text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

понеделник, 6 февруари 2012 г.

3.02.2012

Послание от Марк от Галактическата Федерация на Светлината – 03.02.12г.

 

„Сега е моментът всички добри мъже да се съберат и да помогнат на дружината си.” Това наистина са много мъдри думи. Днес е денят, в който вие ще се притечете на помощ на другите в нужда и на тези, които в бъдеще ще имат нужда да чуят успокояващия ви глас на разума през тези трудни времена. Събитията са на ръба да се задействат и хората от вашия свят ще разберат веднъж завинаги, че вие не сте сами и никога не сте били и че много други същества от различни части на вселената са тук. Питането защо сме тук ще причини много спекулации. Ще има подстрекатели на страх, които ще разгласяват, че целим инвазия. Други ще се опитват да се възползват от това допълнително да внушат страх в масите хора, за да ги управляват и там някъде ще те и вие – тези като вас, които знаят истината; нашите намерения са строго почтени и ние сме тук само да помогнем на човечеството да направи нужните промени, за да се подготви за следващата голяма стъпка в еволюцията си – да започне нова ера галактическо партньорство. Тук сме, за да възвърнем на Планета живота й след разрушителните ефекти, които индустриализацията и е нанесла и да ви помогнем да се отървете от паразитите, които са се вкопчили във вас и които са се хранили от вашия труд и са задоволявали своята неугасима жажда за повече пари и власт. Тук сме да ви помогнем за тези неща, нищо повече, нищо по-малко.


Ние от Галактическата Федерация на Светлината сме възнесли се създания, всички от нас. Идваме тук на служба от много светове. Ние нямаме нужда и не сме лишени от нищо тъй като имаме силите да създадем всичко, което пожелаем. Ние не желаем нищо от вашия свят, само да ви подадем ръка в смирена служба и да ви помогнем да станете член на нашето Галактическо общество. Миналите през толкова много борби през множеството ви прераждания и е време да оставите всичко зад вас в името на духовното ви развитие и обучение и сега оставяйки зад себе си тежките спомени, да вземете с вас само мъдростта, която се събрали от трудните си уроци.

Някой от вас ще се противопоставят на нашата помощ. Ще позволят на страха и неверието да ги блокират и да им попречат да се радват на ползите от нашата помощ. Ще се опитаме да позволим на всички да видят, че нашите намерения са с чист умисъл и ви молим за помощ в тази насока. Вие като част от това братство може да имате по-големи шансове да пречупите стените, които са построени от страх и дезинформиране. Ние вярваме във вас и знаем, че ще успеете.

Хората от вашия свят ще разберат за нашето присъствие от медиите, които ще са нетърпеливи да отразят тази хитова новина. От една на друга на трета медия, новините за нашата мисия да ви помогнем да поправите грешките във вашия свят ще се разпространят като опустошителен пожар и за кратко време с пълно разпространение на това живото-променящо събитие, новината ще достигне до всеки във всяко кътче на планетата.   Това е решаващо време. Това е моментът, които е наложително вие, наши доверени земни приятели, да се включите в действие и да започнете да успокоявате с гласа си навред сред море от обърканост и неверие. Знаете, че можете да го направите и ние знаем, че ще успеете и по този начин да отворим вратата към по-задълбочени действия от нашия цялостен план. Това е момента, които ще ви донесе радост. Това е момента, когато вашия свят ще започне бързо да се възползва от ползите на нашата помощ. Промените ще започнат бързо и ефективно и пречките, които така упорито са били посети по пътя към по-добър живот ще бъдат премахнати една по една, оставяйки чиста основа на всеки от вас да започне пътешествието си по начина, по който е писано.

Животът не трябва да е труден. Вашето пътешествие не би следвало да е толкова трудно с малки възнаграждения щастие от време на време. Писано е да се радвате на всеки ден от живота и той да носи повече щастие и вълнения. Има по-добър път за вас. Позволете ни да ви покажем този път. Позволете ни възможността да ви покажем как живеем ние. Това е всичко за което ви молим. Ние сме убедени, че когато видите как могат лесно да се преобразува живота ви с няколко модификации на сегашното ви статукво, ние мислим, че всички вие ще се съгласите, че времето за промяна е дошло много отдавна.

Повикани сте на служба сега, в полза на тази планета и нейните хора да помогнете за улесняването на тези промени, което ще е от голямо значение за толкова много по цялата ви земя. Това е голяма отговорност, нали? Вие посвещавате доброволно таланта си за този момент и този ден е вече тук. Вие и другите като вас с наша помощ ще направите тези промени да се случат и един нов свят ще се издигне и заблести от пепелта на стария.

Аз съм Марк от Галактическата Федерация на Светлината и беше удоволствие за мен да говоря днес с вас. Ще говорим отново и дотогава бъдете здрави и се погрижете вашите задачи да се изпълняват със силна вяра.

As channeled through Greg Giles

Website:ascensionearth2012.blogspot.com/

Превод :Elena

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012