text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

събота, 25 февруари 2012 г.

25.02.2012


Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 25.02.2012г.Ръка за ръка ние ще преодолеем всички препятствия пред нас. Не съществува никой и нищо, което може да застане на пътя ни. Вие като индивид от триизмерния свят сте успели да се справите с по-големи предизвикателства и несгоди от тези, които преживявате днес, и ние вярваме във вас, всички вас, и знаем, че можете да минете и през тези последни трудни времена от вашето общо пътуване и да излезете от тях в светлината на високите царства. Това е вашата цел. Това е основната причина за сегашното ви прераждане и вие сте почти накрая. Не позволявайте на нищо да ви забави или спре сега, а и нищо няма да може.

Гледайте на всичко като на предизвикателство, което нарочно е поставено пред вас, като в действителност това най-често е точно така. Не гледайте на проблемите си казвайки си „ Ооо, горкия аз, още един проблем” и вместо това гледайте на тези препятствия като още едно

предизвикателство, което ще преминете и ще минете много категорично от другата страна. Ето как гледаме ние на всяка стъпка от вашето пътуване и тази техника за визуализиране може да помогне на много от вас да се отправите към още един нов тест на вашата воля и решителност с обновени енергия и сила на духа.

Пред вас ние виждаме по-добри дни за вас, много по-добри дни, но виждаме и още предизвикателства също така. Подгответе се и за двете и ще преминете много по-добре през тези предизвикателни времена. През целия си път вие сте получавали пречки, които сте били принудени да преодолеете някак, но също така сте получавали и помощ и напътствия от горе дори и някой от вашето семейство да е бил назначен в тази задача.

Днес ние виждаме как много от вас се стичат, за да помогнат на своите братя и сестри и ние сме радостни при вида на тази братска и сестринска любов помежду ви. Колко далеч сте стигнали всички вие в толкова кратък период. Вие всички имате звездни семейства, които ви гледат с адмирации за вашите усилия да си помагате едни други във времена на нужда и те са също много горди от всеки един от вас. Те ще са способни да покажат чувствата си към вас лично в идните дни, когато вие ще се радвате на дългоочакваното среща с тях. Виждаме този ден да идва бързо и всеки успешен ден ние виждаме повече препятствия, които ни държат разделени премахнати от пътя, помежду ни.

Много продължава да се развива зад кулисите и искаме да споделим с вас малко от това, което се случва. Ние , Галактическата Федерация на Светлината, имаме много дивизии, чийто задача е да търсят и да неутрализират всяка враждебна сила, която иска да ни въздейства докато оказваме помощ на светове като вашия. Тук във вашия свят ние се натъкнахме на бойна сила значително голяма по размер и сила, но досега не е имало нещо, с което да не се справим и няма такова, с което да не можем да се справим. Нашите екипи активно патрулират за такива враждебни сили и след като ги локализират ние ги неутрализираме и ги преместваме от тази територия без нито един опит да нараним екипажа в тяхните кораби, въпреки че същото не може да се каже, за нашите противници, тъй като те постоянно правят всичко възможно да наранят нашия екип с всичко, с което разполагат. Ние от високите измерения не позволяваме на нашите емоции да ни завладеят и гледаме на тези войници, като на души, които им предстои още да учат и да растат, както и всички ние. Никой от тази вселена не завършил всичките си уроци и не е научил всичко, което има да се знае и когато някой осъзнае това, една врата към по широки хоризонти на знание и мъдрост се отваря.

След като хвърлим в затвора войниците на тъмния Кабал, те започват една обучителна програма, където те първо разбират за кой се бият и рискуват нараняването на екипажа и техния живот за него. След като научат, кой стои зад тези сили и зад тяхното правителство, голяма част от тези мъже и жени изпитват огромна доза недоверие и вместо да ни повярват избират да мислят, че ние сме тези, които ги мамим. И само след като им покажем ясни доказателства за това те започват да вярват, че може и да са били лъгани, измамени от хитри и безскрупулни умове, които стоят зад вашите правителства и военни сили.

Като част от реабилитиращата програма ние позволяваме на тези мъже и жени да наблюдават нашата работа и социална среда сами. Тук те могат да ни видят в нашата естествена обкръжаваща среда и да започнат да осъзнават, може би за първи път, че ние не сме врага и че сме във вашия свят на мисия не да го завладеем, ограбим и поробим, както им е казано много пъти от военните ръководители като част от тяхната индоктринация, а сме тук като от нашата мисия да служим на човечеството, да им помагаме да направят многото промени, с които обществото да напредне значително и да освободим от страдание всеки един – мъж, жена, дете на вашата планета. Това е което правим и въпреки, че много отказват да повярват за известно време, повечето в края на краищата осъзнават нашите почтени намерения.

Също има и много цивилни екипи във вашия свят, които пропагандират, че ние сме тук с враждебни намерения и тъй като ние самите не можем да включим и тези индивиди в програмата за реабилитация както другите, тази задача може да бъде свършена от нашите работници на светлината, които са на бойното поле. Това е сфера, в която вие сте по-добре подготвени и ние ви молим сега да споделите своята светлина своите истини за това кои сме ние и какви са нашите намерения тук. Това в крайна сметка ще разчисти пътя за нашето събиране, като премахнем още едно препятствие от него.

