text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

сряда, 15 февруари 2012 г.

13.02.2012

Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 13.02.12г.

 


Нещастието е предизвикателство, с което много от вас се сблъскват днес. Имате препятствие по пътя си и виждаме, че много от вас взимат решението да го премахнат и да продължат да служат на себе си с прояснени умове и невъзпряни от моментното объркване и преустановяване на дейността си. Някой от вас са избрали да се отклонят от зададения курс и да заобиколят препятствието като изградят нов път за себе си. Ние ви поздравяваме и както винаги ви уверяваме, че почитаме и уважаваме всеки един от изборите, които правите. Всички пътища в края на краищата водят до Светлината, не може да има друг начин тези индивиди също ще намерят своя път изчиствайки тази нова пътека пред себе си.

Искаме сега да обсъдим с вас, наши отдадени работници на Светлината, колко добра работа вършите вие. Виждаме как всички полагате големи усилия да изпълните задачите си и ви казваме „Браво” за добрата работа да упорствате в лицето на непрестанни предизвикателства и изпитвания на силите и решителността ви! Вие вярвахме, когато бяхте избрани за тази мисия, че няма да позволите на нищо да застане на пътя ви до успешното завършване и виждаме ясно, че сте били мъдър избор. Продължавайте напред без да се обезсърчавате от привидно объркващите случки около вас, тъй като цялото ви преживяване в триизмерния свят е било доста озадачаващо и объркващо понякога, нали? Вие всички сте най-добрите навигатори в това приличащо на лабиринт преживяване и днес почти сте достигнали до края му и ще излезете от него, за да стигнете Светлината. Нищо не може да ви спре или забави сега, тъй като сте построили един мощен локомотив – вашата глава и много от препятствията са вече премахнати от пътя пред вас. Имайте увереност и вяра и ще достигнете до крайната си цел.

Продължаваме с темата за отмъщението ви към тъмните сили, ние, Галактическата Федерация на Светлината не спираме да събаряме тяхната военна машина ден след ден, час по час. Това е красива гледка. Късче по късче техните някога страховити запаси от войници и оръжие са системно и сигурно разглобявани, оставяйки разпръснати и фрагментарни части в разногласия и объркване. Тези , които оставят да продължат битката виждат, че поражението е неизбежен край на тяхната кампания и чакат потънали в страх, кога ще дойде тяхното време да понесат справедливост и това време ще дойде. Лидерите на тези воюващи части ще дойдат на свой ред след като техните защитни войски бъдат пометени като парчета счупено стъкло. Те също трябва вече да знаят, че са следващите и днес те не се перчат така и жаждата им за войни и завоевания е дала път на страха, притеснението и срама за техните действия. Техните притеснения са, че ще бъдат разделени със семействата и приятелите си и такава е тяхната карма, това е пътя, по който те са избрали да тръгнат, за да научат същите уроци, който всички трябва да научим, но някой от нас по други начини. Всички ще бъдат третирани честно и човечно, това е нашия начин, дори и да не е техния.

Техните началници също ще бъдат заобградени и затворени да изтърпят справедливостта за действията си и ние няма да се спрем докато света ви не е прочистен от тези, които са начертали и планирали да ви поробят, наши братя и сестри. Така трябва да бъде, пътят трябва да бъде почистен за мирно обединение с нас, защото малко време е останало преди големия ви момент и има все още много да бъде свършено от нас заедно. Как бихме работили успешно заедно, когато Кабалът непрестанно прави заговори срещу вас и нас? Те трябва да бъдат премахнати и ние заедно с нашите Земни съюзници в този момент се грижим за това. С нашето постоянно търпение ние ще успеем  в това начинание. С всеки момент на всеки ден ние се приближаваме по-близо до този неизбежен завършек. Не си почиваме от нашата мисия и няма ден, в който да не изпълнен с напредък, въпреки че ние ясно осъзнаваме, че от ваша гледна точка може нещата да не изглеждат така прогресиращи. Това е заради вашите информационни емисии, които ви държат в затъмнение от истината, както и заради съответната нужда от секретност от наша страна в битката. В идните дни това було на секретността ще бъде вдигнато и всичко ще бъде споделено с вас и нито една тема няма да е забранена. Това е начинът, по който ще работи новия свят. Нито една тайна- голяма или малка ще бъде пазена от вас за в бъдеще. Това е една от позитивните придобивки на Галактическото общество, тъй като свободния поток от информация е от първостепенно значение за правилното му функциониране.

