text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

понеделник, 13 февруари 2012 г.

10.02.2012


Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 10.02.12г.

 

Надявам се вие разчитате това да е истина. Във вашия свят ще има дълга поредица от промени, започваща с арестите на лидерите на тъмните сили и тези промени ще стигнат далеч и ще променят начина, по който живеете сега. Знаем, че много които четат тези думи, но и усещаме, че има и хора, които се съмняват, които не вярват в истинността на тези думи. Ние ви съветваме да послушате инстинктите си, тъй като интуицията ще бъде най-добрия водач през тези дни на предизвикателства. Много от вас изискват доказателство на този етап и със сигурност няма да получите стабилно такова, тъй като има много различни доказателства, които всеки от вас желае и също така в зависимост от темата и колко информация има човека по нея отново търси различно по естество доказателства. Виждате ли как да поднесем доказателствата на сребърен поднос не е приемлива опция?

Винаги ще има такива, които отказват да разберат, няма друг начин, тъй като много от вас са достигнали до напълно различни нива на осъзнаване. Опитайте се да си спомните за това, когато изисквате или питате за доказателство докато се движите заедно напред към многото промени, през които трябва да минете по пътя си. Някой от вас искат доказателство, че ние сме доброжелателни и че не сме тук да ви завладеем. Как искате да ви докажем това? Искате препоръки може би? Та кой ще ви предостави тези признания? Вие сами ще видите от първо лице скоро, когато започнем нашите много проекти рамо до рамо с голяма част от вашия свят, че нас ние дълбоко грижа за вас и за вашия свят и че сме тук да направите нужните промени, преди нещата да са излезли от контрол.

На този етап има толкова много ръце в дигата, които се опитват да спрат течовете от толкова много сфери и ние ви казваме, че скоро тя ще се разкъса, ако не ни бъде позволено да кацнем и да започнем работа с вас. Дайте ни тази възможност и ние ще докажем на всички отричащи, всички съмняващи се, скептиците и на тези, които се страхуват да ни вярват сега, че ние наистина идваме с мир и любов и сме дошли до тук, за да ви служим в това решаващо време от развитието ви.

Обещахме ви арести и ще го изпълним. Това е следващата фаза от операцията ни и докато четете тези думи, нашите части се пренареждат във финалната позиция от техните маневри. Постигнахме съгласие с няколко от вашите медии да отразят тези събития и те ще бъдат излъчени по целия свят. Виждаме, че много от вас се вълнуват да чуят това и ние ви казваме днес, че утре няма да сте разочаровани и още искаме да знаете ,че тези арести са само началото – първия изстрел от много главни промени, които ще последват след като премахнем от пътя ви онези, който са спирали прогреса ви. Някой от тези индивиди не са избрани официално в правителствата ви и много от вас няма да разпознаят тези брокери на власт и да разберат тяхната основна роля и главната им цел да ви потискат - вас хората. Ние молим тези от вас, които са отделили време и са направили усилие да се информират кои са тези мъже и жени и за тяхната програма да споделят тази информация с вашите братя и сестри, за да могат и те да разберат тези арести и какво означават те в един по-дълбок смисъл. Много от вас са вложили много време и енергия, за да се разровят в тези дълбоки конспирации и ние аплодираме усилията ви в тази насока. Всички от вас имате свои собствени уникални таланти и дарби, които да споделите с другите сега и тези проучвания са една такава сфера, от която много биха имали полза.

Тези конспиратори се подвизават под много различни имена и организации, но ние от Галактическата Федерация на Светлината предпочитаме да ги наричаме просто Кабалът, но ви казваме да се чувствате свободни използвате всякакви модерни думи да ги определите, който и другите да познават добре – такива като Нов Световен Ред и Илуминати са също много на място да се употребят в много от случаите. Колкото повече хора разбират какво в действителност се случва и какво означава това, толкова по-голям ще бъде ефекта на това събитие. Искаме тези арести да бъдат повратното събитие, което ще ви въведе в новата епоха на глобална трансформация и затова ви молим в този момент да разпространявате на далеч и нашироко тази информация и нейните последици. Планираме тези арести да се случат скоро и ви казваме да отделите време да се подготвите във времето между сега и разпространяването на новината, така че когато показват сцените на задържане и отвеждане на членовете на Кабала, да излъчвате позитивна енергия, която мощно да катализира промяната. Искаме пълноценно да се възползваме от тези събития и не желаем да пропилеем някоя от тези златни възможности да създадем позитивна енергия, която ще се прокрадне и по целия ви свят. Тогава ние напълно ще извлечем сила от този момент на енергия и високи вибрации и веднага ще продължим със следващата фаза на операцията, която е отворен пръв контакт с вас. Няма да позволим на този прозорец от възможности да се затвори, можете да сте сигурни в това, затова ви предлагаме да останете нащрек – дръжте под око няколко различни източника на новини, тъй като нямаме желание да информираме тъмните сили, кои медии са се съгласили да отразят тези действия. Тези арести трудно ще се пропуснат, бъдете сигурни в това.

Искаме да споделим с вас днес, че виждаме една глобална тенденция на пробуждане, която набира такава сила, че нашите средства за наблюдение предсказват пробуждане на много голямо количество хора в идните дни. Това ще е извънредно добра новина, тъй като това е основна цел, върху която се концентрираме сега, защото има много от вас все още не събудени за новите енергии, които стигат до тях в този момент. Но виждаме това да се променя и то бързо. Обръщаме се към многото ни Работници на Светлината да продължават да полагат усилия да разпространяват своята мъдрост от високите царства, в каквато и специфична сфера на знание да е тя. Не позволявайте на отричащите и на скептиците да ви възпрат от вашите предварително запланувани задачи, тъй като вие сте били избрани за тази мисия, защото е имало много уверени във вашите способности да устоите на фона на подигравките. Ние сме ви уверявали в миналото и искаме да го повторим и днес, че няма да ви оставим да изглеждате като глупаци или луди, а като носители на новото, хора с визия за бъдещето и насмешките, които пълнят сега очите и ушите ви скоро ще се превърнат в молби за знание, което вие сте натрупали докато другите са отказвали да повярват.

Това е вашето бъдеще и то не е далеч пред вас. Така че карайте напред през пътя на нещастието днес, тъй като почти сте стигнали светлината в края на тунела и завършека на този етап от мисията си. Ние силно аплодираме всеки един от вас за огромните ви усилия да светите с вашата светлина през тези тъмни коридори.

Ние сме вашето Семейство от Звездите

As channeled through Greg Giles

Website:ascensionearth2012.blogspot.com/

Превод :Elena

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012