text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

вторник, 13 март 2012 г.

09.03.2012

ПОСЛАНИЕ ОТ ГАЛАКТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА СВЕТЛИНАТА – 3/9/12

 Когато всички започнат да се обединяват под новата система, властта ще е в ръцете на хората. Обединявайки се  от ръба на финансова катастрофа, човечеството ще се издигне до височини, невиждани на тази планета отпреди официално документираната ви история. Всички ще бъдат свободни от оковите на финансови затруднения и ще могат най-накрая да фокусират вниманието си върху други области от живота си. През следващите месеци, наскоро придобитото полагащо се богатство на човечеството ще позволи процъфтяване на нови проекти и програми, предназначени да възстановят  вашата планета в естествената й девствена красота и перфектно функциониране. При тези нови условия, колективната вибрация на човечеството ще се увеличи и това ще изкове вашите крила, необходими за възнесението ви в по-висшите реалности. Това е планът.Някои от вас изразиха объркване защо толкова много се акцентира върху новата финансова система, ако само няколко месеца ни делят от възнесение в по-висшите реалности, така или иначе. Сега разбирате това, надяваме се, че вашата колективна вибрация ще се повиши, когато толкова много от вашите притеснения и трудностите се вдигнат от раменете ви.


Началото на въвеждането на вашата нова система в момента приближава. Много са посветили голяма част от себе си за проектирането на тази нова система, както и много стени трябваше да паднат, които пречеха на нейното изпълнение. Ние ви молим за още малко търпение, тъй като новата система се подготвя и ви молим също така да демонстрирате доверието си в тази нова система, за да се даде възможност на други, които не са информирани  да ви следват  и да я подкрепят. Вашата нова система ще се основава на справедливостта и равенството и всеки човек по света ще притежава равен дял от общото богатство на вашето общество. Никой няма да е по-ценен от останалите и никой не ще изпита липсата като ежедневна тежест в живота си.


Вашата нова система  се подготвя сега за своето разкриване и началото й ще последва медийното отразяване на многото арести на членовете на престъпния  Кабал. Много неща зависят от  тези арести и когато ги видите с очите си ще знаете, че е дошло времето за изпълнение на много положителни промени във вашето общество.


Отново искаме да привлечем вашата подкрепа, за да информирате вашите братя и сестри какво ще означават  тези арести и какво ще означава за хората новата финансова система. Ще има такива, които ще се уплашат и ще повярват, че тя ще бъде пагубна за богатството, което законно са придобили. Ние ви молим да обясните на всички, които ще чуят, че вашата нова система е система на изобилие за всички и никой няма да изгуби, без значение какво богатство е натрупал през живота си. Тъй като качеството на живот бързо ще се подобрява за всички около вас, вашият живот също ще се подобри. Ние ви питаме, за какво ви е да имате толкова голямо богатство, ако хората около вас страдат от липса на това,с  което вие сте били благословени. Когато всички могат да споделят поравно богатството, създадено от обществото, обществото ще е свободно да процъфтява до големи височини, неподозирани от много от вас в този момент.


Само си помислете какво можете да направите заедно след като се отстрани от пътя ви пречката на финансовото ограничение. Някои от вас няма да могат да си представят това, тъй като никога не са познавали истинското богатство и много, ако не всички, от вашите предишни прераждания са били животи на трудности и борба. Това е било необходимо за вашия напредък и вие скоро ще видите как всичко, през което сте минали заслужава награда, която винаги ви е очаквала по пътя на вашето пътуване. Вие най-накрая сте достигнали тази точка, за която сте знаели, че съществува  и сега ще бъдете обсипани с всичко, за постигането на което сте работили толкова усилено. Ние поздравяваме всички ви за упоритите усилия да достигнете тази точка и ви казваме, че всички сте много по-велики заради опита ви  през трудностите на липсата и недостига. Тези ограничения ще бъдат премахнати и ще бъдат свободни да живеете живота си в естественото си състояние на изобилие.


Това винаги е бил плана за вас и основите за новата ви система са положени  от години насам. В изграждането на тази система са вложени много усилия и голям брой смели мъже и жени заслужават благодарност и признание за тяхната работа. Някои от тези членове на вашето човешко семейство ще ви бъдат представени при обявяванетто на новата система и ние сме уверени, че много от вас ще им покажат колко много се цени тяхната упорита работа и отдаденост. Това ще бъде друг аспект на вашия нов свят, където усилията на всички, които се стремят да подобрят живота на друг ще бъдат признати и прославени. Вече няма да се прославят  като блестящи моменти за човечеството личните постижения на неколцина от вас. Моментите, когато сте се чувствали най-горди винаги са били тези, когато сте помагали на друг член на човешкото ви семейство и ние виждаме,  че и занапред това ще е така.


