text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 23 март 2012 г.

17.03.2012


Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 17.03.12г

 

През многото ви прераждания, вие бяхте привлечени и теглени към други души с подобна вибрация. Това се отнася и за днес както и за миналото и в този момент много от вас са насочени към души с подобна и по-висока вибрация. Може да наричате това „Законът на привличането”. Позволете на характера на този закон да ви преведе и да ви мотивира към среща с такива хора, чийто вибрационно ниво още по-точно наподобява вашето собствено. В идните дни много от вас ще се срещнат и ще се съберат заедно сякаш сте били притеглени един към друг. Това ще се случи поради много причини и вие ще разберете по-добре тези причини тогава. Ако днес се чувствате побутвани или притегляни към конкретна посока, тръгнете натам и позволете на невидимите сили на вашата реалност да ви обхванат и да ви отнесат, където ви е писано да бъдете. Виждаме как много от това правят това и сме много доволни да видим, че много от вас, които трябва да бъдат заедно сега се свързват по толкова много начини. Продължете по този път и той ще ви отведе към други и към ситуации, които ще бъдат полезни за вас в този момент от пътуването ви.

Има много работа да се направи и голяма част от вашия живот ще се промени, когато започнем с многото премени във вашето общество. Свързването с други хора със сходни умове и с които може да сте имали предишни контакти и да работите заедно с тях през последните дни преди Издигането ще бъде от първостепенно значение за нашите общи цели с вас. Търсете тези индивиди. Позволете на закона на привличането да работи за вас и да ви отведе към нови сфери и нови приятелства и връзки. Има много промени и изненади приготвени за вас и много от вас ще трябва да напуснат своят зона на комфорт, за да пристигнат до своите нови дестинации. Когато стигнете там , вие ще откриете други, които също са били подтикнати натам също като вас и които може би просто чакат вашето пристигане.

След тези обединения идва време за работа и ние ще имаме много задачи пред нас, които е необходимо да свършим.   Тези задачи ще се изпълнят от екипи, които са работили добре заедно в миналото и ние ще съберем отново тези екипи заедно да се изправят пред нови предизвикателства тук на Земята, в това време на нужда. Много от вас ще разпознаят своите стари приятели и колеги и ние ще ви помогнем в тези повторни въвеждания и възобновяването на вашата кариера с Галактическата Федерация на Светлината.

Много от вас имат специални умения и таланти и те ще бъдат отново представени пред вас, за да приложите вашия опит към новите предизвикателства, които ни очакват. Вие всички сте доведени дотук с причина и сте на път да откриете точно каква е тя. Заедно ние ще се справим с всяко препятствие пред нас и ще изчистим пътя на човечеството за неговото Издигане във високите измерения. Ето защо вие сте тук и е време ние да се обединим заедно и да формираме отново нашия екип и да направим това, което правим най-добре.

Досега, ние работихме разделени по различни пътища в служба на човечеството и е време да синхронизираме нашите усилия, тъй като нашите сили са много по-големи като колектив, отколкото като индивиди. Отново ще станем свидетели на силата на колектива, когото започнем да работим заедно като едно към нашите общи цели. Останете нащрек и се пригответе за промените във вашия начин на живот, тъй като те идват и искаме всички да сте колкото се може по-подготвени за тях. Много от вас ще бъдат уведомени по един или друг начин, когато е време да започнем да работим заедно. Ние наблюдаваме вашия Интернет и вашите социални мрежи и имаме идея, с кой искаме да работим сега. Останете с ясно съзнание, бъдете зазимени. Почти е време да започнем следващата фаза на операцията.

Тези фази ще причинят много от вас да станат посланици на Земята и тогава ще бъдете помолени да се върнете на Земята с доказателства за нашето съществуване. Това ще бъде Разкритието – дълго обсъждано и очаквано. Ето така ще се случи и това е критична стъпка към успеха на нашата мисия тук. Моля дайте на тази част от мисията цялото си внимание и вашите най-искрени усилия, тъй като много зависи от тази част на цялостната операция и успешния й резултат ще бъде от голяма полза на хората на цялата планета и ето, затова и ние сме тук.

Имаме много работа и малко време за нея и едно огромно препятствие, което трябва да се премахне – нашето представяне на хората от този свят, които може би още нямат представа за нашето съществуване. Знанието за нас ще ни позволи да работим по-свободно и отворено върху многото ни проекти и това ще улесни значително много очаквани проблеми, ако тръгнем да пътуваме из вашия свят без да се представим първо.

Много от вас демонстрират своя талант да бъдат достойни посланици. За тази важна роля ние ще направим нашите финални селекции. На тези от вас, които ще бъдат най-подходящи за тази задача ще дадем знак и инструкции как да действат. Вие, разбира се, ще бъдете свободни да решите дали искате да се захванете с тази задача и ще имате достатъчно време след като научите, какво се изисква от вас, за да вземете своето решение за това дали ще поискате да участвате или не. Ако откажете ще има и много други  позиции на разположение, които да чувствате по-комфортни за вас. Те също ще бъдат обяснени в подходящото време и няма нужда да се чувствате длъжни да приемате някоя позиция, тъй като ще има много възможности за вас. Ние ви молим да отделите време и да помислите какви възможности имате, тъй като искаме вие да се чувствате удобно на новите позиции, които изберете. Ще има възможности да смените позициите си в бъдеще, но тъй като времето е напреднало, ние трябва да се борим за ефективност в назначаването на служителите.

Много от вас са вече опитни в конкретни позиции и ние ще бъдем директни с тях, когато можем да започнем отново работа с вас. Ще бъде радост да започнем работа с вас – нашите стари приятели и нямаме търпение да видим това обединение. Ще се свържем с вас скоро. Дотогава, пазете се.


Ние сме вашите приятели от Галактическата Федерация на Светлината.
Предадено чрез Грег Гайлс.
Translator:Елена

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012