text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

сряда, 22 февруари 2012 г.

22.02.2012


Послание от Командата на Ащар – 22.2.12гВ този момент се изисква много грижа докато извършваме нашите планове да освободим вашия свят от подтисниците ви. Скоростта, с която тези събития се случват не е важна сега, въпреки че ние се стремим да поддържаме инерцията напред докато продължаваме с многото планирани операции, както и с много други аспекти от нашия цялостен план. Виждаме, че още все още спазваме графика и също така предвиждаме, че няма да има отлагания на операцията. Бъдете винаги търпеливи - вие ще изпитате сбъдването на този план и ние няма да позволим на нито една пречка да застане на пътя ни.

Много от вас очакват да видят екшън и това и ще се случи. До сега много от вас знаят какво се иска от тях, но тези задачи ще ги повторим още

веднъж. Моля ви грижете се за членовете на вашето човешко семейство, тъй като много могат да изпитват страх и объркване виждайки толкова много политически и финансови фигури отведени под арест едновременно и също в бърза последователност. Арестите ще се изкачат високо във вашите политически арени и точно тук ние предричаме по-голяма част от тези, които се страхуват да изпитат голям емоционален шок.

Никой и нито един отдел във вашите световни правителства ще бъдат подминати и правни обвинения срещу вашите най-влиятелни политически фигури вече са подготвени. Те ще бъдат отведени под стража също както всеки, който е извършил престъпление срещу друг според вашата правна система и те няма да имат луксозни килии заради това предполагаемото им благоразположение и богатство. Те ще бъдат махнати от кабинетите си и позициите си в правителствата и финансовата сфера и ще бъдат изправени в съда и през това време обвиненията срещу тях ще бъдат обявени както на тях и така и на обществото. Вие сте жертвите в тези процеси и следователно ще бъдете осведомявани във всяка стъпка от развитието на наказателните процедури.

Молим ви да ни помогнете да разпространим новината за тези настоящи арести, за да може да усилим влиянието, което те ще окажат върху хората от вашия свят. Тези свързани събития не са за подценяване, особено, когато предстои обявяването на човечеството за свободно от тираничното управление от тези, които са ви потискали толкова дълго. Виждаме този ден като истински „Ден на независимостта” и смятаме, че този ден ще замени по значимост много от настоящите ви празници, които са само от части свързани със значимите събития от вашия свят. Този ден е бъде помнен и празнуван по цялата планета без значение националността или религиозната принадлежност – превръщайки го в едно истинско световно тържество.

Много от вас са нетърпеливи в този момент очаквайки действията и ние ви казваме – вие ще видите истински екшън. Няма да бъдете подведени в това, като нищо може или ще отложи тези действия от тук нататък. Ние виждаме деня, в който вие сами ще виждате тези събития да се случват и в този ден ще видите точно това. Пригответе се, този ден не е далеч в бъдещето.

„Тогава какво става?” много от вас ще попитат. След арестите, ние заедно с нашите съюзници ще започнем следващата фаза от цялостната операция, която е да обявим нашето присъствие на всички от планетата, които няма да си затворят очите за нас. Ние имаме много щателен план, с който предвиждаме да постигнем желаните цели и според нашите изследвания когато достатъчен брой от вас разбират кои сме ние и защо сме тук ние ще пристъпим незабавно към следващата фаза от операцията, която е кацането на много от нашите кораби и персонал, който ще се свърже с вас, хората от Земята.

Тези въвеждащи мерки са нужни тъй като много проекти трябва да стартират и точно вие ще се заловите с тях с наша помощ. Тези проекти трябва да се завършат според ограничен график, така че както сами виждате ние трябва да започнем със серията от събития колкото е възможно най-скоро.

Останете бдителни, защото тези арести ще бъдат катализаторът на много от бързо следващите събития. Няма да има забавяне между всеки успешен проект, тъй като веднъж след като Кабалът бъде заличен няма да има причина да забавим нашия прогрес по някакъв начин. Ще видите пред вас внимателно да се разгръща един педантично изграден план всеки ден от оставащите на тази година, които водят до Издигането и точно Издигането е което налага извършването на тези много проекти.

Много от вас ще се включат с наближаването на много от тези проекти и ние очакваме с нетърпение да работим с вас в близко бъдеще. Има много да се направи и казахме, че имаме малко време за това, така че пригответе се за вашите нови кариери при нас, командата на Ащар. Ние сме пътували на мисии, който носят мир и освобождение през цялата вселена много векове и по време на нашите пътувания сме събрали много същества от целия космос, който споделят нашата страст да помагаме на светове във времена на нужда.

