text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

вторник, 13 март 2012 г.

07:03:2012


Послание от Командата на Ащар – 7.3.12г.

 


Има такива хора, които преживяват едва с малка част от порцията на това, което другите поемат. Това ще се промени. И заради тази промяна тези, които управляват голям процент от вашето богатство са направили всичко, което могат да блокират въвеждането на вашата нова финансова система. Те гледат на тези промени като на заплаха за огромното богатство, което са натрупали през годините взимайки от хората, това което им се полага по право. Количествата на тези богатства, откраднати от вас са смайващи на фона на това с колко малко са принудени да живеят народите.Дори и в развитите държави като САЩ, работната класа живее с частица от това, което им се полага при една система базирана на честност. Много други държави имат голям процент граждани живеещи в бедност, като не им се позволява да разполагат с природните блага разпределени в обществото. Това също ще се промени.

Има много други начини да управляваш една честна икономическа система. Настоящата система избрана от малцина, е измислена от тези няколко индивида, за да им позволи да трупат несметни богатства и тази кражба да продължава незабелязано от колкото се може по-голяма част от населението. Тези със свое мнение, които проговориха за това бяха заглушени и вашите медийни компании бяха купени от тези рекетьори като важна придобивка за техните многобройни планове. Без информацията, която излъчват медиите към хората, че има нещо нередно, много наивни вярват, че всичко е наред. Това също се променя и се променя заради вас, хората, започнали сте да бъдете своите собствени гласове и сте започнали да споделяте информация помежду си с малка помощ от масовите медии.

Сега след като се разчупили леда, хората поставят на дневен ред темите пред медиите вместо обратното. Някой от основните медии сега ще следват вашата крачка и ще започнат да отразяват събитията на важни действия, които преди им бяха забранени и освен това света, какъвто е той днес. Това е новият начин и вие ще бъдете свидетели на излъчването на масови арести на членове на криминалната организация и техните сътрудници. Това ще бъде вашия знак, че масовите медии са свободни сега от клопката на тъмните и ще са способни да правят това, което е било тяхна задача винаги и това е да отразяват истината за събитията по света.

Много от вас умело забелязват изтичане на информация за тези арести и процедури свързани с тези разследвания, дигата започва да се разпада и скоро ще се спука освобождавайки поток от дейности по цялата планета. Ние от Командата на Ащар ще наблюдаваме отблизо тези действия и ще направим така че никакви сили, каквито и да са да бъдат допуснати да се намесят по някакъв начин на тези арести или свързаните с тях процедури. Ние оставаме нащрек, напълно подготвени да се намесим при някой опит да се въздейства на някой от тези въпроси. Имаме технологията да преместим всякакво количество сили моментално  от където и да са разположени и да ги разположим на сигурни места, където ще бъдат задържани да понесат законните наказания за това. Силите, които все още са подчинени на криминалния Кабал бяха предупредени за това неизбежно последствие, ако се опитат да се намесят. Ние се изразихме ясно пред тях и ще удържим на думата си.

След многото арести, вашето общество веднага ще започне преструктуриране от върха до дъното на всички правителствени части по целия свят. Старите методи на остарялата парадигма, които не успяха да изпълняват ефективно управление ще бъдат заменени с напреднали форми на ръководене. Под това управление, хора по целия свят ще бъдат свободни да благоденствуват и да живеят като истински свободни индивиди, без веригите на доктрините на драконовото управление.

Промените ще бъдат бързи и ефективни. Нито един индивид също така няма да бъде допуснат да се меси на тези процедури и всеки опит също ще доведе до бърза ответна реакция да бъде преместен на сигурно място, където да започне нова обучителна програма. Това е правилния път. Всеки ще има право да изрази протеста си срещу това, което не желае. Вашите нароси ще се радват на правото на свободно слово и свобода на изразяване и за много от вас ще бъде първия път, когато можете да го направите.

Вашите нови лидери ще инициират много нови програми колкото се може по-скоро да успокоят страданията и трудностите на много хора по света. Тези, които са в най-голяма нужда от помощ ще бъдат първи при тези програми. Тока ще бъде и ние усещаме че много от вас ще изразят пожеланията си това да стане. Каква радост за много от вас ще бъде най-накрая да видите тези най-нуждаещи се по света да получат помощта, от която се нуждаят. Много от вас ще работят с нас и ще видят радостта на лицата на тези, които получават благословията от първа ръка и ние с нетърпение очакваме да свършим нашата част, за да изпълним всичко.

Моля помогнете ни като изчистите и последните пречки пред нашето пристигане като продължавате да разпространявате новината за нашето присъствие в небето. Искаме да видим последователи на това разбиране по целия ви свят и ви виждаме как правите всеки възможен опит към това всеки изминал ден и не минава час без новината да се разпространява към места и хора, които никога не са смятали тази възможност за реална. За това ние сме ви благодарни на всички, които участвате с вашите усилия и за ваша награда – една нова Земя за всеки от вас да започне живота си наново. Това печелите вие с вашите усилия днес и ще е скоро времето да получите вашите награди за работата си, която сте изпълнили добре.
Продължавайте да поставяте основите на тези промени като правите информацията достъпна за всеки, който пожелае да я види. Това е всичко, което можете да направите за тях и ние не ви молим да правите повече. Важно е колкото се може повече да бъдат поне наясно с възможността да се случат тези събития, дали вярват или не в този момент, че въобще ще се случат. Това е което ние имаме в предвид, като не е важно за тях да приемат тази информация като факт. Всички ще открият в близко време, че сте говорили истината. Няма да има спор.

Ние сме вашето Семейство на Светлината от Звездите.

Предадено чрез Грег Гайлс.


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator:Елена

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012