text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 23 март 2012 г.

18.03.2012

Съобщение от Галактическата Федерация на Светлината 18.03.12
Гарантирам ви, че ние ще увеличим количеството и качеството на наблюденията на нашите кораби. Можете да бъдете сигурни в това, тъй като ние смятаме, че е важно хората във вашия свят, да ни приемат преди още ние да започнем оповестяването. Ще ни видите всички в небето около вашата планета, и ние ще увеличим броя на наблюденията в Съединените щати. Това е важна област във вашия свят, затова  се съсредоточаваме върху нея сега.


Ние ви молим всички да споделяте видеозаписи и фотографски доказателства за тези наблюдения навсякъде в интернет, защото това ще събуди любопитството на много хора към всичко, което се случва в небето им. Те ще търсят отговори и когато го направят, ще имат възможност да получат много повече от това, което се транспирира около тях. Продължавайте да предлагате услугите си като източник на информация за тези лица, като споделяте това, което сте научили, на кого принадлежат тези кораби и защо сме тук. Важно е тези хора да разберат, че ние не сме тук, за да завладяваме, ние сме тук, за да ви помогнем в големите промени, необходими за вашето възнесение в по-високите нива, да протекат толкова гладко, колкото е възможно. Това е причината ние да бъдем тук, и вашите думи ще са доказателството за тази истина, за да можем да преговаряме за множеството проекти заедно.


Не е нужно повече да се оправдавате, при увеличаването на наблюденията на нашите кораби ще ви се даде една добра платформа да водите дискусия с нас за вашето бъдеще като общество. Тези промени, за които говорим, са готови да започнат, вече е време хората на вашия свят да се пробудят за това, което се транспирира около тях. Ние искаме този преход да протече толкова гладко, колкото е възможно, и всичко да започне с адекватен предварителен знак за тези събития. Не възнамеряваме да шокираме никого, ние ще процедираме много бавно и деликатно, доколкото е разрешено, въпреки че времето ни притиска и ние трябва да се придържаме към графика. Тези събития ще разтърсят редиците на хората от тяхната дрямка, не може да има друг начин. Затова отново ви призовавам да бъдете гласа на спокойствието и информираната увереност. Това ще бъде следващата задача от ваша страна, а ние ще продължим с нашата част от съвместната ни мисия, вие също ще имате и други задачи. Много скоро нашите задачи ще бъдат еднакви, като започнем да работим заедно лично.


Очаквайте увеличаване на количеството и качеството на наблюденията от нашите кораби в небето като знак, че този етап от нашата работа е започнала. Ние ви казваме, че някои от тези наблюдения ще бъдат вълнуващи и ще се говори за тях по целия ви свят. Това ще бъде едно забавно време за всички нас, и ние се надяваме на воля да се радвате на тези събития. Сега е вашето време да се изявите, когато толкова много души ще търсят отговори, а това е вашата възможност да действате добросъвестно, като знаете какво се случва и когато тези наблюдения са водещи.·
Тези наблюдения ще предизвикат голямо раздвижване, и ние желаем да поддържате да движите нещата, докато резултатът бъде това, което всички ние отдавна очакваме. Ще бъде много трудно за всички адекватно да обсъждат някои от тези наблюдения, но ние ще ви въоръжим с необходимите материали, за да споделите каквото знаете и да се повиши колективното съзнание на вашия свят. Вие сте нашите войни на предната линия, и вие ще получите цялата подкрепа от въздуха, защото е необходимо да усъвършенствате своите позиции.


Не допускайте съмнения в умовете си, че корабите, които ще видите са наши, защото ние от Галактическата Федерация на Светлината имаме контрол над вашето въздушно пространство и то е само на нашите кораби, в което ще се уверите. Не обръщайте внимание на тези, които разпространяват страх и дезинформация за наблюденията на нашите кораби, тъй като на Кабала не е останало нищо повече, освен няколко слаби лъжи, за да продан. Това е всичко, до което те бяха сведени и ако успеете да им отнемете и това, няма да им остане нищо друго и това ще бъде техният край. И това е нашето общо желание.
 
Ние сме Галактическата Федерация на Светлината.
Translator:Светлана

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012