text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

понеделник, 26 март 2012 г.

21.03.2012

Послание от Командата на Ащар – 21.03.12г

 

Извинявайте че оставихме светлините да загаснат. Утре ние ще включим външните светлини на нашите кораби, за да могат много от вас да ни видят с очите си и да ни снимат  и запишат на видео както пожелаят. Ние от Командата на Ащар се присъединяваме към нашите братя и сестри от Галактическата Федерация на Светлината позволявайки повече видимост на нашите кораби, както и много по-ясни картини, който да изиграят ролята на разбивачи на леда за присъствието ни във вашия свят. Нашата команда също е тук с многобройните си кораби и ние имаме позиции върху много части от вашата планета.

Искаме също така да разберете, че въпреки че нашите кораби може да изглеждат различно от тези на Галактическата Федерация, когато видите нашите кораби това няма да са такива на силите контролирани от тъмния Кабал. Нашите кораби може да са доста огромни и да се различават по своя външен вид от тези на Галактическата Федерация на Светлината, тъй като нашите кораби използват светлинни технологии като източник на задвижване и опериране и разликите помежду ни са поради тези им качества. Когато видите нашите кораби, вие ще виждате светлина, която има различни цветове на фона на небето или космоса. Ще можете да ги заснемете или запишете на видео, въпреки че това което се появява на вашия тримерен запис няма да е с ясни очертания и изображение на това, което в действителност са нашите кораби и няма да е начина по-който ние ги виждаме от нашата гледна точка. Въпреки това ние усещаме, че е важно да започнем да показваме с нашите кораби на хората от света, тъй като сме тук и вие ще виждате нашите кораби какво през деня така и през нощта.

Командата на Ащар има много кораби в различни размери и с различни възможности. Имаме кораби проектирани за мирни цели, но също имаме и бойни кораби, използвани да подпомогнат премахването на силите на тъмнината от светове, където уроците им са възприети вече и не са необходими повече за обучението и повдигането на съществата от конкретната планета. Корабите, които използваме за тази цел не функционират като бойните кораби във вашия триизмерен свят, по-скоро нашите кораби мирно и безобидно заобграждат и изпращат надалеч машините на войната и техните екипажи от техните позиции около и по цялата планета. Точно като Галактическата Федерация на Светлината ние правим всичко, което можем да сме сигурни, че никакво зло няма да се случи на хората от опозиционните сили, но те трябва да бъдат премахнати някак, ако не се предадат доброволно и прекратят тяхната съпротива срещу новия път на обществото. 

Нашите кораби ще светят в много различни живи цветове, като всеки цвят притежава различно качество и дава възможност за определени способности. Можете да наречете нашите кораби Кораби на Светлината, защото така ще ви изглеждат на вас. След Издигането ви във Високите измерения, нашите кораби ще ви изглеждат малко по-различно, но в зависимост от вашето ниво на напредък може да не ги виждате в истинската си форма и обем. Ще препоръчаме, хората от вашия свят да започнат да свикват с появата на нашите кораби и тези на Галактическата Федерация на Светлината, тъй като вие ще ги виждате в небето и може да е полезно да разпознавате различните съюзи и да помагате на останалите да ги идентифицират.

Ние от Командата на Ащар сме заедно в тази мисия с Галактическата Федерация на Светлината в този момент. Играем от един отбор и сме от частта на Светлината и сме тук за извисяването на вашата планета и нейните хора. Няма да видите друга организация или съюз на тъмните тук повече и ние не се тревожим за нищо свързано с това. Вашата атмосфера е защитена от нас и ще остане така през цялото време на Издигането на планета във високите измерения. Може да сте уверени в нашите способности и да ни вярвате, че сме изпълнявали такива операции като тази  много пъти и преди.

Вашата сигурност е в добри ръце. Не се страхувайте от никой кораб, който видите в небето, тъй като той ще е управляван от същества от Светлината, които са тук на служба при вас сега. Искаме много от вас да споделите тази информация с вашите братя и сестри, като ние искаме да увеличим значително броя и качеството на видимост на нашите кораби и това може да стане възможно само когато адекватно разбиране кои сме ние и защо сме тук е достигнато от хората. „Помогнете ни да ви помогнем” са думи, които искаме да имате в главите си като продължаваме към следващите фази на операцията.

Много нови булеварди са отвориха в близките дни и ние имахме възможност да унищожим бойните сили на Кабала от техните позиции из планетата. Сега се наслаждаваме на лукса свободно да се придвижваме и ще се възползваме напълно от това като продължим сега към следващата фаза на цялостната операция. Имаме много за правене заедно с вас и тези дейности ще започнат с вихрушка от събития по цялата планета. Ще ангажираме много от вас в нашите операции и ще ви разрешим да се връщате у дома с доказателства от вашия опит с нас, за да ги споделите с тези хора от вашия свят, които искат да научат за нас и да видят истината защо сме тук. Ще има такива, които ще се опълчат срещу нас и ще се ангажират в клеветническа кампания срещу нас и нашите причини да сме тук и искаме от вас да играете балансираща агент при тези опити да ни дискредитират.

