text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

понеделник, 27 февруари 2012 г.

27.02.2012


Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 27.02.2012г.


Създаде се нова парадигма при вашето взаимодействие в социалните мрежи в Интернет. Това е визията, която беше избрана от тези, които проектират и строят нови светове във вселената. През цялото време ви бе казвано, че вие сътворявате съвместно вашата нова Земя чрез мислите и действията си всеки ден и това не беше просто поетичен – измислен лиценз. Вие, всеки от вас, буквално създавате вашия нов свят с градивните елементи на сътворението, които ви бяха дадени. Средствата, с чийто използване се строи вашия мечтан свят са вашите компютри, социални мрежи, вашите видения, въображение, мисли, намерения, думи, снимки, видео, истории и най-важното е начинът, по който си взаимодействате един с друг.

Докато преминават дните, ние виждаме създадения от вас нов свят, дори и вие да не можете още да видите развитието на вашето цъфтящо творение. Ние можем да ви кажем в този момент, че новия ви свят идва абсолютно изящно с прекрасни цветове и спиращи дъха пейзажи и

ние едвам чакаме вие да го видите сами – вашето дете, което съвместно създадохте.

Вашия нов дом ще е страна на чудесата, богата на килими от природни богатства, чисти животворни извори вода и въздух и винаги ще остане незамърсена от тези с лоша натура. Вашия нов свят ще е ваш да бъде уважаван и предпазван от нараняване, да се радва и да просперира и ще бъде ваш в идните дни след вашето Издигане в новото начало. Продължавайте всекидневието си с разбирането, че строите новия си дом с всяка среща с останалите и вашия нов свят ще продължава да цъфти като един прелестен рай, който виждаме в момента пред очите си.

Разкриването на вашия нов дом не е далеч, но имаме належащи действия, за които трябва да се погрижим първо. Това, от което се нуждаем е вашето съдействие, защото трябва да почувстваме, че е безопасно да предприемем нашето кацане, за да започнем необходимите проекти с вас. Ето заради това криминалния Кабал се премахва от ръководната си позиция и заради това скоро ще бъдете свидетели на тяхното отвеждане в съда да отговарят за престъпленията си срещу човечеството. Мислим, че е наложително да изчистим пътя си преди да пристигнем и да не поемаме прекомерен риск с тези, които искат да ни навредят, както на нас така и на вас.

Знаем, че причините за тези арести са изяснени на много от вас и досега не сме чули никой, който не е свързан с криминалния Кабал, да заеме противоположна гледна точка. Това е важно, както сме казвали и преди, това е вашия свят и ние трябва да следваме вашите желания, каквито и да са те. Казвайки го, ние искаме да изясним, че има ограничения, до които ни е позволено да се простираме тук, такива като войни и разрушаването на планетата ви.

По настоящем ние, Галактическата Федерация на Светлината, заедно с нашите земни съюзници сме осуетили всеки опит на тъмните да започнат нова световна война докато те отчаяно се опитват да намерят всякакви възможни начини да се задържат на власт и да осуетят нашата среща с вас и вашето Издигане във високите царства. Ние сме казвали много пъти, че няма да разрешим това и когато с всеки изминал ден война в Близкия изток не настъпва можете да приемете това за знак, че ние сме тук и държим на думата си и наистина го правим.

Гледайки какви са перспективите пред Кабала и тези, които са на страната на тази колекция от безмилостни престъпници, ние виждаме, че те са без всякаква надежда и шанс да поддържат тяхната криминална империя още дълго. Нашите Земни съюзници са прекъснали много от техните източници на пари, които са ваши пари и фракция след фракция тяхната организация отива към фалит и не ще бъде способна да плаща на своите части и на техните началници още дълго. Това беше част от плана да спрем техните пари и да задавим източниците им на ресурси към империята им.

Властта на Кабала винаги се е осланяла само на парите и големи количества пари са били нужни да държат тази организация отгоре. Тези огромни суми пари е трябвало да идват от някъде и са идвали от единствения източник, който е останал на планетата и това са парите на хората. Всяка стотинка, която стои в джобовете им идва от вас. Дали ще е във вид на данък, дали ще я откраднат от вас или дали ще ви продадат някой природен ресурс от планетата, който по право е ваш. Вашите пари, създадени с вашия труд са източникът на енергия за тяхната империя и те хитро са измайсторили всякакви начини да отмъкват тези пари от вас.

Можете ли да си представите просто колко много пари ще бъдат на разположение на хората веднъж, когато Кабала бъде премахнат от вашето общество и всичкото богатство, което е било източено от хората е освободено да подобри живота на всички ви? Съществува такова огромно количество богатство, което ще ви бъде достъпно, то е и винаги по право ви е принадлежало и ще бъде върнато, където може да се използва да подобри живота на всеки мъж, жена и дете на вашата планета по равно, с никакво облагодетелстване на някой, някакви групи или места. Това ще е вашата нова система и тя ще бъде основавана на естествения закон на изобилието.

По настоящем вашата икономическа система се базира на липса, оскъдност и дълг и сравнително малко са тези, които са поделяли огромни суми от богатствата на вашата планета докато останалите са били принудени да се надпреварват за трохите останали след преяждането с пари. Това е на път да се промени и то ще промени толкова много животи напълно.

