text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

понеделник, 13 февруари 2012 г.

12.02.2012


Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 12.02.12г.

 

Можете ли наистина да сте сигурни от кой идват тези съобщения? Виждаме, че много от вас подлагат под съмнение истинността и точността на тези и други подобни комуникации и ние ви питаме сега какво е това в тези съобщения, с което вие не резонирате? Не вибрират ли думите ни с звука на любовта и светлината? Не излъчват ли тези думи красота, или свобода или надежда? Не ви ли дават сигурност за невероятното ви бъдеще, което ви чака съвсем близо? Коя част от тези трансмисии не резонира с вас? Има ли части от тези съобщения, които мислете, че са замислени и изпратени на нашия предавател с лоши намерения? Имате ли усещане, че целите съобщения са манифестация на злото? Молим ви да позволите на интуицията ви да ви води и да утеши тази част от вас, която изисква доказателство на този етап, тъй като много може да се научи от тези трансмисии и сигурно доказателство никога няма да получите като това не е част от нашата задача сега.

Вашите задачи са ясно подчертани много пъти до сега, нали? Каква част от задачата ви предполага, че солидно доказателство ще ви бъде предоставено в замяна на вашата работа? Нямате ли достатъчно гаранция знаейки, че вашето Издигане предстои за вас след като работата ви тук завърши? Не виждате ли колко бързо отминават дните ви и колко малко време имате да преживеете вашата истинска свобода отделно от ограниченията на границите на 3д измерението? Не сте ли сигурни, че един истински рай ви очаква и има работа за вършене да изчистите пътя между вас и живота, за който винаги сте мечтали? Каква точно е причината някой от вас да започнат да се съмняват в тези съобщения, които са изпратени не до нашите предаватели, а към вас през нашите предаватели? Ако нашите предаватели не изпълняват задълженията си според високите изисквания за точност на Галактическата Федерация на Светлината, тогава ние ще обсъдим това с нашия предавател и ще се погрижим да подобрим връзката и ако подобрение няма ние ще спрем да споделяме съобщения през този конкретен предавател. Да вярвате, че ние ще останем безучастни и ще позволим дори съвсем малка част от тези съобщения да бъдат повлияни от тъмните е просто нелогично и вярата в такъв неправдоподобен сценарий е причина вие да проведете вътрешен размисъл и проверка, тъй като вашето съзнание е обхванато от страх и многото му аспекти.

Неверието и подозрителността са съставки на страха и те са симптоми на негативни вибрации. Изчистването на това, което причинява тези негативни вибрации във вас е неотложна задача, с която трябва да се справите сега, тъй като те не си отиват сами ами растат и изразходват много от светлината ви и причиняват блокажи, които могат и сигурно не ще позволят на светлината да достигне до вас. Сега ние предлагаме на тези от вас, които започват да се съмняват в тези и определени други източници на информация от нас да преразгледат какво нашите съобщения са предназначени да направят. Нашите съобщения нямат намерение да ви принуждават или да ви заповядват да извършите нещо или да се подчините на някой. Някой от тези съобщения някога нареждали ли са ви да направите нещо подобно? Нашите съобщения са споделени с вас да издигнат вашия дух високо като рисуват портрета, на това което ви очаква след завършването на мисията ви. Не ви ли носят те това? Нашите съобщения също така целят да ви информират за част от нашите кампании да премахнем пречките между вас и по-добрия свят, който толкова много от вас си пожелават. Нашите съобщения не успяват ли да ви информират за тях? Нашите съобщения внушават страх или излъчват любов? Това със сигурност е въпрос, който трябва да си зададете докато четете нашите думи. Ако тези съобщения и други като тях наистина бяха инструменти на злото каква ще е ползата на злото от толкова много усилия? Каква полза ще имат те за Калала? Кабалът не иска да ви изпълва с надежда, с увереност, с решителност да завършите мисията си. Кабалът иска да се откажете от работата си за светлината, тъй като те ясно осъзнават, че точно вие, работниците на Светлината сте най-голямата заплаха за тяхната власт и точно вие - хората скоро ще придобиете това, което по право ви се полага.