Не ви молим да се опитвате да убеждавате някой в нещо, което те не искат да видят. Искаме само да споделите своята истина и вашето разбиране за нас, това е всичко, което ви молим. Не искаме нещо повече и ви благодарим за вашите огромни усилия да разпространявате новината за нас и да информирате вашите братя и сестри какво се случва във вашия свят. Вашата работа не остава незабелязана и няма да остане невъзнаградена. Имате нашата дума за това. Много изненади има за вас хората и ние нямаме търпение да ви представим тези дарове. Те не са подаръци от непознати. Това са подаръци от семейството, защото наистина сме семейство за вас. Ние сме вашето семейство от дълго време и се завръщаме с предложение да ви помогнем във време на големи промени. Обстоятелства ще наложат на планетата дейности, където  нашия опит и нашата технология ще са от голяма полза и ние не търсим друго освен да споделим с вас това което имаме и да ви помогнем така. Това е основната причина да сме тук и ние ви молим да и позволите да ви помогнем по този начин и да ни се доверите, защото това доверие ще бъде възнаградено.

Когато почувстваме, че е настъпило времето ще започнем да се свързваме с много от вас, които са демонстрирали, че нямат страх от нас и желание да работят с нас. Как ще се свържем с вас е различно за всеки индивид и ние имаме ефективни методи да достигнем до всеки един от вас по един или по друг начин. Тогава ще ви бъдат дадени детайли за вашите възможности и ще започнем да се срещаме с вас лично да обсъдим вашите опции.

Ние се съгласихме за тази кампания във вашето небе, за да помогнем по-ефективното да приготвим хората за нашето представяне пред вас в крайна сметка. Не искаме да създаваме условия за паника и не искаме да сме предвестник на объркване във вашето общество. Искаме единствено да ви запознаем с присъствието си и да предложим нашето сътрудничество на вашия свят чрез тези, с които смятаме, че можем да работим сигурно и ползотворно. Моля продължавайте да бъдете проводник на светлина за истината и разбирането и споделяйте това, което знаете за нашата Команда и какво правим да помогнем на светове като вашия. Нашите намерения са почтени и мирни и цялата планета ще види това в идните дни. Помогнете нашето представяне да премине колкото се може по-гладко, като ще спомогне много на вашия свят, ако ние успеем да започнем многото си проекти заедно възможно най-скоро. След арестите на членовете на криминалния Кабал, това ще бъде следващата ви задача. Да разбиете стените от страх и незнание ще бъде най-тежката задача, но заедно ще я преминем успешно чрез усилия,  постоянство и концентрация. Това са ключовете на успеха и те ще отключат вратата към невероятен потенциал и възможности.

Сега е времето да действаме. Концентрирайте се върху това и ние ще помагаме по наши собствени начини със разкриването ни пред света. Има много технологии, които ще са ваши, когато започнем да работим с вас и всички от вас ще имат голяма полза от тях, дори тези които ни се противопоставят. Така ще бъде за известно време, но ще дойде време, когато всеки от вашия свят ще разбере, че ние сме това, което сме твърдели че сме. Няма повече измами, няма повече „против”, няма повече схеми и планове, които да работят срещу вас. Ние сме помагали по нашия начин да разрешим това и всичко коментари, на които се натъкнете ще са само разпалване на страх и опити за объркване и дезинформация. Съветваме ви да игнорирате тази информация базирана на страх, която няма основателни факти и нито едно от тези предсказания за фалшива програма на Кабала няма да се материализира – те се основават на уплахата. Казвали сме и преди, тава няма да бъде позволено и сме спазвали думата си.

Също така няма да има друга световна война, без значение какво четете или колко много обсъждане тече по този проблем в медиите. Това са опити за разсейване и да внуши страх в масите, но са просто думи и няма да се материализират никога. Вашият свят се е запътил към мир, благоденствие и свобода за всички същества на планетата и нищо няма да застане на вашия път. Вашето най-голямо препятствие сега е като общество и като индивид да превъзмогнете страха. Страхът сега е най-големия ви враг. Той е единствения ви враг. Няма от какво да се страхувате, като това е просто илюзия. Позволете и да се разсее като тя няма място във вашия нов дом.

Колкото по-скоро вие можете да се освободите от тези неоснователни страхове, толкова по-бързо ще можем да започнем нашите многобройни проекти заедно, които ще доведат до извисяване на всички от планетата. Много от трудностите ще бъдат заличени завинаги след като можем да ви помогнем и страхът и само страхът стои на пътя на новия свят. Съборете тази стена като тя стои на основите на лъжи и измами и ни позволете да ви помогнем да направите вашия свят по-добро място за всички ви.

Има още един въпрос, оставен нерешен преди да започнем и това е премахването от обществото ви на многото членове на криминалния Кабал. След като излезем извън кулисите, вашия свят ще се изпълни с вълнение и активност като ние ви помагаме да направите множество големи промени във вашето общество. Ще бъде много вълнуващ период във вашата история и всички навред по целия свят ще се възползват много бъдейки докоснати от любовта, която Създателя и неговата вселена има за тях. Много животи са били докоснати така и сега е ваш ред като вие сте си спечелили своите дарове, които ще получите сега. Създателя затрупва неговите деца с подаръци, когато те са готови да ги получат и вие сте показали, че за вас този ден е настъпил сега.

Ние сме вашето Семейство на Светлината от Звездите.

Предадено чрез Грег Гайлс.Translator:Елена

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012