Бъдете търпеливи, скъпи приятели, вие сте пътували толкова дълго, повече от колкото си представяте и дните от тук нататък до това, което е обещано са толкова малко в огромната картина. Не е дните ви да са празни, всеки от вас, който чете тези думи има много работа, която да бъде осъществена. Както сме казвали има сили на светлината навсякъде около вас и техните дни са пълни със задачи, помагайки по техен начин да сътворят мечтите ви в реалност и всяка от тези задачи е жизненоважна от сложния и огромен пъзел. Вие също имате жизненоважна роля да изпълните и може да се каже, че много от съюзниците ни чакат вас и вашите успехите ви да информирате братята и сестрите си за това, което се случва около тях.

Не се залепяйте само за един индивид и само на една идея, вместо това пускайте и продължавайте с нови разширени възгледи за вашата колективна реалност. Много от вас са научили всичко много добре и само няколко от вас ще бъдат подложени за първи път на нова информация и веднага ще приемат тези нови идеи за истина. Винаги се опитвайте да имате на ум, че вашата работа не е да убедите някой в нещо. Вашата работа е да представите тези по-широки идеи в реалността на другите и да им позволите да ги приемат или отхвърлят. Това е всичко. Това, което се опитвате да постигнете е да подготвите, дори само леко, вашето човешко семейство за арестите на Кабала и идването на вашето Звездно семейство при вас. Не се грижете за това да убеждавате някой за тези неща. Те, ако изберат да го направят ще станат сами свидетели на тези събития.

След като предложите тези мисли на вашите приятели, семейство и дори тези, който не познавате лично, продължавайте със следваща душа, която може да се облагодетелства от вашите усилия. Ще отнеме само няколко минути да очертаете тези две различни, но свързани идеи и пак ние виждаме как много от вас с часове дебатират и дори с дни с член на вашето семейство. Помнете, че не трябва да се опитвате да убеждавате някой в нещо, те ще бъдат убедени сами в това скоро. Просто посейте семената, това е всичко и след това още по-бързо посейте другите и скоро вашата градина ще разцъфти.

Вашите социални мрежи в Интернет са нарочно внедрени във вашата реалност с простата причина да ви свързват всички. Използвайте тези инструменти да разпространите информацията за предстоящите арести и за нашето пристигане като имате възможност да достигнете толкова много за толкова кратко време в този смисъл. Споделяйки съобщения като тези са един от начините да изразите вашата идея и има много други пътища да изразите себе си.

Ние виждаме информацията да се разпространява по цялата планета и ние ви благодарим за вашите огромни усилия, въпреки че мислим, че може и още от вас да се включат и да помогнат за тази важна сфера на нашата цялостна мисия. Без достатъчен брой от хората да са адекватно подготвени за такива радикални промени, ние не можем да продължим със следващите фази на нашата мисия. Виждаме, че имате прогрес в тази насока и ви казваме да натиснете още и да дадете на тези две сфери цялото си внимание и за кратко време ще сме способни да процедираме.

Споделяли сме с вас, че чакаме именно вас и това е тази сфера, която се нуждае от концентрацията ви в момента. Ще ви изпращаме нашата помощ в тази насока във формата на космически кораби, които ще позволим да бъдат забелязани и записани и ще увеличим количеството на общите ни появявания, а и качеството на някой от проявленията си. Считаме, че това ще е основен тласък на кампанията и вие можете да видите тези появи на момента в небето над вас. Както сме казвали имаме много да свършим и времето ни изтича и трябва да настъпим заедно с комбинирани усилия и ви молим за вашето съдействие, а и да увеличите своите усилия в тези жизненоважни сфери.

Както сме казвали, имате много съюзници и вашите медии не са лишени от последователи на Светлината също. Има една конкретна група медии, които помагат на общата ни кауза от известно време и искаме сега извънредно да им благодарим за техните смели усилия в тази насока. Към тези групи медии ще се присъединят допълнителни, които също се съгласиха да помогнат на нашите усилия да уведомим хората за тези събития, които стават около тях. Много от вас ще забележат тези приветствани съюзници към нашия отбор и ние им благодарим за техния кураж и ангажимент да помогнат да построим един по-добър свят за всички вас.

След като разкриете кои са тези медийни групи и техните програми и текстове, ние ви молим да споделите тази информация на всички във вашия досег и сфера на влияние. Вашата масова кампания помага по този начин на цялата мисия и е жизненоважна и вашите усилия и успеха ви са безценни. Благодарим на всеки един от вас за вашата усилена работа и отдаденост и отново ви казваме, че работата ви в тази сфера е почти приключила. Натиснете напред сега с всичко, което имате като краят на тази част от мисията ви е наблизо.

Ние ще продължаваме да ви държим в течение на последните ни действия и ще имаме много добри новини да ви огласим съвсем скоро. Не можем да ви кажем повече сега, както сме обяснявали друг път, едно ниво на секретност трябва да бъде поддържано, за да защитава вашите много съюзници в бойното поле, които работят на първите редици на нашата кампания. Ние чакаме тяхната дума, че време да процедираме със следващата фаза на нашата операция.

Вие нашите доверени работници на светлината също ще бъдете уведомени, че един основен етап е достигнат и че е време да продължим със следващата фаза на цялата операция и както сме казвали, ние сме напълно убедени, че вие ще реагирате на следващата си задача с много радост. Дотогава, продължавайте с добрата работа, която всички вие вършите, като нашата мисия не би била успешна без вашите огромни усилия. Ние разбираме че много от вас са работили много усилено за това много месеци и дори години вече, но ние ви казваме, че всичките ви усилия скоро ще се отплатят многократно на всеки един от вас.

Ние сме Галактическата Федерация на Светлината.

Предадено чрез Грег Гайлс


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Translator:Елена
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012