Както много пъти сме ви казвали ясно ние ви уважаваме и почитаме всички при всички избори, които всеки от вас прави и уважаваме изборът на всички онези, които избират да вярват, че нашите съобщения от светлината всъщност произтичат от тъмнината. Всичко, което ви молим сега е внимателно да преразгледате своя избор и да откриете какво точно ви е довело до това решение. Това е всичко, за което молим сега.

Разбира се има и съобщения споделени от такива, които смятат себе си за предаватели, но не са и има други, които твърдят, че са предаватели, а са агенти на злото. От вас зависи да различите за себе си, кое съобщение идва от високите вибрации и кое е опит да насади страх и контрол. На този етап виждаме много от вас, които притежават тази способност и ние сме уверени във вас, че вие ще успеете да разграничите между различните вибрации. Ние ви казваме да не затваряте тези коридори на информация ами да използвате проницателните си сили и да следвате интуицията си, тъй като тя ще ви води към вашите истини.

От нашата широка гледна точка виждаме толкова много от вас да правят голям напредък в живота си днес и ние сме толкова горди от всеки един от вас за вашите усилия да упорствате в тези трудни времена. Както сме ви подчертавали в миналото има много институции във вашите общества, които трябва да се разрушат преди да се построят отново и днес много от вас забелязват тези промени около вас. Виждате, че банковата ви система се разпада под собствената си тежест и нашите Земни съюзници са се погрижили належащите промени да започнат както е по план. Много от иконите във вашия банков и финансов свят скоро ще бъдат свалени от дългосрочните си позиции на власт и това ще постели пътя за новата ви финансова система, която се базира на вселенския закон на изобилието, а не на дългове и недостиг както е сега. Каква огромна промяна ще има това за всички ви, дори все още има много от вас, които не разбират напълно какво означава това. За да се изразим просто, ще кажем, че икономическата система, която разбирате и много от вас приемате все още като единствена приложима възможност ще бъде премахната, оставяйки празнина, където нова система, базирана на естествено изобилие и споделяне на вашите огромни блага с всеки на планетата ще бъде приложена. Има и винаги е имало повече от достатъчно да бъде в обръщение и всеки от вас ще има дял по равно в огромното богатство, което скоро ще бъде достъпно за вас. Никой на планетата няма да си ляга гладен и никой на планетата няма да бъде принуден да живее в бедност отново. Това е новата ви система.

Пътищата са разчистени пред новата ви система от много посветени членове на вашето човешко семейство. Тези мъже и жени работят неуморно зад сцената за да осъществят необходимите промени, за да може новата система да стартира. Ние помагаме на нашите Земни сподвижници, където силата ни е необходима, но отново не ние от високите царства свърваме работата вместо вас, а вие изпълнявате тези задачи. Ние аплодираме тези, които са отделили толкова много от техния живот да помогнат да улеснят случването на тези промени и ние виждаме как огромните ви усилия ще се отплатят за доброто на всички. Продължавайте с вашите усилия, тъй като много стени се събарят вече всеки ден. Скоро няма да остане и едно препятствие по пътя ви да стартирате новата система и ние виждаме как колективната вибрация на човечеството ще се покачи неимоверно при новината, че такава основна част от трудностите им е заличена завинаги.

Казваме на всичките си работници на Светлината, моля ви да продължавате с вашата служба тъй като сте толкова близо до завършване на задачите си, заради които сте изпратени много по отдавна, отколкото осъзнавате сега. Скоро ще видите края на този труден етап от мисията си и следващите ви задачи ще бъдат не толкова натоварващи за вас. Кактo сме казвали, ние ще работим лично с много от вас, можете да бъдете сигурни в това, както трябва да е ясно вече на много от вас, че ние не вършим работата за вас, това е вашия свят и вие сте тези, които трябва да завършите тези задачи. Тук сме да ви помогнем да ви предоставим точния инструмент и да ви обучим в неговото използване. Как бихме могли да направим това без лична среща с вас? Казваме ви, че скоро ще бъдем с вас, не само духовно, но и физически, за да можем да се захванем с многото проекти, които както скоро ще разберете са необходима част от вашия нов свят. Скоро ще говорим пак, Бъдете добре, скъпи приятели.

Ние сме вашето Семейство от Звездите

Предадено чрез Грег Гайлс


As channeled through Greg Giles

Website:ascensionearth2012.blogspot.com/

Превод :Elena


Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012