text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 16 март 2012 г.

15.03.2012


Съобщение от Галактическата федерация 15.03.12
За числото 144 се говори на много места и ние сега, бихме желали да изясним свойствата на енергията заложена в него. Числото 144 обозначава енергийни свойства на по-висока структурна честота. Това число, е градивен елемент за по-висока триизмерна структура и форма и въз основа на него, Вашият нов дом ще бъде проектиран и конструиран.


Голяма част от тази вселена е създадена чрез математически системи и вашия свят сега не е по-различен. Вашият свят е продукт на по-ниска тримерна математическа формула, и вашите преживявания тук са пряк резултат от това уравнение. Математическата структура на вашия свят се променя, пречупва се, за да бъде реконструирана чрез използването на по-голяма математическа формула. Резултатът ще бъде, че ще започнете да изпитвате състояния и опит на по-високо измерение, и те ще се основават на числото144 и придружаващите го енергии. Ето защо вижда те това число често напоследък, и ние знаем, че призоваването на това число ще съдейства в процеса на преструктурирането.


Има много числа, които някои от вас започват да ги вземат под внимание по време на цялостното си пробуждане, и 144 е едно от тях. Всяко число, което приемате като предизвестие, притежава уникална честота, и има уникални есенции, характеристики, и правомощия. Всяко едно е нарочно поставено в рамките на вашите индивидуални и колективни реалности, за да действа като устройство за задвижване, което да подпомогне вашето извисяване, преструктуриране, и връщането ви към пълното съзнание. Тези числа са заложени като стратегически точки и дават възможност на много от вас да ги видите и да се възползвате максимално от тях в този важен период от вашата историята. Те ще ви помогнат да се формирате вие и вашия нов свят, да вземете тази форма, която лично и колективно сте пожелали на физическо ниво.


Тези математически формули са древни, и те са свещени, тъй като са градивните елементи на формата и структурата, и могат да бъдат използвани за създаване на вселени, както и на индивидуални души. Познанието за тези свещени числа е притежание на няколко посветени, и на някои тайни общества на вашата планета, те често могат да бъдат намерени скрити в древни и дори в съвременни археологически структури. Тайните на тези паметници и структури, както и всички знания за тези свещени числа, ще бъдат разкрити в идващите дни, тъй като няма да има повече тайни прикривани от вас и всички знания, които желаете да притежавате, ще бъдат на ваше разположение. Това е част от новата математическа структура на вашето съществуване. Всичко ще бъде достъпно за вас, и вече няма да страдате от ограничителните качества на сегашната математическата структура.


Вашият нов математически дизайн ще бъде дом с невероятна красота, свобода и просперитет, и вашите нови тела ще бъдат инструмент на съвършенството, което ще ви позволи да изпитате творчеството си със създаването на нови, необременени от ограниченията на сегашните ви физически тела. Вашите нови тела няма да се износват от възрастта, и няма да страдат от неразположения и болести, това ще ви даде свободата да изследвате своя нов дом без ограничения. Вие ще бъдете инструктирани как правилно да поддържате новите си тела от по-високо измерение, ще бъдат въведени и модерни технологии, които ще ви позволят да запазвате като новите тела си в тяхното състояние на перфектна функционалност.


Вашите нови тела са дар от вашия Творец, и ние с нетърпение очакваме да ви съдействаме при представянето им пред вас. Както вече сме казвали, всички дарове, които ще получите не са от нас, а от Твореца ви, и по правило ние от по-висшите реалности ви подпомагаме по свой собствен начин за да стане всичко това възможно. Тези дарове сме получили и ние в миналото, и те ни бяха представени от други, по този начин ние се подпомагаме в сътворяването им. Позволете ни да споделим тези благословии с вас, точно както те са били сподели с нас, защото това е начинът, по който тази вселена е проектирана, която е безкрайна и необятна в своята красота и изобилие.


Няма значение колко сме високо в небето, ние винаги ще бъдем близо до вас, да ви упътваме и да ви защитаваме. Вие никога не сте били сами в своите пътувания, без значение колко дълго са продължили и какво е трябвало да изживеете за вашия напредък. Ние дойдохме сега за да се обединим отново; защото това не е първата ни среща. Молим ви, направете всичко, което е по силите ви, за да могат и другите да разберат това, защото това ще им помогне много по-лесно да преодолеят страха си от нас и да ни приемат. Ние сме вашите семейства, ние не сме непознати.   Ние сме ваши приятели, не сме ваши врагове. Ние сме тук, за да ви помогнем, а не да ви завладяваме. Всички ще видят това, и всички ще разберат, че страховете им са били неоснователни. Така трябва да бъде, защото това е във ваша полза.


Много е важно всички останали от вашия свят да ни приемат. Ние идваме с мисията да ви подкрепим в този период на голямо предизвикателство от вашата история. Ние знаем, какво ви очаква. Много от вас все още не виждат това, което ние виждаме ясно. Ние знаем, какво трябва да се направи, и ние имаме нужните инструменти и опит, за изпълнението на тези задачи. Позволете ни да споделим това, което имаме с вас. Преодолявайки страховете си от нас ще ни позволите да ви помогнем, ще имате голяма полза, всички от вашия свят, и ние сме нетърпеливи и щастливи да бъдем на вашите услуги.


Наближава времето да ви се представим. Ние скоро трябва да започнем много от нашите проекти, а някои от тях са доста сложни. Тези проекти трябва да бъдат завършени до вашето възнесение, и тъ