text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 10 февруари 2012 г.

9.02.2012


Послание от Галактическата Федерация на Светлината - 9.02.2012г.

Телепатията е средството, с което възнесените членове на човечеството ще комуникират в бъдещето. Вие имате избора дали искате да комуникирате вербално или телепатично в зависимост от това с кого комуникирате, но ние ви казваме, че вие ще говорите с много различни видове същества, а не всички същества са способни да комуникират вербално с вас, а също има и сериозни ограничения от езиковите бариери. Когато някой комуникира със средствата на телепатията, той или тя е способен да се възползва от предимствата на вградена технология за превод, където ще бъдете способни лесно да интерпретирате всеки език в тази вселена, точно както някой комуникира с вас на родния ви език, разбира се, понеже също така има много различни езици през световете им също така.

През многобройните си икарнации вие сте научили много различни езици, а това знание е било безопасно запазено в банките ви памет и ще ви бъде върнато в подходящото време. Вие ще имате възможността да комуникирате чрез всички тези езици, тъй като съществата, с които комуникирате също ще получават мислите ви, преведени на език по техен избор. Това е предпочитаният метод на Галактическата федерация на Светлината, а вие ще откриете, че това е предпочитаният метод на много от космоса. Можете ли да си представите как толкова много бариери, които са били построени тук на Земята, лесно ще бъдат срутени веднъж след като сте в състояние лесно и ефективно да комуникирате един с друг? Това е една от много то промени, които се пазят за човечеството в предстоящите дни и ние очакваме с нетърпение да ви обучим в този подобрен метод на комуникация. Недостига на комуникация беше причината за толкова много конфликти и борби тук във вашия третоизмерен свят, а ние внимателно проучихме проблемите, произлезли от този недостиг на ефективна комуникация. Виждаме новите ви инструменти за комуникация като чудесно подобрение, от което силно ще се възползва новото ви общество.

Преминаваме към въпроси, свързани с настоящите ви дела, както казахме, подготвихме се арестите на водещи членове на тъмните заговорници, които чертаеха планове срещу хората на Земята в продължение на много векове. Това събитие ще продължи по график, а ние виждаме въпросите да напредват бързо и ефективно без закъснения. И отново, казваме ви, че тези събития ще бъдат световно отразени по телевизията, тъй като чувстваме, че е много важна стъпка за човечеството да види, че най-сетне е свободно от лапите на тъмните владетели, които ефективно се наговориха да държат човечеството потиснато в продължение на много векове. С премахването на тези пречки вие ще сте свободни да преживеете бум в напредъка си, а това е точно което ще изпитате. Ще ви бъдат представени много нови технологии, а ние чувстваме, че много от вас ще се удивят на това, което се пази за вас. Ние ще споделим с вас устройства, които ще подобрят буквално всеки аспект от настоящите ви животи и ще ви позволят много повече време и свобода да следвате всичките си творчески, както и приятните си желания.

Ние ще ви представим нови начини да приготвяте храната си, а по този начин храната ви ще бъде безопасна и здравословна, докато се храните с подходящата енергия и хранителни вещества, от които сте лишени днес. Храната, която много от вас ядат днес умишлено е засята с химикали и други добавки, за да се потисне растежа ви и да се спъват умствените ви способности. Можете да наречете тази храна анти-възнесение храна, защото наистина това е било основният фокус на тези тъмни сили. Телата ви също ще се радват на възраждане на видовете, тъй като те ще бъдат свободни да се подмладяват до естествените им състояния, които са далеч по-здрави и силни, отколкото са днес, а в съчетание с напредналите лечебни технологии, ще си върнат оптималните способности. Каква радост ще бъде за всички вас, понеже телата ви ще станат невероятно силни и здрави и ще действат като перфектно работещи машини, което ще ви позволи свободата да се наслаждавате на новия си живот по начина, по който е предназначено.

Това е един от многото проекти, които скоро ще започнат, когато най-сетне пътищата за нашето обединение ще са разчистени. Днес ние заедно с нашите Земни съюзници понастоящем гледаме на тази задача и ще имаме много вълнуващи новини да ви докладваме много скоро в предстоящите дни. Този ден е неизбежен и бързо наближава. Бъдете готови промените да започнат веднага след новината за арестите на онези, които ви пречиха да преживявате пътуването си както бе достъпно за вас от много години. Вие сте били затворници на времето, ако щете, а в момента преживявате животи, които не са равни на дължината на вашето пътуване. Това е сякаш някой е стиснал здраво стрелките на часовника, който ръководи пътуването ви, но вече не, вие ще видите стрелките на този часовник да се въртят свободно и бързо, придвижвайки цивилизацията ви в бъдещето.