Ще бъдете възнаградени за усилията да си помагате един на друг. Както казахме, когато един печели, всички печелят. Това ще бъде една от най-големите промени във вашето общество и виждаме толкова много от вас да се наслаждават на тези нови възможности да си помагате по пътя като същевременно сътрудничите и на световните общности. Какво освобождаващо преживяване ще бъде това за много от вас!


Всичко ще започне с арестите на членовете на престъпната Кабал и затова ви казваме, че е уместно да празнувате. Скоро ще станете свидетели на тези арести и това събитие ще бъде само началото на многото промени, които предстоят. Ние ви казваме да останете бдителни и подготвени за всички тези събития, тъй като те ще се случат скоро след като започнат. Така трябва да е, понеже  много работа трябва да се свърши, за да подготви света за възнесение.


Ще има нови предизвикателства пред вас през следващите дни, а вие имате много приятели, които ще ви помогнат с тези задачи. Това е, което правим и очакваме с нетърпение да можем да помогнем по този начин на вас, нашето семейство. Позволете ни да правим това, което правим най-добре като демонстрирате доверие си в  нас и ни покажете, че ние ще бъдем в безопасност във вашия свят. Това е необходима стъпка към нашите общи работни отношения. Ние имаме инструментите и опита, от които се нуждаете за плавен преход през следващите дни и сме нетърпеливи да споделим това с вас.


Има много от вас в този момент, които изпитват страх от нас и ние ви казваме,че вашите страхове са неоснователни, тъй като ние не идваме, за да ви навредим по някакъв начин. Ние сме вашето семейство от много отдавна и никога не бихме искали да ви причиним зло. Много пъти в продължение на много дълги години ние сме идвали тук, на вашата планетата . Нашите отпечатъци са навсякъде, може да ги видите в древните и загадъчна руини на вашите древни светове. Не сме идвали  да ви завладяваме тогава, не идваме да ви завладяваме и сега. Ние идваме само с любов и в служба на другите в цялата вселена.


Ние не сме единствената организация тук, има и други добронамерени съюзи. Всички, които са тук са добронамерени и са тук в служба на човечеството в този момент. Вие ще разберете това през следващите дни. Помогнете ни, за да ви помогнем и ние като положим основите за нашето пристигане. Много от вас са членове на галактическите команди  и част от вашите задачи е била да живеете сред хората на Земята, така че когато дойде времето хората на тази планета ще видят някои от нас като някои от тях. Ние всички сме едно в по-голяма картина и ние молим нашите Служители на Светлината да помогнат на вашите братя и сестри да разберат това и да  успокоят страховете им, които със сигурност са и ще бъдат по-ясни в следващите дни. Ние знаем, че можете да се справите с работата, много от вас са правили това преди и след като приключите работата си тук ви посрещнем като членове на Галактическата Федерация на Светлината.


Обикновено има длъжност отворена за всички, но ние ще се погрижим да осигурим длъжности за тези, които ни помагат в нашата кауза и показват готовност да ни приемат. На човечеството му предстоят много промени през следващите дни и ние искаме да работим с колкото е възможно повече хора от вашия свят улеснявайки прехода към по-високите измерения доколкото е възможно. Може да има някои неравности по пътя напред и това е една от причините, заради която сме тук. Някои от вас показват склонност да се страхуват от нас и нежелание да ни приемат. Смятаме, че дори и най-непримиримите от злословещите бързо ще променят мнението си, след като разберат по-добре до какво води нашата мисия. Ще има нужда от нас и от нашите многобройни кораби. Ние сме тук с мисия да служим и всички вие скоро ще разберете какво имаме предвид, когато казваме, че сме тук, за да ви помогнем. Няма нужда да се страхувате от някоя от тези промени и ние с ваша помощ ще направим, каквото можем, за да бъде пътя на прехода към по-висшите реалности възможно най-гладък.


