text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 16 март 2012 г.

13.03.2012


ПОСЛАНИЕ ОТ ГАЛАКТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА СВЕТЛИНАТА – 3/13/2012

 

Страхът не е единствената ни задача, която трябва да преодолеем заедно. Има много други важни задачи, които трябва да се изпълнят и преодоляването на страха ще ни позволи да започнем да работим заедно, за да постигнем това, което трябва да се направи. Вашата планета и вашето общество ще претърпят много промени, които ще изкоренят голяма част от това, което възприемате като ваша реалност. Тези промени ще бъдат много трудни за асимилиране от мнозина от вашия свят и един от най-важните проекти, които трябва да се изпълни е да помогнем на тези хора да извършат  този преход възможно най-гладко.

Вие, нашите Светлинни работници, сте в много по-добра позиция да изпълните тази задача, отколкото сме ние, от нашите позиции в по-висшите реалности. Както казахме, има много задачи, за които ние сме по-подходящи, но е важно да разберете, че има и задачи, за които вие сте много по-подходящи от нас. Само вие можете да достигнете тези души и открито да общувате с тях. Те също така ще реагират по-добре на вас, отколкото на нас и от вас зависи в този момент да обърнете най-голямо внимание на тази област на живота си и да се фокусирате, тъй като времето за изпълнението на някои от тези големи промени наближава.

Ние молим да бъдете на разположение в този момент, за да направите това, което можете да направите и за което сте се подготвяли дълго и упорито -  да бъдете в служба на човечеството в това време на нужда. Имате инструменти на ваше разположение и тези инструменти са създадени и нарочно са поставени във вашата реалност, за да се използват в този момент. От вас се иска да ги използвате в пълния им потенциал  - да достигнете и да се свържете с колкото може повече от вашите братя и сестри и да им обясните какво се случва и ще продължи да се случва навсякъде около тях.

Това е от съществено значение, тъй като това е следващата фаза на операцията, която трябва да бъде изпълнена задоволително, преди да се продължи със следващите стъпки. Всички очи са върху вас. Очакваме вашия свят да бъде достатъчно подготвен, преди да стартираме със следващите фази на нашата работа. Ние ви казваме отново, че не вие чакате нас, а ние сме тези, които очакваме задоволителни резултати от тази част на вашата мисия. Всички вие вършите чудесна работа и ние високо ценим искрените усилия на всеки един от вас, че обръщате внимание на тази част от операцията.

Тази част от операцията ще достигне до успешен край, не може да има никакъв друг начин. Единственият фактор е кога ще се осъществи тази задача. Ние с нетърпение очакваме изпълнението на следващите фази на цялостната операция  и ние от Галактическата Федерация на Светлината сме напълно подготвени и в очакване да започнем следващите етапи от плана.

Моля, наберете колкото може повече от вашите братя и сестри да помогнат с тази фаза на операцията. Колкото повече от вас участват в този проект, толкова по-бързо той ще се осъществи. Ние ви предлагаме, когато споделяте тази информация с други чрез лично взаимодействие или като я публикувате в някоя от онлайн социалните мрежи, вие ​​също да ги помолите да изпълнят своята част и да споделят тази информация с колкото могат повече хора. Така топката ще се търкаля и ще се създаде ефекта на снежната топка, която ще продължи да се търкаля по целия свят.

Вие знаете какво трябва да се направи и знаете, че можете да го направите, както и ние знаем, че можете да го направите. Ние ви вярваме! Това е една от най-трудните фази на тази сложна операция и ви уверяваме, че след като тази област на плана завърши следващите фази на операцията ще започнат бързо и всяка следваща фаза от плана ще си дойде на мястото като падащо домино, тъй като няма да има нищо или никой, който ще бъде в състояние да забави нашия прогрес по някакъв начин.Това е така, за да очаквате с нетърпение успешното приключване на тази много важна задача. Отново, моля, фокусирайте се и обърнете цялото си внимание. Не позволявайте на безбройните триизмерни отвличания на вниманието да ви възпрат от избраните от вас задачи.

Всички вие бяхте избрани да бъдете тук, в този момент, точно с тази цел и ние знаем, че желаете да направите всичко, което можете, за да завършите всяка задача, която се изисква от вас. Ние знаем, че това не е лесна задача и че много от вас се страхуват от осмиване от другите, но ще ви кажем, че това не ви притесняваше преди да започнете  въплъщенията си  и това няма да ви притеснява след като всички видят, че