text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

събота, 18 февруари 2012 г.

16.02.2012


Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 16.02.12г.

 

Ние внимателно сме ви повлияли по начин, по който да разбирате по-добре и да помага в улесняването на обучението ви и разширяването на вашето съзнание. Също така ние сме способни да засичаме и да наблюдаваме негативни същества, който биха могли да повлияят на определени хора и който са способни да засичат слабите места на човек и по този начин да намерят начин да му въздействат чрез това. Имайки позволението ви, ние от Галактическата Федерация на Светлината ще се погрижим за това неправомерно влияние моментално да спре и ние имаме специално тренирам персонал да се справи с тези негативни същества и да ги премахне от вашето обкръжение.

Всичко, което се изисква да направите е да дадете вашето разрешение като го произнесете на висок глас или на ум думи като „ Аз заповядвам всички негативни извънземни, негативни земни същества и негативни навлизания да освободят моето обкръжение и околното пространство веднъж завинаги” или подобно изявление с ваши думи и ние веднага ще се задействаме да дойдем на помощ и да изчистим вашия дом, офис или където и да се намирате. Това е една от задачите ние сме обучени  и сме по-добре подготвени да се справяме с тях от вас в този сегашен момент и нямаме търпение да ви окажем помощ така.

Има много задачи, за които сме били обучени, за да сме във ваша служба, наше човешко семейство, и сме нетърпеливи да приложим нашите обширни знания за добро. Виждаме как вашия свят ще разцъфти с дори само малко помощ от вашето семейство, които ви обичат много и единствено ви желаят най-доброто по всички възможни начини. Виждаме, че много от вас работят много усилено да постелят килимчето за добре дошли пред нас и вашите усилия са високо ценени. Те ще се отплатят на вас и всички ваши братя и сестри, тъй като  деня, в който ще работим заедно с вас свободно бързо наближава. Ние сме ви уверили, че ако поддържате усилията си до края на сделката ние няма да ви предадем по никакъв начин и ние ще спазим обещанието си.

Много неща се случват в последните няколко дни и ние виждаме те да се развиват гладко и ефективно и пътят се изчиства за нашия пръв отворен контакт с вас. Моля ви продължавайте с чудесната работа, която правите да разпространявате новината за нашето съществуване и предстоящото пристигане във вашия дом, тъй като това е жизненоважна сфера, която се нуждае от грижи и не са много тези от вас, които са я подхванали. Дори и малко да сте, ние знаем, че ще можете да се справите с тази задача. Затова сте избрани измежду многото, които предложиха своите услуги при нас за тази мисия да възстановите любовта и светлината в този затъмнен свят. Вашите усилия скоро ще берат плодовете си, скъпи мои и ние ви молим да не се отдръпвате от педала на газта, така да се каже, а да натискате силно сега с всички сили, тъй като ние сме почти тук и веднъж тази първоначална фаза на нашия план е завършена, човечеството ще изпита радостта на живота си, като много невероятни подобрения са приготвени за вас.

Тези промени ще се случат бързо и толкова много сфери на вашия живот ще се променят сякаш за една нощ, въпреки че други трансформации ще отнемат малко повече време, навреме всяка сфера на вашия живот, която служи да ви задържа назад и в плен на нечий контрол ще бъде напълно модифицирана, за да ви позволи свободата, която по право е ваша. Ще ви помогнем да премахнете всичката необходимост да плащате много от заплатата си за електричество, тъй като плащането на енергията не е нужно в едно напреднало общество. Каква забележителна промяна ще бъде тази за вас и тези промени могат да започнат веднага със започването на нашите работни отношения помежду ни. Това е един от процесите, които ще ви донесат толкова много свобода от потисниците ви, а има и много други сфери, където желаем да се включим.

