text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

вторник, 21 февруари 2012 г.

21.02.2012


ПОСЛАНИЕ ОТ ГАЛАКТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА СВЕТЛИНАТА 21.02.2012


Зад кулисите в момента се случват много повече неща, отколкото се съобщават чрез вашите световни медии и дори чрез нашите надеждни канали за информация. Бихме искали да ви предадем това, което става в момента, но заради сигурността и безопасността на нашите съюзници, ще трябва да устоим на изкушението да споделим част от тази вълнуваща информация. Нека да кажем само, че се случва много повече, отвъд вашите възприятия и тези неща са от такова естество, в което ви уверявахме, че ще се осъществят. Тази информация ще бъде споделена с вас, може да сте сигурни в това, тъй като ние искаме да ви информираме за всяка стъпка по пътя и вие със сигурност сте си спечелили правото да бъдете включени в нашите дискусии. Както казахме, обаче, ние трябва да предпазим много мъже и жени, които са изложени на опасност и това засега трябва да остане в тайна. Това няма да е задълго и това наметало на тайнствеността ще бъде свалено, за да може всичко, което се случва да бъде разкрито на целия свят.

Ние продължаваме да оказваме натиск върху тези, които все още упорито са на страната на Кабал и на техния потиснически план. Но винтовете се затягат около техните лидерите, служители и войници в целия свят, дори и в космоса. Тези сили, които продължат да оказват съпротива върху вашата нова система също ще бъдат

арестувани в подходящия момент, но засега ние ги държим на безопасно място, където те не могат повече да навредят на силите на светлината или на вас, гражданите на земята.

Нашата кампания срещу тези тъмни сили се води от много векове и по много направления в тази вселена. Тази битка се води на вашата планета, наречена Земя, тъй като тук е тяхната бойна линия и тя съществува от еони. Разбиването на тези легиони на тъмнината на тяхна собствена територия е една важна победа в тази древна и епична битка и когато и последния от Армията на тъмнината бъде сразен, не само човечеството ще се освободи от тираничното им управление, но също и много други светове във вселената. Ето защо често ви напомняме, че това, което се случва тук, оказва въздействие върху цялата вселена.

Наближава денят, в който вие, както и същества от други светове, за които имате някаква информация, най-накрая ще бъдете освободени от вашите потисници. И вие първи ще научите тази новина преди тя да достигне и другите светове. Това е една от причините тази кампания срещу тъмните да е толкова важна и защо не можем да си позволим лукса да поемаме неоправдани рискове като разгласяваме тайна информация преди да е дошло подходящото време. Много скоро последните актуализации в нашата кампания могат по-безопасно да бъдат споделени с вас и ви уверяваме, че няма да чакате дълго. Бъдете благосклонни към нас и ни позволете да си свършим работата под булото на тайнствеността още малко и ви обещаваме, че резултатите няма да ви разочароват.

Днес отбелязваме един ден на триумф на много фронтове и знайте, че нашата операция напредва гладко и съгласно нашите внимателно замислени планове. Скоро ще станете свидетели колко умело се ръководи нашата операция и ви обещахме, че някои от вашите медии ще отразяват тези събития. В близките дни очаквайте да видите репортажи.

Преминаваме към въпросите, касаещи вашия личен напредък към възнесението. Ние следим и отчитаме нивото на колективната вибрация и сме радостни да споделим, че вашата вибрационна честота в момента надмина очакванията ни. Това наистина е впечатляващ факт и ние виждаме как човечеството е на път да се присъедини към своето възнесено семейство в по-висшите реалности, при условие че са налице и други фактори, които не са ваша грижа. Самата вселена ще се погрижи за тези подробности и ние искаме да отбележим колко сме удивени от прогреса, който показвате и да благодарим на всеки един от вас за упоритостта да споделяте високите си вибрации сред вашите он-лайн общности и навсякъде, където сте през деня.

Тази област със сигурност ще се разшири значително, когато много от вас започнат да работят с нас като официални членове на Галактическата федерация на светлината и ще можете лесно да прекосите цялата ви планета за времето, необходимо на други да отидат до работа. Ние предчувстваме, че това ще е вълнуващо за много от вас и ще можете да разгледате много места от вашия свят, които до сега сте виждали само на снимки. Какви чудесни гледки ви очакват, когато толкова много красиви места от вашата планета оживеят пред погледа ви.

Били сте лишени от толкова много неща, но знайте, че няма да бъдете мамени повече. Всички съкровища на вашия свят, които са били пазени в тайна вече ще можете завинаги да споделяте. Какъв специален ден ви предстои, а ние ви обещаваме той да е много скоро, след като всички препятствия по пътя бъдат премахнати едно по едно.

Нашите земни съюзници привършват с последните оформления на документите, което ще позволи въвеждането на нова финансова система. Именно с въвеждането на тази нова система живота ви, който досега е бил управляван чрез дългове, ще се възроди и освободи веднъж за винаги от оковите на недоимъка и нищетата. Тази нова система е система, основана на абсолютно изобилие и всеки един от вас ще споделя нейните дарове. Природните богатства и благоденствието на тази планета ви принадлежат, разпределени равномерно между всеки мъж, жена и дете, а дните на финансова конкуренция един срещу друг ще са останали само спомен от вашето остаряло и нежизнеспособно минало.