Днес във вашия свят все още има много хора, които се страхуват от нас и ние трябва да се състезаваме с безкрайния парад от пропаганда, който се показва по телевизиите ви и от филмовата индустрия. Ние разбираме , че много хора са доста възприемчиви към информацията, която се излъчва от такива медии и ние имаме планове да противодействаме на този порой от лъжи и да позволим на хората да видят една по-ясна картина за нас и да получат едно алтернативно обяснение на нашите цели тук. Ние ви молим за вашето продължително сътрудничество - помагайте ни да разпространим истината за нас и нашите намерения и ние благодарим на всеки един от вас за вашите огромни усилия да информирате вашите братя и сестри.

Ние вече сме казвали, че имаме много проекти, които смятаме че е задължително да започнат веднага и ние правим всеки опит да изчистим пътя пред нас, за да започнем безопасно с изпълнението им. Нашите земни съюзници са отговорни и разбира се с наша помощ ще за обградим и ще затворим значителен брой членове на криминалния Кабал, което ефективно ще разруши тяхната коварна организация. Днес ние държим на новината, че всички тези арести са започнали и както винаги сме напълно подготвени за контра реакцията на военни части, които все още упорито остават на страната на тъмните сили. Никога не сме очаквали, че всички въоръжени части ще приключат взаимоотношенията си с тъмните сили и ние имаме планове за всички тях също така. Ако тези групи настояват за неспазване на вашата нова система, те също ще бъдат премахнати от сегашните им локации и ще започнат обучителната си програма. Работейки с нас, много от вас може да се заинтересуват от такива позиции, където ще взаимодействате с новопристигнали войници и ще им помагате облекчаването на техния обучителен процес. Кои друг би бил по-добър за работа с тези мъже и жени от някой , който е от тяхното собствено човешко семейство? Ние виждаме много стени от недоверие да се разпаднат мигновено, когато войниците срещнат и говорят с някой от тяхната собствена държава или дори град. Ние очакваме процеса на реабилитация да върви много по-бързо и ефективно с помощта на хора от вашия свят и ние очакваме с нетърпение да включим помощта на много членове от вашето човешко семейство.

Има и много други позиции също така, където помощта на хора от вашия свят ще е много полезна и тези задачи също ще бъдат достъпни за вас в идните дни, когато почувстваме, че можем безопасно да си взаимодействаме с вас. Ще направим всичко да ви вървим в крак с всички свързани с това събития, които водят към нашата цел и ние ще изясним в подходящия момент процедурата, по която да изкажете вашите намерения, че искате да започнете нова кариера с нас Галактическата флота. Ние виждаме, че много от вас с нетърпение очакват тази възможност и ние сме невероятно доволни от желанието на толкова много от вас да се включат в нашите усилия да служим на останалите. Ще бъде радост да работим заедно и очакваме с нетърпение момента, когато ще започнем нашите първоначални насочващи срещи с вас.

Продължаваме с въпроса за човешкото Издигане, където виждаме , че нещата се развиват точно по план и ние няма да позволим никакви забавяния в този момент, когато времето ние е кратко и има още много да се извърши да се почисти пътя ви за колкото може по-гладко преминаване във високите измерения колкото е възможно.

Много от вас умело са забелязали, че дните ви сякаш преминават дори още по-бързо от преди. Времето се компресира за вас и това ще изглежда сякаш времето се забързва и ние ви казваме, че времето от сега до кулминацията на вашето Издигане ще измине още по-бързо, от колкото си представяте. Преди да се усетите, декември ще е тук и много ще трябва да бъде свършено дотогава.

Подробности за различните проекти, които трябва да се извършат ще ви бъдат изяснени, когато времето е намерено за уместно и ние ще трябва да запълним много позиции, които се изискват за изпълнението на тези задачи. Ще направим така, че да ви дадем колкото се може по-голямо предизвестие за възможните позиции, за да имате достатъчно време да решите към позиция проявявате интерес. Ще започнете вашето обучение възможно най-скоро, тъй като някой от тези позиции изискват много обучение и учене от ваша страна.

Имаме чувството, че ще има такива от вас, които се интересуват от всяка от сферите, които ви предложим и виждаме, че ще имаме също так много хора, напълно обучени на разположение като резерва. Това е перфектно за нас, като ние трябва винаги да имаме екип готов да попълни всяка позиция и пост на борда на нашия кораб във всеки един момент за пълноценното функциониране на нашите флотилии.

Вие също ще получите обучение, което ще ви разясни състава на многото флоти на Галактическата Федерация на Светлината и също други Галактически команди. Ще разберете колко е голяма нашата флота и нейната структура и нейната организация от върха до дъното. Ще научите ранковете на нашия екипаж и как да ги отличавате и каква сила и задължения всеки ранк притежава.