Тези промени ще дойдат бързо и тези промени ще продължат гладко в бърза последователност. Ще се удивите колко бързо и ефективно може да се появи истинската промяна, тъй като всички вие сте били така приспани, че промените в света ви са идвали толкова бавно, пълзящи много години, случващи се напълно незабелязани от вас. Това беше начинът на действие на тъмните сили, тъй като те в продължение на години се страхуваха да разклатят лодката, тъй като най-голямото им опасение беше да ви събудят от дрямката и съзнателно да признаят какво са правили толкова много години точно под носа ви. Техният дневен ред приключи, плановете им сега са спрени, тъй като вие хората на Земята се събудихте и сега толкова много от вас виждат какво е заговорено, а вие също участвате в най-важното действие, което можете да направите точно сега, а това е да споделите тази информация с братята и сестрите си. Информацията е власт и ето защо тъмните сили от еони от време са се ангажирали в заговори, за да ви откажат колкото могат повече информация и да разделят толкова колкото могат вашия свят.

Дните на строгото ви ограничение да пътувате също наближават края си и ние виждаме много мъже и жени навсякъде по красивата ви планета да се обединяват като едно в предстоящите дни, когато ще бъде толкова лесно да се пътува до най-отдалечените краища на планетата ви, колкото да идеш до местния магазин за хляб. Това е един от даровете, които пазим за вас, скъпи приятели и всеки един от вас ще е свободен да се радва на този дар и да пътува до всеки край на вашия свят, за който някога е мечтал и да прекарва времето си с приятелите си или любимите си хора, които ви липсваха или наскоро сте срещнали в социалните си онлайн мрежи, тъй като приятелите, които печелите днес няма да бъдат за дълго извън обсега на ръцете ви. Ние виждаме толкова много от вас да взимат участие в тези радостни срещи и също така виждаме много от вас да се радват на обединенията с вашите Звездни Семейства, на които липсвахте толкова много през многото години, през които бяхте далеч. Някои от вас бяха далеч в продължение на много животи, а това обединение ще бъде действително много радостно за вас и за вашите звездни братя и сестри. Този ден е сега само ма момент разстояние. Продължете чудесната работа, която всички вие извършвате, защото вие сте тези, които разчистват пътя за тази среща.

Всичко това започва с вас, тъй като всичко се развива според вашия график и според ничий друг. Ние не можем достатъчно ситно да наблегнем на това. Ваша е готовността да приемете и преживеете тези промени, това не е нашата готовност, на която разчитате. Ние сме готови да изиграем нашите роли и сме готови от известно време. Обаче ние не можем да се натрапим на вашето общество, ако обществото ви не е адекватно подготвено да ни приеме. Виждаме нашите Служители на Светлината да правят големи крачки в тази насока и благодарение на упоритата ви работа и решителност всички тези чудесни промени за вашия свят ще са възможни. За това, огромните ви усилия са много оценени от нас и всички ваши братя и сестри, които днес не знаят какво правите, ще научат какво всички вие сте направили и сте направили възможно. За това, вие трябва да сте горди със себе си и можете да запазите спомените си от упоритата си работа и какво сте постигнали тук за много години напред. Казваме ви на всички вас, добре свършена работа. Нищо от това не би могло да е възможно без вас, а ние ви поздравяваме за огромните ви усилия.

Този първи етап от мисиите ви наближава завършване и скоро ще започнете следващата фаза на вашите задачи, а ние ви уверяваме, че много ще се радвате на новите си задачи, тъй като най-трудните етапи от мисията ви сега ще бъдат зад вас. Много от вас ще работят по-персонално с нас и без значение какви са новите ви задачи, животът ви много ще се подобри в сравнение с днес, а това трябва да допринесе за далеч по-добра работна среда и далеч по-приятно общо усещане за всички вас. Бъдете здрави, скъпи мои приятели. Скоро ще бъдем отново с вас.

Ние сме Галактическата Федерация на Светлината

As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Превод :Tauno

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012