text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

четвъртък, 2 февруари 2012 г.

1.02.2012

Послание от Командата Ащар


Аз съм посветен на наблюдение на Служителите на Светлината вкъщи. Ние от Командата Ащар, винаги отговаряме бързо и ефективно, когато Служител на Светлината се нуждае от помощ. Ние изчистваме района от негативни елементи и гарантираме, че периметърът е сигурен, преди да отминем. Вие, нашите другари по оръжие, никога не сте сами, когато се инкарнирате във физическия свят за вашите мисии, за да засеете любов и светлина в световете, които с паднали в мрак.Днес ние имаме много Служители на Светлината в позиция за по-голямо извисяване на Гайя и нейните хора, които избраха нов път, такъв, който ги довежда по-близо до техния Създател по осветената пътека. Много нови попълнения „подписват” всеки ден присъединяването си към нас в усилията ни тук и ние топло приветстваме всеки един от вас в нашето семейство. Ние сме поели безбройни мисии по време на дългата ви история, а историите ни могат да напълнят библиотеките. Земята е само една планета в дългия ни списък от светове, които биха се възползвали от нашия опит и нашата помощ, но ние няма да се оттеглим от тук преди всяка необходима задача да е изпълнена според нашите високи стандарти.

За някои от вас това е първата ви мисия с нас, Командата Ащар, а други сте преминали много пъти през този процес. Земята е специално място, а това е една специална задача, въпреки че всичките светове, през които пътуваме в службата си, получават най-чистите ни усилия и абсолютния ни ангажимент. В случая с тази планета, с нея е било злоупотребявано доста от толкова много за толкова дълго време. Тя видя вибрациите си да намаляват постоянно еони от време, само с малки и краткотрайни съживявания от време на време. Сега тя е издигана с вашата силно необходима помощ, нагоре от дълбините на по-ниското трето измерение към петото измерение, където тя ще бъде свободна от всички онези, които не виждат нищо лошо в нараняването и, както и в нараняването на нейните деца. Също като родител, който се е грижил за децата си в продължение на много години, сега тя заслужава отплата в замяна на нейната преданост. Всички вие сте нейни деца, които толкова много сте се възползвали от нейната любов и защита, а сега е време, когато тя се нуждае от вас. Направете, каквото можете за нея днес. Направете това, за което дойдохте тук да направите. Време е за това. Всички вие сте широко обучени да бъдете в услуга, а сега сте призовани за действие.

Има много задачи, с които можете да се захванете незабавно, ако все още не сте започнали работата си. Да играете водеща роля в споделянето на новините, че светът ви е бил посетен от вашите братя и сестри от звездите, е най-важната задача в този момент. Достигането до вашите братя и сестри, които ще търсят вашата мъдрост и напътствия в тези предизвикателни времена е една от задачите, за които сте добре подготвени да се справите. Ще има такива, които са изплашени от промените, които могат много да се възползват от вашите успокояващи думи за увереност. Вие знаете на какво сте способни, а ние сме много сигурни във вас, както винаги сме били. Водете като пример чрез запазване на спокойствие и самообладание, докато обяснявате нашето присъствие тук и нашите почтени намерения да ви помогнем, тъй като ние помагаме на много светове, по-лесно да възприемете промените, необходими, за да напредне вашия свят в много по-високите стандарти, от които ще се възползва всеки мъж, жена и дете на планетата, независимо от това къде живеят или какви хора са те.

Няма нужда да претоварвате дискусиите си с другите с излишни подробности, като най-простото обяснение за това кои сме ние и какво правим винаги ще бъде достатъчно. Ако никога не забравите да говорите от позицията на спокоен и балансиран гарант, винаги ще оставяте положително впечатление върху другите, дори и ако първоначално може да ви се струва, че усилията ви са напразни. Просто засадете семето и го оставете да поникне от само себе си. Вие сте Звездно Семе. Вашата специалност е въплъщението в много светове, които могат да бъдат доста странни и предизвикателни за вас, за да посеете семената на мъдрост и концепции и идеи с по-високи вибрации. Тази сфера е тяхна планета, тъй като ние сме просто гости, така че, молим ви позволете на тези, с които говорите, да продължат с тяхна собствена скорост. Никога не забравяйте за това. Няма краен срок, няма тиктакащ часовник. Винаги има много време да свършим работата си. Има само чувство за неотложност, що се отнася до вашата мотивация, но няма причина за тревога, когато се говори за външни въпроси на този свят или за нашата мисия.

Всичко е добре и всичко върви перфектно според нашите внимателно замислени планове. Достатъчно скоро нашата мисия ще бъде завършена, скъпи мои, а след това много от вас ще започнат друга, така че разбирате, че няма призив за нетърпение. Наслаждавайте се на времето си тук на тази красива синя планета. Остават толкова малко дни за много от вас, които ще заминат от тук, когато работата ни е приключена. Придайте вкус на този опит, споделяйте време с приятелите си и семейството си и гледайте всички ваши задачи, за които сте дошли тук да са изпълнени. Ние от по-висшите царства скоро ще имаме възможност да работим по-лично с много от вас и очакваме с нетърпение тази възможност.

Ние сме вашето семейство от звездите.

Чрез Грег Гайлс
As channeled through Greg Giles


Превод: Tauno

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012