Ще бъдете напълно инструктирани за многото различни видове космически кораби, които съставляват нашата флотилия и за какво е проектиран всеки от тях и какви възможности притежава. Всеки от типовете кораби е управляван от специфично подготвен екипаж за конкретния кораб и вие ще бъдете обучени да различавате всеки кораб по големина и форма и веднага да отличавате тяхната функция и възможности. Имаме много различни кораби, всички с различна функция и научавайки за всеки тях ще ви отнеме доста време.

Ще се запознаете с нови приятели, когато станете член на Галактическата Федерация на Светлината и ви очакват много приключения и веселия, когато започнете новата си кариера. Ние очакваме с нетърпение този ден и ви уверяваме, че не е далеч във времето.

Продължавайте с добрата работя, която подготвя земята за нашето пристигане. Виждаме, че имате голям напредък и ви молим да поддържате това темпо на усилията – ние сме почти тук вече. Този ден ще дойде, вярвайте в това, и не позволявайте на никакво съмнение да създаде още пречки, които ще трябва по-късно да се преодоляват.

Важно е да разберете, че не всички препятствия са физически и много препятствия съществуват и са създадени от вашата индивидуална мисъл, така и от колективния ви разум. Страх, съмнение, недоверие, дисхармония, несъгласие всички те играят важна роля в нашите взаимни опити за масивен пръв контакт между нас. Тези негативни мисловни процеси създават препятствия, блокажи, които трябва да бъдат премахнати преди да продължим с нашите планове. Премахването на тези блокажи може да е доста лесно или да изисква доста време и усилия.

Високото ниво на страх или недоверие поражда по-голяма трудност за премахването им. Кабалът знае това и това една от причините за техните продължителни усилия да насадят страх в обществото чрез пропагандни кампании. И такава голяма част от вашия свят с готовност се вързва на тези опити, ние трябва да сме ангажирани с овладяването на положението, за да смалим удара нанесен от тъмните сили. Това е друга причина, поради която вашите усилия като работници на светлината да разпространявате истината за това кои сме ние и защо сме тук е толкова важна на този етап. Както друг път сме казвали, нашата мисия заедно не можеше да бъде изпълнена без вашата помощ. Моля продължавайте да огрявате с вашата светлина вашите кръгове от познати и тези, които можете да достигнете с вашето влияние, защото вашите усилия са толкова важни за успешното изпълнение на нашата обща мисия. Вашите усилия са високо ценени сега и ние още веднъж ви уверяваме, че те няма да останат невъзнаградени.

Толкова сме близо до достигането на първия основен етап от кампанията ни и ние ви напомняме да следите вашите медии за новините за арестите на мъжете и жените от криминалния Кабал, което ще бъде сигнал за вас, че е време за моментално изпълнение на следващия етап о операцията. Това няма да е продължителен период на бездействие между двете фази и ние ви молим да останете бдителни, защото този ден бързо наближава.

Новината за тези арести може да дойде доста изненадващо, тъй като едно предварително предупреждение ще бъде само предимство за Кабала, а те няма да получат повече благотворителни подаръци от нас. Те вече изразходваха всички техни услуги и извинения и сега е време да се изправят пред мелодията, която от дълго време звучи. Много от тези индивиди са толкова арогантни да опитват да направят някаква сделка и няма да има никакви отстъпки, които да им предложим, за да се предадат като на тях нищо не им е останало за размяна.

На тъмните сили им бе давана възможност след възможност да се предадат и много им бе предложено вече безброй пъти и те арогантно се дърпат в последната минута всеки път когато са на път да се предадат, вярвайки че ще могат някак си да избегнат неизбежното. Няма да има начин да избегнат това, което имат да получат сега за техните нечестни действия срещу хората на Земята и не могат да забавят тези процедури нито минута повече. Нашите земни съюзници ще решат кога тяхното време е дошло и то ще настъпи.

Да погледнем какви са възможностите пред вашия свят; виждаме много велики неща подготвени за вас в дните пред нас веднъж като започнем с многото запланувани проекти заедно. Вашето общество ще бъде издигнато бързо и ефективно до нивото на Галактическо общество и ние виждаме много от вас да се учудят на всичко, което сме ви подготвили. Не съществува и един аспект от вашето общество, който да остане немодифициран и ние виждаме голям напредък в личните ви животи също така, започвайки там, от където винаги започваме , от дома.

Вашите домове ще бъдат със стандарта на тези на Галактическо общество, с течаща чиста вода и чиста и ефективна енергийна система, която няма да ви струва нищо. Вашата кухня също ще има много подобрения с нови уреди, които не само ще променят начина, по който приготвяте храната, но и начина на получаването и. Това е само малък набор от промените, които ви очакват, веднъж когато ние вече свободно си взаимодействаме с вас след свалянето на криминалния Кабал.

С такова нетърпение очакваме да видим празненствата из цялата планета при новината за тези арести и ви молим отново да споделяте с другите какво сте научили за тези процеси и какво означават те за хората от вашия свят. Не искаме тези събития да не успеят да реализират своя голям потенциал - да събудят цялото човечество за новината, че е дошъл нов век и всичко, което е удължавало навеки техните борби и трудности в живота им сега отмира в светлината на новия ден.

Ние сме Галактическата Федерация на Светлината.

Предадено чрез Грег Гайлс


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Translator: Elena
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012