text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

неделя, 19 февруари 2012 г.

19.02.2012


Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 19.02.2012г.Искате отговори. Моля ви, успокойте се за момент. Със сигурност, събитията които ще се разиграят в рамките на следващите няколко дни, ще променят хода на живота ви на Земята. Масовите арести, за които вече говорихме, започват сериозно и ние ви предлагаме да се подготвите за това. Наблюдаваме пробиви в някои служби, но това не е всичко, тъй като не много от тези същества са взети под стража, и ние бихме искали от всички вас, които са информирани за значението на тези събития, да споделят тази информация надлъж и нашир за да рабератат и другите каво означават те.

Бъдете нащрек за началото на тези арести, които ще започнат много скоро. Съюзниците на нашата Земя са заели места и са готови да предприемат това масивно начинание. Голям брой мъже и дори някои жени ще бъдат взети от вашето общество и ще бъдат под арест, където те няма да могат повече да се намесват живота ви и в процеса на събитията, които ще се разгърнат във вашия свят.

Бихме искали да знаете, че големи суми пари, време и усилия са били изразходени в планираните етапи на този процес, и ние, от Галактическата Федерация на Светлината, бихме желали в този момент да благодарим на всички наши съюзници в тази област, които са посветили толкова голяма част от живота си, за да видят този план в действие.

Човечеството ще бъде освободено в резултат на тези арести, ние чувстваме със сигурност че това е повод за празнуване, това е празник Ще бъда много щастлив да го видя. Службата ще помогне да се създадат необходимите енергии, които ще позволят на другите да осъзнаят, какво означава за всички това събитие, тъй като много от тях може да бъдат объркани и дори уплашени от тези мероприятия.

Няма за какво да се страхуват. Тези арести са важна стъпка по пътя ни към Издигането и вие, като общество, веднага ще започнете да се възползвате от предимствата на техния успех. Много арести ще се появят едновременно, но ще има арести и в няколко последователни дни. Ние ще направим всичко възможно, за да се уверим, че няма нарушения и тези арести не са направени под външни влияния, например от военни части, за да са съгласувани с плановете на новата ни Земя. Те също ще бъдат разгледани своевременно, но за сега, ние просто ще ги неутрализираме, така че те да не могат да осуетят някой от настъпващите процеси.

Ние винаги имаме в предвид вашата безопасност, това е един от нашите основни приоритети, и ние се стремим да се погрижим за това, че никакво зло повече да не идва при вас. Имайте в предвид, че Кабала желае да се намеси в тези арести, въпреки че много от техните хора на длъжностни постове се съгласиха да се предадат сами на властите. Ще се провалят всички техни опити да спрат или забавят тези процеси, ние ще се погрижим за затова,ние сме сужба за защита на Земята, нашите съюзници имат неоганичени възможности.

Следете вашите медии. Много скоро ще стане ясно кои компании са приели да покрият тези събития и кои от тях са отказали да участват в това прикриване. Това също ще ви даде представа кои медийни компании са се съгласили да се променят в съответствие с новата система и дори ще ви даде някаква представа за това кои медийни компании ще помагат в оповестяването на следващите събития. С течение на времето предвиждаме всички медийни компании, да бъдат в съответствие с новата посока, но за сега, само няколко от тях са поели ангажимента но те са до
статъчни и ние благодарим на мъжете и жените на тези дружества именно за техния кураж и ангажимента им да съдействат в изграждането на вашата нова система.

Вашата Нова система ще започне да действа онлайн в рамките на няколко дни, които са необходими за премахването на някои пречки. Когато приключат всички опити за стартиране на програмите, необходими за прилагането на новата ни система. Ето защо те ще бъдат отстранени от вашето общество, както видяхме няма друг избор, тъй като на тяхната упоритост и арогантност не и се вижда края. Както са си постлали, така и ще си легнат, и това ще бъде за доста време, преди доста от тях да постигнат необходимото преструктуриране, когато стане необходимо за тях отново да влязат в свободното общество. Ние се грижим за това, когато други души трябва да бъдат защитени от такива тъмни сърца.

Вашето общество също ще бъде защитено от тези конспиранти и интриганти за да може свободно да се развива до висини, които не са виждани досега на вашата планета. За да постигнете тази цел, много промени е трябва да бъдат направени, за които са необходими подобрения във различни области, и тези промени ще започнат веднага след като всички от тези тъмни сили са взети под попечителство.

Обвиненията срещу тези хора ще бъдат формирани, и ще има много наказания, наложени върху много от тях. Това ще гарантира, че те няма да могат да се измъкнат както досега и да влязат отново във вашето общество и отново да наложат опустошение на вашата система. Моля, дайте ни вашата подкрепа и демонстрирайте тази подкрепа пред други, които вероятно няма да могат веднага вникнат в тези процеси, ще им трябва време, за да разберат, кои са те и какъв е живота им, че сега той ще се подобри чувствително, че тези, които са заговорничели срещу тях ще бъдат отстранени от позициите си на властта за много десетилетия. Уверяваха ви, че всичко е наред, а всъщност не са били добронамерени през всичките тези години и вашето общество сега ще извлече много ползи, които вече ще могат безпрепятствено да бъдат направени лесно достъпни за вас.