Знанието нарочно е било скривано от вас хилядолетия по заповед на тъмните сили  да ви държат под контрол, но тъй като контролът им се изплъзва все повече всеки ден вие също ще изпитвате доста по-широки и по-ефективни средствата за свободен поток от информация помежду си. Виждате ли как тези две неща са свързани и си въздействат? Виждате ли как едното се отразява на другото? Ето защо тъмните се страхуват толкова много от свободния поток на информация и от вашето право на свободна реч и затова бавно и за много години те са намаляли прогресивно вашите права и много са се страхували от този ден , който настъпва сега за вас. Все още до настъпването на този ден те отчаяно ще се опитват да откраднат правата ви на свободно изразяване и комуникация, но ще продължават да се удрят в каменни стени, тъй като вие хората, не желаете повече да заменяте правата и свободата си за фалшиви обещания за протекция от тяхна страна.

Толкова много от вас виждат сега, че никога не сте се нуждаели от тази закрила, тъй като нямате други врагове освен тях. Те са тези , които са ви атакували всеки път и са хвърляли вината върху вашите братя и сестри, който също са били безмилостно нападнати и вие сте били посочени за подбудители. Толкова много от вас виждат това ясно сега и отказват да участват в тази игра занапред. Тази игра ще приключи сега по ваша заповед и ние ще ви помогнем затова. За тази задача ние сме по-добре подготвени от вас и това е една от основните причини ние да сме тук по това време и да ви служим.

Продължавайте да преглеждате новините за арестите на лидерите на криминалните групировки. Ние вече ви уверихме, че тези арести ще се случат и ние няма да се провалим да изпълним обещанието си. Нашите части са по местата си да започнат с масови арести и всички чакат финален сигнал, за да действат. Както вече казахме, тези случай ще бъдат отразени в някой от медиите ви и вие ще разберете за тях, когато се случат. Ние ще се погрижим за това. Виждаме, че много от вас зорко следят пресата и това ни радва много, виждаме толкова много от вас да следват ритъма на всяка фаза от нашата мисия. Виждаме и че много от вас информират останалите за последните новини и ние сме впечатлени от екипната ви работа в това и в толкова много други сфери. Не беше отдавна, когато много от вас не можеха да бъдат по този начин заедно в името на обща кауза както сте сега, но ние виждаме колко много всеки от вас е напреднал в индивидуален план, така както и в силна колективна сила и виждаме как печелите инерция и сила всеки ден. Виждаме, че няма да спрете докато вашия нов свят не дойде избухвайки през повърхността заради вас. Можем да видим този ден и желаем и вие да си го визуализирате – това е вашата цел, която е толкова ясно достижима за вас.

Не спирайте и не забавяйте темпо, тъй като имате цялата инерция сега, която ще ви е нужна да доведете новия свят при вас. Почти сте вече там, и знаем че толкова много от вас могат да го усетят и знаем, че няма да оставите тази възможност и всичките години на тежък труд да отидат за нищо. Ние дълбоко се възхищаваме от силата ви и волята ви да се стремите напред и да се изправите пред лицето на такива жестоки бедствия и ние аплодираме вашите продължителни усилия и ви казваме, че велики същества с огромна сила са произлезли от вашата воля да успеете в тази епическа битка срещу злото.

Ние сме Галактическата Федерация на Светлината.

 Предадено чрез Грег Гайлс

As channeled through Greg Giles

Website:ascensionearth2012.blogspot.com/

Превод :Elena

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012