Подробностите за това, което ще трябва  да изпълним заедно ще бъдат подробно обяснени своевременно. Ние чувстваме, че е важно да се съсредоточим върху настоящите задачи, а вие трябва да знаете до сега, че това са арестите на престъпния  Кабал и какво трябва да направите, за да подготвите възможно най-много хора за това световно събитие. След това, ние ще започнем оповестяването на нашите планове, което ще доведе до работни взаимоотношения с някои от вас, на които считаме, че можем да се доверим и това ще бъде от полза за нашите усилия свързани с разкриването ни. Това, което се надяваме е тези от вас, които започват работни отношения с нас, да се върнат и с готовност да споделят доказателства за това под формата на снимки и видео от преживяванията си с нас. От вас ще се изисква да споделите тези доказателства и историята си с колкото се може повече членове на медиите като разчитаме, че репортажи за това сътрудничество ще бъдат излъчени по целия свят.


Ние първоначално търсим хора, които няма да се изплашат от светлината на прожекторите на медиите и такива, които биха били добри говорители, за да споделят историята си по-ефектно. Ние не искаме от вас да бъдете професионални оратори, но считаме, че са нужни определени способности за попълване на тези позиции. След като сметнем, че сме наели достатъчно от тези, които ние чувстваме,че са квалифицирани за тази роля, ще започне набирането на всички онези, които желаят да работят с нас и които отговарят на определени изисквания и те ще бъдат подробно обяснени в подходящия момент.


При нас е в сила кодекс на поведение и ние ще ви молим да го преразгледате, ако искате. Веднъж приети да започнете да работа с нас, вие ще получите насоки, консултиране и обучения преди да започнете с вашите задачи. Има много различни задачи, които ще бъдат на разположение и за по-голямата част, вие ще бъдете свободни да избирате областта, в която бихте предпочели да работите. Всички задачи, по които ние ще работим са важни в този момент и ще трябва да попълним всички необходими позиции, но не виждаме това да представлява някакъв проблем.


След като работата може да бъде оценена, ние ще обсъдим с вас по-постоянни възможности за кариера с нас. Не всички, които ще работят с нас в служба на вашата планета ще продължат, за да станат пълноправни членове на нашата организация, но опитът, който ще натрупате от работа с нас може да бъде ценен за вас в бъдещите начинания, а може да има и други възможности да работите с нас в бъдеще. Когато времето позволи, ние ще разговаряме с всички ви подробно за всички възможности  да работите с нас и тогава ще можете да решите, ако ви интересува подобна кариера с Галактическата Федерация на Светлината.


Като член на нашата организация, животът ви ще се промени коренно от това, което е днес и усещаме,че много от вас ще се радват на възможността за едно ново приключение. Сред нашите екипажи има много различни видове същества, като много от вас може да се интересуват от среща с много различни същества от цялата вселена. Всички членове на Галактическата Федерация на Светлината са Възнесени същества и като такива от тях може да се очаква определено ниво на професионализъм, интелигентност и доброта. Не очаквайте  обаче всички същества да са еднакви и това важи и за членовете на едни и същи раси. Някои от вас, които следите нашите съобщения, изпратени чрез нашите канали изглежда вярват, че всички наши членове, които изпращат тези съобщения ще проявяват същите личностни черти. Уверяваме ви, че това не е така и ви молим да се огледате колко различни личности формират човешката раса. Съществата, които формират  нашата организация не са по-различни и много ценен талант за тези, които може да решат да работят с нас ще бъде вашата способност да работите добре, да комуникирате ефективно и да се разбирате с много различни типове личности.


Езика няма да представлява пречка, тъй като ние имаме методи, които ще ви позволят ефективно да общувате с другите, без значение какъв език използват в тяхната комуникация. Ние ще ви запознаем с тази технология, когато започнем да работим с вас, тъй като ще бъде важно за вас незабавно и ефективно да общувате с много различни същества, както и с членове на вашето човешко семейство, които говорят език, различен от вашия.


Като цяло, ние виждаме едно много вълнуващо преживяване пред много от вас и очакваме с нетърпение да разговаряме лично за възможностите с нас. Този ден приближава бързо, така че ви молим да се подготвите за промяната във вашето ежедневие. Събитията са на моменти разстояние от разгръщането им и много по-важни събития  бързо ще последват. От сега до края на тази година със сигурност ще бъде най-вълнуващото и предизвикателно време и всеки ден ще бъде като една вихрушка от промени и дейности, тъй като ние ви помагаме да преструктурирате вашия свят навреме за големия финал, който ще е вашето планетарно възнесение в небесните  царства.


Ние сме Галактическата Федерация на Светлината.

Предадено чрез Грег Гайлс.


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator:Мая

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012