text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

понеделник, 13 февруари 2012 г.

11.02.2012


Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 11.02.12г.

 


Можете да правите всичко, което поискате като стигнете тук. Можете да правите всички онези неща, които сте планирали преди да поемете новото си прераждане или да го бракувате и да се отправите по следите на нещо, което тепърва ще се разпали. Преди да дойдете на Земята вие начертахте карта, която да ви отведе през всички обрати и завои, да ви даде уроци и приключения и дори няколко удоволствия, но в края на пътуването да ви отведе до място, където сериозната работа да бъде свършена. Ако четете тези думи, значи сте един от късметлиите, които са намерили своя път през лабиринта на различни избори, за да сте наясно със своята божествена цел. Приветстваме ви за успешната кулминация на вашето дълго търсене през лабиринта на триизмерното съществуване.

А какво ще правите сега когато сте стигнали тук до този момент? Намислено бе от много от вас, не само да стигнат до този момент,а ми и да използват тази гледна точка да осъществят нещо голямо. Да откриете всички други, които са стигнали дотук и да се обедините като едно цяло и да осъществите толкова голяма промяна, която светът не виждал досега. Не сте стигнали до тук , за да бъдете наблюдатели и не сте стигнали толкова далеч, за да се откажете сега. И не сте стигнали толкова далеч, за да позволите на страха и разсейването да ви отведат отново надолу по пътя, по който тъкмо дойдохте. Защо бихте искали да позволите това в този момент? Стигнали сте до тук и нито едно истинско зло не е дошло при вас, защото нито едно зло не може да ви постигне никога. Вие сте безсмъртно същество с голяма сила и издръжливост и въпреки че понякога изглежда че сте съвсем сами, в действителност никога не сте били изоставяни. Вашите водачи и вашите Ангели са винаги с вас и така е и днес, както винаги е било.

Какво можете да направите днес, което не сте правили преди? Има ли някаква разлика във вашия свят? Ето защо вие сте днес тук и ето защо се намирате сега в този настоящ момент. Всичко, през което сте минали, изпитание и скръб, обида и загуба, добрите както и лошите моменти, всичко ви е водело някъде заради една много важна причина. Вие я почувствахте достатъчно важна, за да се впуснете в това дълго и често трудно пътуване, така че кое е това , което почувствахте толкова важно? Има нещо , което се предлага днес, което не се приема и не ще се приеме от всички. Само малка част от вас ще изберат това, докато другите или ще го отхвърлят или няма да правят избора въобще. Това е техния свободен избор и ние от високите царства уважаваме и почитаме всеки индивидуален, а и колективен избор, който правите.

Така че какво избирате сега? Какво желаете? Ако това е да преживеете един нов свят, перфектен във всяко отношение на създаването си, пълен от изобилие, свобода, въодушевление и приключения тогава това ще получите. Изборът ви е съгласуван. Ще бъде ваш. Има и такива, които избират да останат  в света на борби и трудности, на липси и ограничения, на разделение и илюзии и ние им казваме, че разбираме тяхната нужда от допълнителни уроци и аплодираме избора им също. Това също ще се осъществи, няма да има друг начин.

Много вече са направили своя избор и много вече започват да виждат къде техния живот ще се раздели от животите на тези, които са направили различен избор. Виждате ли къде изглежда, че ще се отклоните от тези, с които сте станали толкова близки през живота си? Виждате ли, че намирате малко сходство в животите ви днес? Откривате ли, че разговорите ви са насила или са празни, когато вие искате да обсъдите някоя тема, която другите не искат? Иска ли ви се след тези разговори да бяхте поговорили с някой друг, някой който не само разбира какво говорите, но и който иска да се ангажира с такива разговори? Не сте сами. Има толкова много от вас сега и броят им расте бързо като надигаща се вълна или търкаляща се снежна топка. В идните дни ще има достатъчно като вас, за да изградите ваше ново общество, може би даже ваш нов свят.