Ние имаме дълга серия от проекти, на дневен ред, които са готови за изпълнение, и ние знаем, че много от вас ще бъдат доста доволни и въодушевени от това, което е предопределено за вас. Вие ще получите нова финансова система, тъй като старата система е корумпирана, сега ще станете свидетели на последния ден, от премахването на тази корумпирана система. Вашата нова система ще се основава на равенство и справедливост, и всеки един от вас ще се наслади на естествения поток на изобилие, който ви се е полагал изначално. Мъжете и жените, които скоро ще станете свидетели как биват взети под стража са чертали перфектни планове: да не допускат вие да изпитате естественото състояние на изобилие, но след отстраняването им вие ще получите всичко това, което ви е било отнето за много дълго време.

В близко време ние ще обсъдим с вас в перспектива новата финансова система, но нека днес да се фокусираме върху премахването на тъмните, от вашето общество. Останете бдителни и бъдете бдителни за стартирането на тези арести понеже неможем да дадем подробности предварително. Можем засега да кажем, че ние, както и нашите Земни съюзници, са потвърдили, че всички са напреднали с оператините действия и не виждаме никакви причини за забавяния или прекъсвания на нашата мисия.

Както споменах, вашата безопасност винаги е основен приоритет за нас и ние ще бъдем нащрек по всяко време да защитаваме всички вас, по най-добрия начин, който можем.
Моля ви, информирайте се постоянно по отношение на естеството на тези арести и какво означават те за вашето общество, за да се засили въздействието от тях, тъй като много проекти трябва да следват, и много зависи от нагласата на хората. Смятаме, че инерцията, набрана от това събитие, ще бъде достатъчна за нас да започнем последващи програми, и при точните обстоятелства те ще наберат скорост веднага след приключването на тези първоначални арести. Много други арести ще последват, тъй като и пипалата на Кабала са достигнали на далеч, но ние сме уверени, че тези първоначални арести достатъчно ясно ще очертаят пътя за да започнем и следващите фази и в последствие за цялостното им завършване. Ние ви обещаваме, скъпи мои, това ще бъде голямо шоу и чакането си заслужава.

Вие ще бъдете своевременно информирани за всички нови разработки и други планове за следващите фази на операцията по своите канали, а скоро и ние ще бъдем в състояние да започнем да комуникираме с вас при някои от мащабните ни медийни компании. Вие също ще имате възможност да видите тези арести посредством някои медии, и ние ви съветваме да следите кои са те и да информирате вашите братя и сестри, на кои канали започват отразяването на това събитие, тъй като е важно, понеже много от вас е възможно да бъдат призовани да свидетелстват на тези процеси понеже това ще е сигнал, че човечеството най-накрая е свободно от своите потисници.

Ние искаме всички да знаете, че този ден нямаше да може да се случи без огромните усилия на всички наши агенти в тази област, всички работници на Светлината и всеки един от вас, който работи усилено, за да проправи пътя към Вашата нова реалност. Благодарим ви много за вашата упорита работа и отдаденост, за да подпомогнете промяната на този свят и ви обещавам, всички ще бдат възнаградени за усилията, които са вложили.

Не пропускайте, да наблюдавате събитията в близките дни, ще има много изненади ние желаем да останете спокойни и балансирани и готови да откликнете на призива на всеки събрат от човешкото семейство, ако страхът го превземе по време на тези арести, които може да се сторят стряскащи на някои. Не всеки ще реагира на тази новина като добра новина, тъй като много от тях ще тълкуват това като лош знак или грубо събуждане от тяхната дрямка. Ние Ви молим, наши Служители на Светлината, направете всичко, което е по силите ви, да успокоите другите и да ги уверите, че всичко, което се сучва е наистина за общото добо. Вашата планета сега е застанала твърдо на пътя към възнесението, и вие скоро ще бъдете посрещнати в Галактическата общност. Това е чест, но с тази чест идват много нови отговорности и ние искаме да знате какво произлиза от това.

Първо, като член на Галактическата общност, вече няма да имате възможност да уреждате различията си с война, тъй като вйната никога не се приема като алтернатива. Всички различия, се разглеждат демократично, чрез дискутиране на противоположните гледни точки и се гласува. Ще има мъже и жени, контролиращи вашите дела, те са високо квалифицирани и опитни, способни да се уверят, че всички различия се обработват правилното и по мирен начин. Не се разрешават никакви други средства да уреждате различията си, не е допустимо, ако искате да останете член на Галактическата общност.

