/12


Тези събития, за които ние говорим, не са събития, които могат или не могат да се случат. Това са събития, които могат и ще се случат, защото вие поискахте това. Ние, ot Галактическите команди ви повтаряхме, че събитията, които толкова много от вас желаят да преживеят са във ваши ръце, но вие като колектив трябва да изберете да преживеете тези събития и да ги превърнете в реалност. Как се прави това също ви беше обяснено, но със сигурност можем да повторим  тук.  


Събитията, които желаете да преживеете като например арестите на лидерите на криминалния Кабал, както и срещата ви с нас, вашите звездни семейства, могат да се проявят с вашето съгласие и намерение. След това неизбежно се прилага действие и реалността, която желаете да изпитате е ваша. Ето така стават нещата. Достатъчно просто, нали така, скъпи мои?


На този етап ние молим за вашето разрешение да се присъединим към вас във вашия свят и ние виждаме как много от вас топло ни приветстват. Ние също така виждаме много от вас да предприемат  действия да превърнат вашите желания в реалност, като помагат за разпространение на вестта за нашето пристигане. Ние също виждаме много от вас, които ясно са заявили своите намерения, че искате да видите арестите на членове на престъпния Кабал  и много, които също предприемат действия, за да превърнат  желанията ви в реалност като помагат  да се разпространи тази новина.  


Докато продължавате да полагате усилия реалността, която желаете да преживеете започва да се проявява. Ако днес спрете с вашите усилия в тази насока, реалността, която сте искали да създадете ще спре да се проявява  и ще започне да се разтваря. Причината за това ще ви изглежда, че е свързана със земни неща - правно основание, технически въпрос, политически въпрос и така нататък, но катализатора зад тези очевидни причини е всичко друго, но не и от земен характер, защото вие като колективно съзнание сте избрали да не вече проявявате вече тази реалност.


Това е важно да се разбере днес, тъй като толкова много от вас, нашите Служители на Светлината, които бяха избрани да бъдат тук, за да помогнат да се прояви една нова реалност за тази планета и нейните хора, сте избрали да седите и да чакате тези събития да се случат от само себе си,   вместо вие да ги превърнете в реалност. Виждате ли и разбирате ли разликата? Ние разбираме, че много от вас искат да се разкрием пред вас, да ви предложим доказателство за нашето съществуване и нашите намерения, като ви сложим това доказателство в ръцете ви, но отново ви казваме, че ние не може да достигнем ръката ви, докато вие не създадете обстоятелствата, които ще улеснят тази среща. Ние ви молим в този момент да се ангажирате повече, да се въздържате да изисквате доказателство и да направите избраната реалност ваша реалност. Изборът сам по себе си не е достатъчен в този момент, вие трябва и да действате, за да се прояви избраната от вас реалност. Ще започнете ли да действате? Това е въпросът, който ви задаваме днес.


Толкова много чакат вие и вашите колеги Светлините работници да си свършите работата. Толкова много очи са отправени към вас, тъй като ние очакваме да се разпространи новината за нашето съществуване и за нашите мирни намерения. Толкова много очи са отправени към вас, тъй като ние очакваме да информира вашите братя и сестри за предстоящите арести на членовете на престъпния Кабал и какво означават тези арести за тях, но всеки ден ние виждаме как много от нашите доверени членове на семейството да губят ценно време като споделят в своите социални мрежи всякакъв вид информация, която няма отношение към тези въпроси. Ние ви казваме, че времето за обмен на този вид ненужна информация е изтекло и сега е време да се фокусирате. Фокусирайте се, мили мои, върху належащите задачи. Ние ви молим да се подготвите за арестите на престъпния Кабал,  което ще отвори вратата за нашето пристигане. Ще направите ли това? Ще довършите ли тази част от вашата мисия? Ще отдадете ли цялото си внимание на тази задача докато не я изпълните?


Що се отнася до нашата страна на операцията, отново сме много доволни да съобщим, че броят на космическите бойни сили на Кабал ще се стопи до 0. Скоро те ще бъдат лишени от всякакви космически системи и технологии и това ще бъде много важен момент за нас. След като бъдем напълно свободни да пътуваме безопасно през пространството около вашата планета, можем след това да продължим с напредналите  фази на нашите космически операции.


