text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

вторник, 31 януари 2012 г.

31.01.2012


Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 31.01.2012гЗаявяване на Мисия: А з съзнателно се свързвам с целта си тук по това време. Възнамерявам за изпълня задълженията си, както е посочено в шаблона на пре-инкарнирането ми. Моите задачи бяха ясно дискутирани с мен и аз се съгласих за приема тези задачи своевременно и по ефективен начин, когато се отбележи, че времето е подходящо. Сега е подходящото време. Вие сте били призовани към местата си. Сигнализирано ви е да започнете с вашите задачи, които приехте и за които се обучихте, да бъдете в служба на човечеството сега. Талантите ви са специални и всеки от вас има свои собствени уникални дарби, които да сподели със съществата от този свят. Много инкарнирани души тук могат да се възползват от вашия опит в предстоящите събития и те ще идват при вас, търсейки напътствие и отговори на специфичните си въпроси. Всяка душа, която идва при вас, идва при вас не случайно, а е насочена към вас от сили от вашата реалност, които много от вас сега не разбират изцяло. Детайлите от този процес сега не са важни, това, което е важно, е, че вие разпознавате кога една душа е изпратена при вас и разбирате, че от вас се изисква да действате в служба на тази личност. Как се справяте със задачата си от този момент нататък зависи от вас, но ние ви молим да сте мили, търпеливи и да се позовавате отново на знанието си, опита и интуицията, когато предлагате напътствие.
Много от вас са извършвали такава работа преди, а вашите задачи повече не са по-трудни сега. Вие знаехте, че успешно бихте завършили тази мисия, а ние от по-висшите царства също споделяхме тази увереност във вас и вашите способности. От вас не се иска да чакате за други развития по вашия свят около вас сега, за да започнете работата си. Вие сте призовавани да започнете задачите си сега. Инструментите са на ваше разположение. Вашата натовареност със сигурност нараства в предстоящите дни. Събитията са на път да започнат и ние искаме вие да сте готови и да проработите преди да се отворят шлюзовете. Язовирът е на път да се отвори. За вас е време да бъдете стълбовете на вашето общество, за да го укрепите в основите му и да го поддържате силно през промените, които ще са доста дълбоки за много хора.

Къде ще започнат тези промени? Новината за нашето присъствие скоро ще направи „ голямата сцена”. На много семейства с никаква представа за нашето съществуване ще им бъдат показани нашите кораби и нашите хора чрез телевизионните им приемници. Това със сигурност ще бъде голям шок за много хора, които никога преди дори не са разглеждали възможността за извънземен живот. Тази ограничена представа може да бъде доста трудна за разбиране за много от вас с по-голямо и разширено съзнание, но има много светове, които са били откъснати от истината, точно както е бил вашият свят. Всички цивилизации в края на краищата достигат до момент, когато е време за тях да разберат по-голяма истина, а ние, Галактическата Федерация на Светлината, имаме голям опит в подпомагането на тези светове да възприемат огромните промени, свързани с такова откровение.

Днес е моментът на човечеството, а ние сме тук в служба отново да помогнем на хората в много райони, които ще бъдат повлияни от нашето присъствие и също така ние сме тук, за да ви предложим даровете, с които вашият свят ще напредне много. Намаляването на ежедневните ви товари в името на оцеляването е един от даровете, които ви предлагаме, а това ще позволи на толкова много от вас да преследват по-голяма мъдрост и творчески начинания. С толкова много повече от вашите умове – свободни от ежедневните си капани и също така свободни от ограниченията на цензурата, светът ви ще бъде свободен да процъфти през брилянтните видения на онези от вашата собствена раса, човешката раса. Чувстваме, че толкова много от вас ще бъдат доста изненадани да научат само колко интелигентни и креативни са толкова много от вашите хора, а това включва, разбира се, и вас.

Много от вас никога не са преживяли свободата да преследваш най-смелите си мечти и новаторски желания, а ние знаем, че ще стане така, затова раздайте се на тази новородена свобода. Новият ви свят ще бъде свят буквално без ограничения, без забрани на информация и подобни неща. Всичките ви планетарни скрити тайни от миналото ви ще ви бъдат разкрити незабавно и изцяло, като няма да остане мистерия или въпроси за никой въпрос от никой вид. Какво чудесно преживяване ще бъде това за вас. Отново ще бъдете като деца, седнали сред безброй книги, които разкриват всяка тайна, която някога сте искали да научите, а библиотеката ви ще бъде безкраен лабиринт от книги, рафтове, разпрострели се, докъдето ви виждат очите. Това е новият ви свят. Подгответе се за него и очаквайте чудесни неща. Това е само малка част от това, което можете да очаквате. Погледнете отблизо сегашния си живот, тъй като скоро няма да го познаете от позиция на новото си съществуване.

Поддържайте фокуса си върху всяка задача пред вас. Не губете центъра си. Останете балансирани, за да се стабилизират и другите. Бъдете стълб за тях, както сте били за много преди. Ние описахме много чудесни неща за вас, които да очаквате с нетърпение, а моментът на падането на завесата настъпва. Промените ще бъдат бързи и ще продължат в бърза последователност, тъй като ние започнахме следващата фаза от нашата кампания. Ние няма да се спрем или да се забавим, тъй като няма да има призив за това.

Заговорниците ще бъдат напълно унищожени своевременно и няма да представляват проблем за нас от тук нататък. Много планове на напредък ще бъдат ново-отваряни почти всеки ден, а промените във вашето общество ще се случват от много различни ъгли и места. Някои от тези промени ще се случват вътрешно, а някои от вън, от вашите институции. Ние покрихме всички бази. Няма да оставим и камък непокрит, тъй като вашата цивилизация преживява цялостна и задълбочена реформа от горе до долу. Никой от вашия свят няма да бъде игнориран или изоставен. Всички ще споделят новото богатство и просперитет на Галактическо общество. Ние ще се погрижим за това.

Имате много приятели, някои извън планетата и някои вътре. Ще се срещнете с тези приятели от двете места. Човечеството видя много народи, които са мигрирали през много части на вашата планета и всяко едно от тези мигриращи семейства е основало собствена култура и собствена индивидуалност. Тези миграции са били добре документирани от вашите историци и изследователи и все пак част от тази история е била целенасочено скривана от вас в името на контрола. Някои от тези миграции бяха от един континент на друг, а някои от тези миграции бяха от повърхностния свят към вашите вътрешни планетарни места. Подробностите за тази част от вашата история ще излязат доста шокиращи за много от вас, дори за много от вашите експерти в областта на геологията, географията, историята и науката. Скоро ще бъдете отново запознати с вашите братовчеди от Вътрешната Земя и ние виждаме много радостно обединение наистина.

Тъй като бяхте разделени толкова много еони, разбира се, вие ще сте израснали различно до известна степен в природата и културата си, но това, което остава вътре във всички вас никога няма да се промени при никакви обстоятелства, а това е, което ви свързва в обща връзка, като едно, завинаги.

Ние сме Галактическата Федерация на Светлината

Чрез Грег Гайлс

As channeled through Greg Giles


Website:ascensionearth2012.blogspot.com/

Превод: Tauno

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012