Можете ли да си представите радостта, която ще се разпространи като огромна вълна около планетата ви и ще облее всичко със своето великолепно изобилие? Този ден ви принадлежи, а днес много мъже и жени във вашия свят работят денонощно за финализирането на новата система и тя ще бъде въведена, когато и последния от лидерите на Кабал бъде задържан. Вие имате много братя и сестри, които работят на този и на други фронтове и щом всичко може да бъде безопасно споделено с вас, мнозина ще бъдат изненадани колко много от вашето човешко семейство са били част от тази битка срещу тъмнината и колко много съюзници сте имали в действителност.

Силите на светлината са огромни и ние сме много. Мислили си сте, че това може да е другояче? Ние имаме велики водачи и сме разположени навсякъде в тази огромна вселена, винаги ангажирани с мисията да защитаваме и напътстваме. Много от вас скоро ще се присъединят към нас като членове на Галактическата федерация на светлината и ние очакваме с нетърпение този ден, когато ще продължим да служим заедно на едно по-лично ниво.

Много от вас вече са членове на нашата организация и спомена за това скоро ще се върне в подходящия момент. Ние сме работили с много от вас в течение на дълги години и безброй мисии на различни светове в цялата вселена. Вашия живот тук е толкова кратък в сравнение със съществуването ви отвъд завесата на настоящото ви превъплъщение. Ние сме сигурни, че мнозина ще бъдат изненадани като открият кои са в действителност и какво са преживели.

Какво невероятно пътуване назад към спомените ще бъде това за вас, а много вече са на този път. Много знаци са ви изпратени в сънищата и по други начини, за да побутнат паметта ви и да ви улеснят в припомнянето за това, кои сте в действителност. На вашите Звездни семейства бе поверено да ви поведат към вашата истинска същност, тъй като бе решено, че именно те ви познават най-добре. Бъдете нащрек за тези знаци и обръщайте внимание на сънищата си, защото именно там ще бъдат поставени, за да ви припомнят. Следвайте знаците, следвайте сърцето си и интуицията, където и да ви поведат, без значение в коя част на вселената.

Трябва да знаете, че зад всичко това има мощна напътстваща сила и ние ви съветваме да мислите мащабно, извън нормалните рамки, към които сте се придържали по време на превъплъщенията си в 3-измерния свят. Има толкова много и толкова различни нива на съзнание в тази огромна вселена, затова ви молим да започнете да обмисляте тези невероятни възможности, за да се подготвите затова, което скоро ще преживеете.

Това, което ви очаква е невероятно и може да е разтърсващо за някои от вас. Трансформацията от едно ограничено 3-измерно същество, изолирано от толкова отдавна от останалата вселена, което изведнъж съзира тази всеобхватност, това чудо, тази красота, вълнението и изненадата ще дойдат като шок за някои от вас. Именно за това сме загрижени, тъй като намерението ни не е да шокираме системите ви и това не е полезно за вас по никакъв начин и на никакво ниво. Ние смятаме, че ви е необходим един бавен, внимателен процес, при който нарастването нивата на осъзнатост прецизно се ръководи и ви се дава време, за да обработите тази нова информация достатъчно добре, за да можете безопасно да научавате повече за това, което съществува извън света, който познавате като свой дом.

Вие сте много повече отколкото можете да осъзнаете в този момент и имате огромен опит извън настоящия ви живот. Ние искаме да си спомните кои сте и целия ваш опит, като сме сигурни, че и вие го искате. Трябва да сме много внимателни обаче през тези етапи на спомняне и вашата безопасност и благополучие са наша най-голяма грижа и именно на нас, от по-висшите измерения беше поверена грижата за вас. Ще направим всичко възможно за да се убедим, че сте добре и внимателно и безопасно се връщате към естественото си състояние на цялостно съзнание и молим за вашето търпение и разрешение да продължим безопасно и внимателно, както е нужно.

Ние също искаме да се върнете към цялостното съзнание, за да си спомните за нас, вашите Звездни семейства. Нашата среща ще бъде колкото се може по-интимна и ние виждаме този ден на хоризонта. Моля ви, продължавайте да обръщате внимание на сънищата си, тъй като много от вашите Звездни семейства ще ви изпращат нежно напомняне за това кои сте и за вашето минало.

Много от членовете на вашите Звездни семейства се грижат за вас и ви помагат в този момент и факта, че вие съзнателно търсите знаци за това колко ви обичат, би стоплило сърцата им. Ние виждаме толкова много от вас усърдно да търсят тези знаци и ако търсите отговорите на вашите въпроси-ще ги намерите, защото те ви очакват, понякога на най-тайнствени места. Продължавайте да търсите и няма да останете разочаровани и утре ще откриете такова голямо съкровище, което днес е скрито от погледа ви.

Ние сме Галактическата Федерация на Светлината.

Предадено чрез Грег Гайлс


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Translator: Maya
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012