Както казахме, ще увеличим честотата и качеството на наблюденията на наши космически кораби по целия вашия свят. Над Съединените щати ще започнат да прелитат ниско повече от нашите космически кораби, а броят на тези военни части, които упорито продължават да се придържат към Кабал бързо ще се стопят. Както казахме, с тези части, които отказват да се съобразят с новата ви система, ще се справим, както се справихме с техните колеги от космическите команди. Техните дни са преброени  и  те скоро ще се изправят пред последствията от своя избор. Не може да има никакъв друг начин за тях, тъй като няма да бъдат оставени да се измъкнат от това, което те са създали за себе си в последния момент. Няма да стане така. Не и този път.


Мъжете и жените от престъпния Кабал също са изправени пред правосъдието за своите действия и сега те виждат това като неизбежно. Колко рязко се промениха представите им за тяхното бъдещето и това на планетата на затвора, която се надяваха да създадат. Виждате ли, скъпи мои, колко бързо може да се променя вашата реалност щом веднъж направите подходящия избор, изявите намерение и приложите съответното действия? До преди няколко месеца, лидерите на вашия Кабал все още вярваха, че бъдещето на завладяната от тях планета е неизбежно и нищо или никой не може да го спре. Някои дори говориха за това публично като арогантно се хвалиха пред лицето на обществеността, която щеше да бъде поробена.


Днес, членовете на Кабал седят и чакат времето, когато ще бъдат откарани с белезници и арестувани,  за да се изправят пред закона в ръцете на тези, които искаха да поробят. Повече няма да  ги чуете да говорят за новия си световен ред. Дойде времето да се чуе думата на хората.


Виждате ли колко бързо вашата реалност може да се промени? Виждате ли това, което всички вие можете да направите, когато решите да промените вашата реалност? Няма нещо, което да не можете да постигнете заедно, ако прилагате няколко принципа на проявление. Днес искате да видите задържането на тези престъпници? Днес искате да се разкрием като нашите кораби започнат  да кацат? Реализирайте го тогава. Вие знаете как да го направите.


За тези от вас, които са работили толкова усилено върху належащите задачи, ние ви благодарим и се възхищаваме на вашите усилия. Благодарим и на тези от вас, които сега ще се захванат с тези задачи, тъй като вашето участие е неоценимо в този момент. Вие ще си свършите работата. Ние имаме вяра във всеки един от вас. Ето защо сте тук.


С поглед към следващите дни, ние виждаме тези арести, които са толкова важни за тази операция да си проправят път към широката общественост чрез вашите медии. Има много членове на престъпния Кабал, които са започнали напълно да сътрудничат на текущите разследвания. Планират се много повече арести и броят на тези, които ще бъдат арестувани расте от ден на ден. Вашия свят скоро ще се освободи от всичко, което е тъмно и тези арести са само началото, тъй като вашата нова Земя ще бъде облята в светлина и тъмнината не ще вирее никъде в новия ви дом.

Продължете да оказвате натиск върху тези тъмни като разпространяването новината за неизбежното им падане от власт и което е също толкова важно, какво означават тези арести за хората на вашата планета. Вие всички трябва да знаете какво ще означават тези арести, и отново ще бъдем много доволни да видим как отпразнувате това изключително важно събитие, тъй като това също ще има значително влияние върху хората на вашия свят. Важно е братята ви да видят тези арести като добра новина, а не като поредната лоша новина, която медиите показват пред тях ежедневно. Вашите медиите също ще претърпят много големи промени през идните дни, както и в начина,  по който ви представят новините.


Днес новинарски медии не са нищо повече от инструмент, с чиято помощ да ви поробят чрез програмиране контрол на ума и пропаганда, смесени с платени реклами, замаскирани като новина. Това ще се промени. След като ние ще можем свободно да започнем да се приземяваме и да взаимодействаме лично с вас, ние, с помощта на нашите земни съюзници, ще говорим с вас чрез вашите медии и ще има много да ви разказваме.


