text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

събота, 18 февруари 2012 г.

18.02.2012


Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 18.02.2012г.Има много програми, които скоро ще бъдат в ход и чрез тях човечеството ще бъдете събрано като едно цяло. Много различни програми ще стартират и хората от целия свят и от всички сфери на живота ще участват и това ще събере заедно толкова много от вас и по друг начин никога не бихте се срещнали под никакви други обстоятелства. Така че виждате ли как тези програми са важни за вашия свят на много различни нива? Те не само ще започнат изчистването на вашия свят от замърсяване и други важни задачи, но и ще поправят раните, които войните са донесли и другите причини, които са ви раздалечили и са ви държали разделени едни от други.

Много от тъмните сили нарочно са направили схеми, които да ви държат разделени, сепарирани от вашите братя и сестри – човеци. Те са ви наплашили да се обединявате, като това винаги е било най-голямата заплаха за тяхната власт. И те

са мислили правилно,тъй като събирането заедно на човечеството ще доведе до срутването на тяхната власт и ще останат само едни безкрайни схеми и заговори, които няма да ги отведат до никъде. Това всичко е благодарение на вас, хората, събирайки се заедно и казвайки „Не” – няма да търпим повече това и няма да се подлъжем със същите стари трикове и заплахи. Така че много от вас са заели активна позиция да информирате вашите братя и сестри за тези сценарии и тактики и благодарение на това свободно споделяне на информация се заздравяват вашите връзки да станете като едно и се вижда края на тази безкрайна игра под черупката на корупция и контрол.

Поглеждаме само няколко години назад и виждаме толкова много от вас разделени на различни фронтове. Неща, които нямаха голямо значение за вашия просперитет, вашата свобода и вашето оцеляване, и все пак много от вас бяха погълнати от тези измамни трикове и това ви държеше заети и разделени. Толкова много от вас прекарваха толкова много време и енергия карайки се помежду си, докато разбойнически барони ви отмъкваха парите, здравето и свободата. Днес виждаме най-накрая как много от вас игнорират тази разсейваща игра и вместо това се фокусират върху подлите дела на тези, които са кроили и правили схеми срещу вас толкова дълго. За това ние ви аплодираме и ви поздравяваме за усилията да информирате вашите познати и да сложите край на тази лудница. Вие всички имате толкова голямо значение и искаме да знаете колко уважаваме вашите усилия.

Много промени са на път да се случат сега, когато действията на тъмните сили са извадени на светло. Истински промени не са били усещани тук във вашия свят през вашата история. А вместо това промените за вас са пълзели със скоростта на охлюв, задържайки вашето бъдеще и държейки ви назад в развитието, което по право е трябвало да се случи с вас. Това е част от плана да бъдете държани под контрол. Вие сега се освобождавате от него и заради това вашето общество ще изпита бум от много бързо развитие, което нито един от вас не е виждал през скорошните си прераждания тук.

Вашия свят може и ще бъде напълно трансформиран с малак помощ, но всичко благодарение на вашите усилия да се информирате и да вземете мерки срещу тези, които са ви потискали толкова. Виждате ли сега колко важно е било времето, което сте отделили да се обучите във вътрешните механизми, по които вашето общество работи и дали тази информация е дошла при вас от новините в шест или не? Това зависи от вас, от никой друг да намерите алтернативни източници за тази жизненоважна информация и да реагирате на нея и вие го направихте. Ние сме много горди от всеки от вас за тези усилия и ви уверяваме, че ще получите награда за вашата работа съвсем скоро.

Виждаме как много сфери ще се разпаднат след като ние започнем нашите проекти заедно с вас. Не само, че ще се обедините с вашите човешки братя и сестри, с които сте били разделени толкова дълго, но ще се обедините и с вашите звездни семейства, с които също сте отдавна разделени. Това ще е едно истинско фамилно обединение на много нива и има много изненади, които пазим за вас по пътя.

Много сме доволни от усилията на много от вас, които постилат пътеката за нашето пристигане и искаме да ви благодарим в този момент за вашата усилена работа и решителност да промени вашия свят за добро. Вашите усилия ще се отплатят, можете да сте сигурни в това и всеки член на вашето човешко семейство ще се възползва значително от вашето посвещение днес.