Една от жизненоважните области във вашия свят, която изисква внимание, когато наближава вашето Издигане във високите царства е изчистването на замърсяванията навсякъде по планетата. Както и за вашите физически тека така и за планетата майка е нужно да изчисти себе си, за да повиши своите вибрационни честоти. Тя се е заела с нейното почистване по много начини, но вие с наша помощ можете да и помогнете в тази огромна задача и това е един от проектите, който ние трябва да подхванем скоро, тъй като часовникът тиктака и има много работа за вършене.

Сега продължаваме с нещата, които се случват зад кулисите на вашия политически свят, нашите Земни съюзници се приготвят да лансират серия от арести и премахвания от власт много важни лидери и членове на криминалния Кабал. Ние ви уверихме, че тези арести ще се случат и ние ще изпълним добре думите си. Вие ще станете свидетели на тези събития скоро  и това ще съпроводи много от позитивните промени, за които сме говорили. Достатъчно е да кажем, че тези арести са катализатора за всички останали належащи промени и ние гледаме на тези законни действия като възможно най-важното събитие в историята на вашия свят. Ето защо, ние заедно с нашите земни братя и сестри бяхме толкова педантични в нашите приготовления, тъй като желаем тези действия да се случат колкото е възможно по-гладко и ефективно,  не оставяйки никакъв начин на тъмните да се измъкнат с помощта на законни „вратички” или по друг някакъв начин. Ние от високите царства очакваме с нетърпение тези арести както и много от вас ги желаят и ние сме доста нетърпеливи този ден да настъпи. Той ще настъпи, вие можете да сте сигурни в това, и напредъкът във вашия свят ще започне както сме ви описвали много пъти. Това е, което правим ние и ние сме доста способни в работата си.

Много от вас скоро ще тренират с нас и тогава вие сами ще видите, защо сме толкова уверени в нашите способности, както сме сигурни, че и вие скоро ще бъдете много уверени в ново придобитите си способности. С такова нетърпение очакваме да споделим нашите знания с вас и също така очакваме да научим много от вас, като това беше една от основните причини за вашето земно прераждане – да придобиете много знания за триизмерния свят и да ги споделите с тези от нас във високите царства, които може да не са имали възможността за обучението, което вие сте имали. Така функционира тази вселена – така е измислена. Всеки от нас помага по необикновените начини, които владее и споделя даровете на нашата мъдрост и знание с всички същества из цялата вселена. Вие също ще споделяте много дарби с нас, скъпи приятели, и ние очакваме с нетърпение тази размяна на подаръци  с вас, нашите братя и сестри от светлината.

Вие всички сте минали през толкова много тук в триизмерния свят на борби и трудности и искаме всички вие да знаете, че нито една от трудностите ви не е била безсмислена, като всичката мъдрост, която сте получили от такива преживявания е много ценна и уважавано съкровище в тази вселена. Вие ще разберете това още по-добре когато ние можем да го обсъдим с вас по- свободно, но знайте, скъпи приятели, че е имало причина, много важна причина за всичките ви страдания и вие ще видите и скоро ще разберете защо сте станали доброволец при тази задача, която знаейки много добре, че ще ви преведе през много трудни времена в живота ви. Ще има толкова много други, които ще се възползват неизмеримо от вашата жертва и искаме да ви благодарим сърдечно за всичко, което сте направили и продължавате да правите. Вие всички сте много специални и смели и когато се погледнете в огледалото искаме винаги да си го спомняте, както ние, когато мислим за вас.

Това ще приключи скоро за вас и няма да има повече трудни времена като тези по новия път на вашия живот. Ще има други предизвикателства пред вас но нито едно от тях няма да е като преживяванията, които устояхте тук във физическата сфера. С нетърпение очакваме да ви посрещнем в новия ви живот и ще държим вратата отворена за вас докато чакаме пристигането ви.

Ние сме Галактическата Федерация на Светлината.

Предадено чрез Грег Гайлс

As channeled through Greg Giles

Website:ascensionearth2012.blogspot.com/

Превод :Elena

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012