Виждате ли какво се случва? Виждате ли какво създавате с мислите си, с действията си, с намеренията си? Вие създавате заедно вашия собствен свят напълно от основите му нагоре. Той се създава според вашите желания, вашите собствени мечти, вашите собствени представи. Създавайте добре, създавайте мъдро. Тъй като вие притежавате тухлите и инструментите, за да го направите да се случи. Има такива от вас, които създават своя свят и техния свят ще прилича повече на училище и има и такива, които създават свят, който ще наподобява затвор. Не се тревожете или да страдате или да се страхувате за тези души, тъй като те най-добре знаят какво имат нужда да преживеят, за да могат един ден да се присъединят към сътворението на красивия ви свят, безкрайно лишен от каквито и да е ограничения. Фокусирайте се само върху вашето творение, вашето произведение на изкуството, тъй като ние виждаме какво си представяте днес и вашето творение изглежда все по-прекрасно и по-прекрасно с всеки изминал ден. Продължавайте с добрата работа, вие почти стигнахте, но не сте го завършили и дори след като се пренесете в новия ви дом, няма да сте приключили със създаването като винаги ще имате винаги изобилие от строителен материал и инструментите ще са завинаги ваши.

Продължавайте и със задачата да разпространявате новината за нашето незабавно пристигане на земята. Ние сме във финални подготовки за този неизбежен момент и само чакаме нашите домакини да ни накарат да се почувстваме добре дошли. Чакаме топла покана от достатъчно на брой хора от вас, за да ни позволи това да пристигнем плавно и без шок колкото е възможно и ние знаем, че точно така и ще се случи в идните дни. Молим ви за тази покана за добре дошли и ви молим да я разпространите надлъж и на шир. Така трябва да бъде, няма друг начин. Това е заради вашата сигурност и така е било винаги тук във вашия свят и във цялата вселена. На някой от вас им се струва трудно да се надигнат над вибрациите на страха, за да ни приемат, но виждаме и много други, които използват силата на интуицията си да са уверени, че ние идваме с мир и любов и с предложение за помощ, да помогнем на света ви да стане това, което искате. Този ден ще дойде, с всеки изминал ден се приближаваме към вас.

Отдавна сме започнали да ви помагаме от нашата страна на завесата на пространствата, но едни по-близки работни отношения са много по-нужни сега и съвсем скоро ще бъдат още по-нужни, тъй като има няколко предизвикателства пред вас преди различните светове, които всички създавате да се разделят на две. Ние гледаме на нашата помощ по този въпрос като много важна стъпка в процеса на Издигането ви и искаме да предложим услугите си в тази насока. Заедно можем да изчистим всяка пречка по пътя ви и един наистина чист път ще се отвори пред вас, който ще ви отведе в новия свят, който заедно сътворявате днес.

Нека започнем с тези проекти колкото се може по-скоро, тъй като не времето изтича. Нашите служби за наблюдение в момента сканират индивидуалното, а и колективното ви развитие на съзнанието, за да разберем дали е препоръчително да минем напред с нашето разкриване пред вас. Това е важна стъпка по пътя и искаме най-накрая да я преминем и да се фокусираме заедно върху следващите ни важни задачи. Както сме казвали имаме много работа да вършим и малко време за това затова наблегнете и вие на своите усилия, за да разгласите нашето присъствие и да позволите на другите да ни видят като ваши приятели и семейство, а не непознати от които да се боят. Това е текущата задача за вас сега. Моля ви концентрирайте се, тъй като нищо не може да продължи докато тази задача не е напълно завършена. Имате всички инструменти на ваше разположение да позволите на тези, които искат да видят, че нашите думи са само от любов и светлина и че вашите потисници не са нашите флотилии, а нашите врагове, и това е истината. Ние ще ви се докажем, когато имаме възможност и ви молим за този шанс днес, тъй като времето е дошло за нашето обединение.

Ние сме вашето Семейство от Звездите

Предадено чрез Грег Гайлс


As channeled through Greg Giles

Website:ascensionearth2012.blogspot.com/

Превод :Elena

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012