Още веднъж, ние искаме да започнем с тези много важни проекти колкото е възможно най-скоро и виждаме пътищата да се разчистват задоволително според нашия план. Скоро ще видите инициацията на конкретни ключови събития, които ще предизвикат стартирането на много едновременни проекти и точно тези проекти ще ни съберат заедно с вас в едно мирно и взаимно изгодно сътрудничество. Моля ви продължавайте да информирате вашите братя и сестри, че няма причина да се страхуват от нас и от нашето пристигане и ние сме тук само да помагаме на нашето човешко семейство да направи много нужните подобрения, което ще подобри живота навсякъде на планетата. Времето за промяна тук е дошло преди много време, но тази възможност ви бе отказвана. Няма да е така никога повече.

Разчитаме много от вас да видят в бъдещите арести на много членове на криминалния Кабал позитивния знак на нещата, които предстоят и искаме да яхнем тази вълна от позитивна енергия и да се представим на хората от вашата планета. Имаме нужда от помощта ви, за да направим този проект успех и ние сме уверени, че ви ще се вземете тази възможност както често правите. Няма да сте сами във вашите усилия, тъй като силен съюзник ще се присъедини към вас - части от вашите медийни компании. Векове тези медийни сили са използвани като силно оръжие да ви контролират, но сега някой от тях ще използват силата си да помогнат да освободят хората от хватката на тъмните. Ние виждаме, че тези обединения между две силни страни – вие хората и вашите медии като неудържима сила, която ще сложи край на господството на Кабала и вашата изолация от останалата вселена.

Свободния поток на информация и идеи винаги са били жизненоважни концепции във вашето общество и вие сте на път да станете свидетели истинската сила на това, когато потискането на истината приключи в близките дни. Вашият свят се подготвя да изпита един голям скок в бъдещето и може да се каже, че ще бъдете пътешественици във времето, които отиват към бъдещ период на вашата планета. Финалното броене е започнало. Подгответе се за излитане.

Това със сигурност е много вълнуващ период във вашата история за много от вас и ние сме развълнувани да бъдем част от това изживяване с вас. Ще направим всичко, което можем да осигурим безопасността по време на тези промени и ви молим за съдействие в многото проекти. Това ще бъде усилия на общност, като никоя друга досега, в която сте участвали и същества от цялата ви планета ще допринасят по един или друг начин да постигнем една и съща цел. Това дори не е опитвано досега тук на вашата планета и ние сме сигурни, че вашите усилия заедно по цялата планета ще бъдат записани в новите исторически книги и вашите случки ще се пазят дълги векове напред във времето.

Ние виждаме как много от вас правят своите планове знаейки, че най-вероятно ще вземете участие в тези проекти и ние сме много доволни от реакциите на новината за общите ни проекти, която се появи. В дните пред нас повече информация за тези възможности ще ви бъде открита и на всичките ви въпроси ще бъде подробно отговорено. За сега ще кажем, че много от тези проекти ще се случат в различни краища на вашия свят. Ние, Галактическата Федерация на Светлината, ще осигурим транспорта до тези зони и вие също ще бъдете връщани до мястото, където живеете след като работната ви смяна приключи. Ще има по няколко смени на ден и ние виждаме достатъчен брой от вас, които искат да вземат участие в тези проекти и това ще ни позволи да работим денонощно до приключването на всеки проект.

Ще има много различни проекти на ваше разположение и вие ще бъдете свободни да изберете конкретния проект, който ви интересува най-много. Ще бъдете обучени във всяка сфера, в която искате да участвате и уменията, които ще развиете няма да се обезценят никога, тъй като има също още много други светове, които ще изискват вашия опит след като тази планета е възстановена до нейното първоначално състояние.
Има много ползи от това да работите с нас и ние очакваме с нетърпение да обсъдим тези допълнителни неща с вас в подходящо време. Тези проекти ще започнат скоро, няма друг начин, и ние очакваме с такова нетърпение да работим с много от вас. Виждаме този ден да наближава бързо на хоризонта и нямаме търпение да се срещнем лице в лице с вас и да можем да говорим по-лично с вас.

До тогава, продължавайте с добрата работа, която всички вие правите, която ще ви отведе до следващите стъпки към завръщането на рая, който вашия свят някога беше. Молим ви да ни позволите възможността да ви помогнем по този начин и чрез нашите общи усилия ние ще видим успешното осъществяване на нашата мисия.

Ние сме Галактическата Федерация на Светлината.

Предадено чрез Грег Гайлс


Website: ascensionearth2012.blogspot.com/
Translator: Elena
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012