text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

вторник, 13 март 2012 г.

06:03:2012

ПОСЛАНИЕ ОТ ГАЛАКТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА СВЕТЛИНАТА – 3/6/12

 

Вашата планета ще бъде прочистена от много остатъци от опита ви в 3-то измерение. Вашата планета ще се възроди, от тревите до небето, от океанските дъна на планинските върхове. Нищо от старото не ще остане, тъй като то притежава  аспекти от вашето минало от по-ниско измерение. Вие също ще се родите отново и нищо няма да остане от вашите аспекти от по-ниското измерение. Всички и всичко, което ще съществува в новия ви свят ще бъде с вибрации от по-високо измерение. Вие ще преживеете едно ново начало и всичко във вашия свят ще бъде ново. Вие ще получите нови места за забавление, както и нови работни места. Вие ще имате различен набор от параметри, които управляват вашия физически свят и ще имате различен набор от правила, които управляват вашата цивилизация. Всичко ще претърпи подобрение и всичко, което ще получите, ще бъде по-добро от настоящия ви опит.  Това е вашият нов дом. Ние ви насърчаваме да го уважавате и ви насърчаваме да вземете участие в общите усилия за поддържане на вашия нов свят в девствените условия, в които ще го намерите. Това е вашият свят и може да правите с него, каквото пожелаете, въпреки че както казахме, нанесените щети по време на вашите 3-измерни преживявания  няма да бъде допуснато да се повторят.


Вие ще имате нови способи за пътуване, достъпни за всички ви в целия свят и ще можете лесно да се придвижвате навсякъде, където пожелаете, свободно и без ограничения, поставени от правителства и граници.Езиковите бариери също ще бъдат свалени, тъй като ние ще ви запознаем с новите методи на комуникация, което ще ви позволи да провеждате разговор с всеки, от всяка част на света. Чакат ви много прекрасни изненади и това са само някои от тях. Вашият нов свят ще бъде шедьовър на дизайна и функционалността и той ще бъде ваш, за да му се наслаждавате и да обичате при възнесението си в по-високите сфери на възможности.Преди всичко това да стане ваше, обаче, все още има работа за вършене тук, на триизмерната Земя. Заедно ние трябва да разчистим пътя за вашия нов свят и както винаги сме твърдели, това е вашият свят и от вас зависи да се погрижите за тези въпроси. Ние сме тук само да ви помогнем и сме много нетърпеливи и щастливи да направим това. Един от неотложните въпроси, за който трябва да се погрижим е премахването на тези, които искат да ви попречат да достигнете възнесението и своя нов дом. Те искат да ви държат точно там, където сте, заключени в рамките на триизмерна планета-затвор. Много от вас разбират какво трябва да се направи и ние сме тук, за да ви помогнем в това начинание. Считайте ни за ваш по-голям брат, който ви идва на помощ, ако някой хулиган ви тормози на детската площадка. Ние наистина гледаме на вас като семейство и не искаме, разбира се, повече да ви тормозят. Ние помагаме да се сложи край на това като подкрепяме вашите съюзници на Земята, които бяха много заети с подготовката на съдебното производство срещу колкото се може повече от престъпния Кабал и многобройните им сътрудници. Всеки ден се добавят  нови имена към списъка „търси се” и ние сме много окуражени от това, което виждаме от нашата гледна точка.  Тези арести скоро ще започнат да бъдат предавани по много от вашите медии и ние сме доволни от усилията на толкова много от нашите Служители на Светлината да разчистят пътя за тези съобщения като разпространяват новината за тези арести и какво ще означават за хората от вашия свят. Много сме окуражени от това как тези откровения се възприемат от много от вас и ви казваме, че сме много доволни от това колко много хора от вашия свят веднага разбраха, че тези арести са точно това, което беше нужно, за да се започне с лекуване на страданията в обществото ви.


Бихме искали да видим всички да продължават да разпространяват тази новина, тъй като тя създава вълна от вълнение и очакване и точно това смятаме, че е необходимо да ви отведе към следващия етап на бързо развитие, който е повторното ви представяне на вашите големи братя и сестри, които днес ви подкрепят. Ние сме много нетърпеливи се срещнем с много от вас и както мнозина от вас знаят, ние ще работим лично с много от вас през следващите дни, тъй като ще има много работа да се свърши веднага след като тези, които желаят да се намесват в съвместните ни усилия бъдат отстранени от вашето общество, където вече няма да представляват проблем.


Вие имате много съюзници в рамките на вашето голямо човешкото семейство, а днес от съображения за сигурност, както и за успешното изпълнение на определени задачи, не ви представяме тези смели мъже и жени. След арестите на членовете на престъпния Кабал те ще ви бъдат представени и ние смятаме, че много от вас ще бъдат много изненадани колко много приятели имате в действителност.


Толкова дълго време тъмните сили управляваха вашия свят с железен юмрук и ръката на властта им достигаше на далеч и надълбоко. На много от вас им се струваше, че вашият свят е пълен с мъже и жени на тъмнината, а тези на светлината са малко и далече. Това никога не е било така, обаче, както и вие скоро ще се убедите сами, светлината винаги се е простирала отвъд тъмнината на тази планета.


Помогнете на вашите братя и сестри на светлината да отпратите далеч тези няколко тъмни, които са се окопали в местата на властта. Помогнете да ги измъкнем от техните позиции във властта и да ги отведем там, където могат да бъдат повторно оформени и да им бъде позволено да бъдат въведени отново в обществата в тази Вселена. Това е, което се планира за тези тъмни, тъй като повече не може да им се разрешава да се движат свободно във вашия свят, понеже не са склонни да се държат законно и цивилизовано . Ето защо те трябва да бъдат премахнати, а вие имате много съюзници на Земята, които се грижат това да се случи. Ние ще ви информираме своевременно за тези неща и ви съветваме да следите вашите медии за изтичането на информация по тези въпроси, а също и за извънредни новини. Уверяваме ви, че няма да бъдете разочаровани.  


Не забравяйте винаги да подкрепяте вашите братя и сестри, които могат да се поддадат на страха при новината за тези арести, тъй като те ще са многобройни  и за мнозина ще е доста стряскащо да узнаят какво наистина се случва около тях. Помогнете им да разберат, че всичко е наред и тези арести са необходими, за да се върне вашия свят обратно на своя път и че вашият свят е вече свободен да процъфтява, както е трябвало да бъде винаги.


Вашата работа в тази област, обаче, няма да приключи с тези арести, тъй като далеч по-радикални промени ще започнат скоро след това и точно тогава предвиждаме по-голям брой хора, които ще бъдат объркани и уплашени. Проявете колкото се може повече разбиране към тези души. Помнете, че не всички от вас са поели по същия път тук и някои от вас са минали по подобни пътища и преди, а други не са. Ние сме изключително доволни като виждаме толкова много от вас да оказват помощ на другите в тези моменти и ние виждаме как това ново братство и сестринство ви води към вратата на новия ви дом.  


Така ще бъде в новия ви свят и ние сме много окуражени от това как можете да се отнасяте един към друг и да се подкрепяте в моменти на нужда. Както ви описахме, вашият нов свят ще бъде рай, но не само по отношение на естествената ви среда, но по отношение на начина, по който всички си взаимодействат един с друг и това ще бъде най-красивата гледка. Продължавайте да изграждате тези мостове помежду си и те ще ви отведат до възможности, за които никога не сте и мечтали.  


Ние сме Галактическата Федерация на Светлината.
Предадено чрез Грег Гайлс

Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Translator:МаяНяма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012