Има толкова много области за обсъждане, а толкова малко време остава за това. Всички, които имат желание да слушат ще имат на разположение нашите презентации двадесет и четири часа на ден по някои ТВ мрежи, където ще се излъчва информация, отнасяща се до нашата мисия, а също и до  важните промени, които настъпват във вашия свят. Много от вас ще работят с нас по това време и ще бъдат на правени репортажи за работните ни отношения, които ще бъдат споделени с вашия свят. Това е важно, тъй като е от съществено значение за цялостната ни мисия, колкото се може повече хора от вашия свят разберат за мирните ни намерение и да ни приемат в техния свят. Ние ви помагаме да осъществите необходимите промени, които да позволят възнесението ви в по-висшите реалности да продължи колкото е възможно по-гладко. Това е целта на нашата мисия и с ваша помощ ние ще постигнем тази цел, като всеки мъж, жена и дете на планетата ще бъдат облагодетелствани от нашите общи усилия.


Предстоят ви много промени и ние подробно ще ви разясним какви са тези промени и как най-добре можем заедно да преминем през тях. Както казахме, очакват ви още предизвикателства през следващите дни и с тези предизвикателства ще се тества вашата воля и решимост. През всичките си превъплъщения сте били изправени пред различни предизвикателства и предизвикателствата пред вас могат да са толкова големи, колкото и преди. След отстраняването на Кабал безопасно от пътя ви, ние ще бъдем в състояние да работим с вас, и заедно ще упорстват през тези трудни времена и ще се изправим пред нашите предизвикателства с вдигната глава. Заедно ние ще успеем наградата ви за това ще бъде велика и ще бъде добре заслужена.


Има много проекти, които ние трябва да реализираме заедно и някои от тези проекти ще изискват голям брой от вас да работят с нас, за да постигнем нашите цели. Вашата планета е претърпяла много щети от замърсяването, като голяма част от това замърсяване е с радиоактивен характер. Тези радиоактивни отпадъци трябва да бъдат пречистени и ние ще разполагаме с много отбори, на които ще бъде възложена тази задача, за се покрие всеки квадратен километър от вашата планета. Няма за какво да се притеснявате по отношение на безопасността си нито в краткосрочен, нито в дългосрочен план, тъй като имаме много квалифицирани мъже и жени, които ще обучат всеки от вас в тази област. Ние разполагаме с много напреднала технология, която ще ви позволи да изпълните тази задача и ние виждаме как много от вас ще бъдат нетърпеливи да се заемат с нея. Ние притежаваме специално проектирани за този вид работа кораби и всеки от вас ще бъде назначен на кораб и ще се присъедини към екипажа му за това начинание.


Има неотложни въпроси, с които да се занимаем, включително магнитните полета на планетата ви, тъй като те трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние. Много от вас ще работят в тази област и те също ще бъдете обучени от висококвалифициран персонал в рамките на нашата организация. Ние разполагаме със специализирани кораби и в тази област, а вие ще бъдете надлежно обучени за всички видове плавателни съдове, от които се състоят огромните ни флоти и какви е тяхното предназначение.


Както казахме, много от вас ще станат официални членове на Галактическата Федерация на Светлината и ние очакваме с нетърпение да се срещнем лично с много от вас и да обсъдим вашето бъдеще с нас. Има още много проекти, които трябва да бъдат осъществени преди възнесението ви в по-висшите реалности, а тези проекти ще бъдат обсъдени с Вас подробно и изчерпателно в близките дни. Тогава може да разкриете вашите намерения, че ​​се интересувате от такава длъжност и към какъв проект, бихте предпочели да бъдете назначен. Ние ще обсъдим с вас и възможността да станете пълноправен член на нашата организация и до какво ще доведе това. Ние смятаме, че много от вас ще бъдат много развълнувани да започнат нова кариера с нас, и както казахме, много от вас вече са членове на Галактическата Федерация на Светлината и спомените ви за това и за вашето минало със сигурност ще се върнат в подходящото време. Би било добре всички вие да се подготвите за голяма изненада, тъй като вашето пътуване е значително по-дълго в сравнение с относително краткото ви въплъщение на Земята.


Виждаме много от вас преизпълнени с радост от връщането на вашите скъпи спомени. Ние също очакваме с нетърпение този ден, тъй като всички вие имате приятели и семейство, на които сте липсвали толкова много докато сте били далеч и сте изпълнявали мисията си. Продължавайте  с текущите си задачи, заедно ние ще ги изпълним и ще се срещнем, когато семейството ни се събере отново, за да се погрижим за успешното изпълнение на нашата мисия.


Ние сме Галактическата Федерация на Светлината
 Предадено чрез Грег Гайлс

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator:Мая

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012