Второ, всички замърсени области във вашия свят трябва да бъдат щателно изчистени и няма да бъдат толерирани бъдещи замърсявания на околната среда на вашата планета. Ние ще ви снабдим с технологията и ще ви обучим на всичко, необходимо за постигане на тази цел.
Освен това, ние изискваме всички задължително да започнете да се отнасяте един към друг с уважението, което всеки заслужава. Расизъм, фанатизъм и омраза, на всяко ниво не са подходящи за светове, които са членове на Галактическата общност, тъй като този вид поведение може да се разглежда като вирус или чума, и не може да допуснем това да се разпространява из този и други светове.

Планетите, към които ще се присъедините за мирен и съвместен съюз вече са хвърлили 3-тата си триизмерна обвивка, и са минали подобни предизвикателства и изпитания, точно като вас. Няма да позволят отнво да се върнат назад световете им, след като са отишли толкова далеч, защото да се допускат светове, които продължават да показват признаци на по-ниско триизмерно поведение, да си взаимодейства с тях би било неизпълнение на задълженията им като единство на управленските екипи на тази галактика. Ние сме сигурни, че ще разберете това, и ние сме сигурни, че ще се съгласите, когато вашия свят напредне и опита благодатта да бъде член на Галактическото общество, вие също не бихте желали да си взаимодействат с вас светове, притежаващи данни, заплашващи да унищожат всичко, което сте постигнали.

Моля, разберете, ние не искаме да ви контролираме или да ви принуждаваме да направите нещо, което не е ваше колективно желание, да нямате възможност да направите избор да се оттеглите от Галактическата общност по всяко време и отново да се изолирате и поставите под карантина, докато не решите отново да дадете заявка за преход към по-високо измерение с по висши идеали и добродетели. Ние сме уверени, че след като сте започнали да усещате какво е да бъдеш част от Галактическата общност, ще направите големи усилия да поддържате вашата общност ‚ и да продължите да се развивате като Галактическо общество. Не само вашия свят има честта сега да се издига, вие също ще участвате, тъй като програмирането ще се ускори и ще се насладите на много нови качества на физическите си тела. Очакваме с нетърпение да ви съдействаме в този голям скок от изолиран от светлина триизмерен свят към петизмерна галактическа цивилизация, а ние сме удостоени с честта и ни е разрешено да бъдем до вас и да ви упътваме в този изключително важен за вас момент.

Моля ви, работете заедно с нас, както и ние правим всичко възможно, да премине гладко прехода е напълно възможно, и моля ви, не забравяйте да се грижите за вашите ближни, братя и сестри, които може да имат нужда от вашата помощ. Всички сте пристигнали тук заедно и заедно ще продължите в по-високите сфери на тази вселена. Това е едно много дълго пътуване за много от вас, и ние ви казваме, че всички вие сте преминали през много трудни опитности и изпитания на вашата воля и решимост. Ето защо, точно вие днес сте тук, тъй като вие показахте, че сте заслужили правото си да бъдете тук в този велик момент. И не може да бъде иначе, всички вие заслужавате този бонус за вашите постижения и сте на промоция днес. Ние ви поздравяваме, за избора да бъдете тук през тези трудни времена, и ви казваме, че най-после борбата ви ще свърши с много добър резултат много скоро, тъй като сега започва прочистването на вашия свят.

Бъдете търпеливи. Ние ви уверяваме, че не е нужно още дълго да чакате. Следващата фаза на нашата работа е на път да започне, и ще видите точно с какво сме били заети много дълги месеци и години. Обхватът на този процес е доста огромен, много от вас скоро ще разберете точно защо нищо от това не може да бъде прибързано и е нужно търпение, за да се достигне желания резултат. Многото изследвания и правните въпроси, много хиляди работни часове, мъжете и жените от човешкото семейство, които взеха участие и постигнаха тези резултати, дадоха толкова много: своето време, усилия и всеотдайност. Те заслужават много благодарности от своите ближни братя, и ние ви виждаме в скоро време, как ще имате възможност да им благодарите лично.

До тогава, продължавайте да правите всичко възможно от своя страна за да получите общата картина от тези свързани събития. Виждаме всички които упорито работят, така че много от вас са в правилна посока и ние Ви благодарим от сърце за вашите усилия да достигнете до промяна. Всички които разчистха пътя към новия си дом и членството си в Галактическата общност. Резултатите са велики и са много, и ние сме уверени, че ясно осъзнавате, че целия ваш упорит труд си заслужава усилията. Продължете с работата си и очакваме да видим фойерверки в близките дни в най-скоро време. Ние ви уверяваме, че няма да останете разочаровани. Вие си заслужихте всичко, което ще получите и това е вашият ден, и ние ви пожелаваме да се възползвате, зщото това ще е един ден достоен за празнуване.

Ние сме на Галактическата Федерация на Светлината.

Предадено чрез Грег Гайлс


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Translator: Светлана
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012