Не всички от нашия екипаж и от офицерите са от хуманоиден вид и много от вас скоро ще се срещнат с много различни същества от много различни звездни системи. Някой от тези същества ще изглеждат доста по-различно от вас и дори понякога ще са това, което най-малко сте си представяли. Ние ви казваме, че всички членове на Командата на Ащар са възнесени същества, което се постига единствено чрез любов и духовно разбиране. Никога няма да има причина да се страхувате или да сте загрижени за вашата сигурност, когато общувате с тези същества и вие ще откриете, че много различни същества си взаимодействат не само професионално, но и социално и че много близки приятелства са се създали при нашата команда.

Нямаме търпение да включим хора от вашата планета към нас като нови попълнения готови да започнат своята нова кариера, която много от вас ще намерят доста задоволителна в толкова много различни области. Ние също така очакваме да посрещнем някой членове на нашия екипаж, който се преродиха във физическия свят да изпълнят техните мисии като наши агенти на бойното поле. Вашите позиции и станциите ви очакват вашето завръщане и вашите кариери ще продължат точно от където сте ги оставили без значение колко дълго сте отсъствали.

Командата на Ащар планира да види Възнасянето на хората до края и ще остане тук с вас и след това, за да се убеди за сигурността и благоденствието на скоро издигналата се нация. След като решим, че нашата работа тук е приключила ние ще продължим напред, тъй като има много други светове, който могат да имат полза от нашата помощ. Никога няма да сме далеч от вас и ние притежаваме средствата да се върнем обратно на тези космически координати за кратко време. Много от вас, които станат членове на нашата група ще продължат да наричат тази планета своя дом и вие ще имате възможността да се връщате обратно тук на визити, почивка и отмора.

Ще имате и възможността да посещавате много други планети от цялата вселена с вашия екипаж и ние усещаме, че ще се радвате на тези визити много. Има такова божие разнообразие във вселената и има по нещо за всеки без значение какви са особеностите на вкуса му. Има пясъчни плажове и снежни планини и всичко помежду им. Има почти ненаселени територии и такива, които са много оживени ако това повече ви допада. Вашите приключения само започват, когато ние се свържем с вас – новия живот и новите ви кариери ви очакват.

Този момент е точно пред вас, тъй като събитията са на косъм от случване в блажено вълнение. Вие изградихте едно голямо очакване за това време и това също играе важна роля. Всичко е поради причина и виждаме че много от вас разбират това ясно. Вашите преживявания на всяка крачка от пътя са внимателно планувани и изпълнени и това се отнася както за последните години и месеци така и за предишните ви времена. Фактически, вашата най-скорошна история е още по-прецизно оркестрирана от което и да е друго време в историята ви. Нищо не е оставено на случайността и нищо от вашия опит не е пренебрегнато.

Някой от вас може би усещат, че някой аспекти от скорошните ви преживявания са нищо повече от игра на очакване, но ние ви уверяваме, че ние сме тези, които ви чакаме. Както и друг път сме изяснявали, това е вашия свят и вие сте отговорни за него. Ние помагаме, това е всичко, което ние позволено да правим и не можем да прекрачим границите си. Ние ви очакваме да достигнете определени нива на разбиране и осъзнаване и също така очакваме определени действия да бъдат подхванати от вас. След като достигнете до тези основни етапи, ние ще можем да ви помогнем да достигнете следващите.

В настоящето ние сме концентрирани върху арестите на мъжете и жените от криминалния кабал и ние чакаме действията на нашите земни части, който участват. И отново, вие не чакате нас или нашия сигнал, че е време да действате. Този сигнал е даден от всички участващи групи, земни и неземни и ние виждаме успешното прилагане на този внимателно обмислен план на този етап. Ние се надяваме да се радвате на този момент, вие без съмнение го заслужихте и както сме казвали, това събитие е само началото, като фойерверките ще продължават неумолимо и много месеци занапред.

Вашият свят ще преживее много напредък през този период от вашата история и вашия свят днес едва ще наподобява вашето ново Галактическо общество, което ние ще започнем да изграждаме заедно. Това със сигурност ще е прекрасно и вълнуващо време да си на Земята и затова много от вас избраха да бъдат тук днес. Усетихте, че си заслужава това, което знаехте, че ще трябва да изтърпите да достигнете този момент и взехте това решение без да се колебаете. Ето това ви очаква, скъпи приятели.

Дори е подходящо да показвате детински изражения на радост, като това всичко ще е нова за вас и вие не сте преживявали нищо нова като това откакто сте били деца. Чувствайте се свободни да се радвате на този момент и да го празнувате, тъй като това ви е отнело много дълги години да стигнете тук и сте заслужили всяка част от него. Наслаждавайте се на този момент, като всеки един от вас е допринесъл за своето пътуване по един или друг начин. Вашите постижения са наистина една екипна работа и всички заслужават да вземат участие във веселбата.

Ние сме вашето Семейство на Светлината от Звездите

Предадено чрез Грег Гайлс


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Translator: Elena
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012