text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 17 февруари 2012 г.

15.02.2012


Послание от Командата на Ащар – 15.02.12г.

 
Изток контакт. Искаме ти да знаеш, че ние от твоето Звездно семейство говорим с теб сега и искаме да споделим някой мисли с тези, които четат твоите думи. Някой чувства бяха споделени напоследък от тези, които започват да се съмняват в някой канали на информация и искаме да дадем ясно да се разбере на нашия предавател, че той има солидна и ясна комуникация с нас днес.

Днес искаме да обсъдим времевия график на вашето Издигане и мислим, че е добре да го направим преди да достигнете до кулминацията на това събитие. Много пътища вече са разчистени и искаме вие да знаете, че останалите пътеки също ще бъдат изчистени до броени дни, оставяйки камък да не е поместен и не ще имате нищо по пътя ви, което да възпрепятства вашето безопасно и успешно издигане във високите царства на вселената. Това е една от нашите задачи тук и сега заедно с вас и искаме ви е да знаете, че ние сме солидно подготвени за нашата работа. Няма да позволим беда да ви настигне и винаги ще предприемем всички мерки за безопасност. Ние имаме силата и способностите да предпазим всеки от вас и ние, разбира се, го правим по всяко едно време, освен ако ви е писано да изживеете даден опит и той се появи според това, което е предварително определено да се въплъти в живота ви. Това е място, където ние не можем да прекрачим границата, но всеки от вас ясно е разбрал това преди настоящото си прераждане.

Ние виждаме как нещата се случват много добре според внимателно изготвените планове от напредничави умове и сърца и ние с удоволствие ви докладваме, че всеки от вас, който е избрал да се Издигне се движи стабилно по този път и напредва към желаната цел гладко и от наша гледна точка дори лесно, въпреки че ние ясно разбираме, че някой от вас, който изживяват определени неудобства точно сега. Ние ви казваме, че всичко това е необходимо, за да премине вашето изчистване на много различни нива и ние ви съветваме да гледате на тези преживявания не като симптоми на проблем или трудност, а като пътни знаци, през който преминавате докато пътувате към новия си дом. Всеки от вас вече е разбрал, че ще има някой трудности, които ще ви съпътстват по продължение на този път, но виждаме, че добре се справяте с тези малки грапавини по пътя. Продължавайте знаейки, че вашата дестинация е пред вас и всичките ви мечти са достижими.

Виждаме, че много от вас се обединяват и си помагат по всеки начин, по който могат и стоплят сърцата ни, когато вие всички се учите да работите и играете заедно по начина, по който винаги е било писано да бъде. Когато вашите древни противоречия бъдат премахнати от колективната ви среда, ние виждаме как човечеството ще се извиси до нови висоти във всички от колективните ви начинания. Усещаме, че много от вас ще са доста изненадани и превъзбудени от това колко внимателни всички можете да бъдете един с друг и колко добре можете да работите заедно, когато корените, а вашите конфликти се премахнат както е вашата воля. Този велика задача е в ръцете на много различни групи и организации сега. Някой от тези групи са земни а други извънземни по произход. Нашите части работят в мирни взаимоотношения с вашите земни съюзи и заедно ние премахваме от пътя ви всяка пречка, включително физическа и нефизическа такива, която е възпрепятствала вашия прогрес като раса и цивилизация много, много векове.

Пътешествието като една раса – човешката раса ще бъде на крилете на любовта, светлината и единството и няма ограничения какво можете да изпитате заедно. Това, което ви очаква са невероятни приключения и няма да чакате много , ние виждаме неизбежния ден на нашата среща с вас да приближава бързо като имаме постигнат голям прогрес зад кулисите. Много от това, което се случва скоро ще бъде разбрано от вас посредством собствените ви медии, има насрочени събития, които ще демонстрират колко много от нещата са били непознати за вас. Много от това, което нашата работа е постигнала ще е легална и административна по същността си и постигната чрез законни  процедури, в които нашите Земни съюзници успяваха да навигират през планини от бюрокрация и каменни зидове да достигнат до законните начини на премахнат и дори арестуват много членове на криминалния свят, включително и най-висше поставените лидери.

Някой от тези имена, които скоро ще украсят новините може да изненадат дори и тези от вас, които са проучвали тези криминални организации и са проследявали скорошното им развитие. Много беше разкрито през тези дълги и дълбоки разследвания и ще има много арести за широк спектър от престъпления, които са оказали влияние върху много невинни животи. Много от вас ще са изумени, когато научат детайли за тези престъпления, но това е много необходима стъпка за събуди масите за това, което се е случвало и защо намесата ни е била призована по това време.

Човечеството се беше запътило към сериозни проблеми под опеката на тъмните сили и техния план е бил да видят всеки член от семейството на хората поробен от тях и техните желания. Из целия свят има построени затвори за тези, които отказват да се подчинят на техните искания и всеки от вас е щял да бъде маркиран с микро чип за по-голям контрол на постъпките, речта и дори мислите му. Вие вървяхте натам и толкова много от вас трябва да се гордеят днес, че се събудихте за този план и започнахте да действате да го спрете в движение. Всичко започва с любовта и точно любовта, която показахте един към друг повдигна вибрациите ви като колектив и позволи намесата на вашите братя и сестри от високите измерения да дойдат на помощ и да ви помогнат в сферите, в които вие не сте подготвени да се справите. Събарянето на военните сили на Кабала и на тяхното разпространено навсякъде оръжие беше една от задачите, която ние сме по-добре квалифицирани да поемем и ние ефективно неутрализирахме тази някога могъща военна сила. Все още има останали разпръснати групи тук и там, но ние здраво сме ги блокирали и те въобще няма да бъдат заплаха за вас или нас, когато започнем изчистването на планетата ви.

Много работа трябва да се свърши, за да приготви света за издигане и ние сме нетърпеливи да започнем с тези многобройни проекти. Както сме казвали вече, много от вас ще работят редом с нас, когато започнем тези належащи задачи, които виждаме като необходими стъпки към вашия пет измерен нов свят. Ще има много различни сфери от тези начинания с различна степен на трудност, които ще ви отведат до много части на планетата ви, но ние ви казваме, че без значение къде сте във вашия свят вие ще бъдете на минута разстояние от вашия дом, когато сте с нас, Командата на Ащар. Имаме много кораби с различни размери и функционалност и всеки от вас, който работи с нас ще бъде причислен към екип, който работи по желаната от вас сфера на действие. Много различни области трябва да бъдат обхванати на вашата планета и ние имаме високо квалифициран и трениран екипаж упълномощен да отговаря за всяка една сфера нуждаеща се от внимание. Тези мъже и жени са много нетърпеливи да започнат работа с вас и да ви дават инструкции за управление на много напреднали технологии, които ще позволят преобразуването на вашия свят.

Разбираме, че много от вас са нетърпеливи да започнат с тези проекти и ние ви казваме да бъдете още малко търпеливи, тъй като събитията по план ще започнат много скоро. Отново, ние не искаме да даваме точни дати, но ние имаме готов график и много от вас ще са доста развълнувани от обхвата му. Скоро ще бъдем с вас, няма начин това обединение да не се случи, това винаги е бил нашия план. Продължавайте да дръжте очите си нащрек за катализатора на събитията да се случат скоро, който ще оповести на вашия свят, че промените са започнали и няма да спрат или да се забавят докато планетата и нейните хора не се Издигнат до тяхното заслужено място в Небесното Царство.

Ние сме вашето Семейство от Звездите

Предадено чрез Грег Гайлс


As channeled through Greg Giles

Website:ascensionearth2012.blogspot.com/

Превод :Elena

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012