text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

понеделник, 30 януари 2012 г.

30.1.2012Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 30.1.12гОтворете вашите сърца. Какво е това, което някой от вас искат да направят сега? Какво желае вашето сърце? Какво ви говори то? Каквото и да е това което нашепва името ви във вятъра слушайте внимателно, защото това е причината поради която сте тук на тази планета сега. За много от вас в този момент има множество от светове, на които биха могли да живеят, но вие избрахте да бъдете тук точно сега. Защо? Какво е толкова важно за вас да бъдете тук в този отрязък от времето? Единствения начин да узнаете това е да излезете навън и да търсите отговори. По време на пътуването вие ще узнаете и много други неща и ще имате възможността да донесете у дома всички тези прекрасни открития с вас, когато мисията ви тук е завършена.


Виждаме много от вас да търсят тези отговори и сме много доволни да наблюдаваме как вие сте мотивирани от това, което наистина има значение във вашия живот. Да се освободите от отвличането на вниманието ви в триизмерния свят е ключа за намирането на пътя, който сте си начертали пред вас преди да влезете в човешкото си тяло и това е пътя, който ще ви заведе обратно вкъщи.

Отделете време по пътя ви да помогнете на своите братя и сестри тръгнали да търсят себе си също, това не е състезание, а отборна задача и няма награди за тези, които финишират първи. Ще откриете, че най-голямата награда идва от задоволството знаейки, че сте помогнали на друга душа по техния път. Това е вашето непрестанно пътуване през многото стадии на развитие в тази вселена. Ще откриете още, че нещата за които се борите толкова усърдно тук на Земята идват с лекота, когато се отървете от зоната на илюзиите, но това което изисква усилия е да помогнете на други, които имат нужда от вашата помощ. Така внимателно е проектирана и вселената, с намерението да ни събере всички обичайки се и служейки си един на друг докато се любуваме на великолепието на това величествено творение.

Също така отделете време да се погрижите за себе си сега, тъй като е важно да се грижите както за телата така и за умовете си докато промените, които ви очакват наближават. Издигането, толкова великолепно, е само една от големите промени в живота ви, която вашата раса трябва да очаква и годината 2012 ще даде яснота за много от тях. Ние чакаме домът ви да е сложен в ред, за да имаме пространство да започнем някои от тези събития и има много мъже и жени, които работят неуморно зад прожекторите, за да се погрижат тези пътища да са изчистени. Бъдете търпеливи, скъпи мои, тъй като не можете още да видите неимоверните усилия на много от вашите братя да стартират промените в този момент.

Ние, Галактическата Федерация на Светлината, имаме своя дял също така и скоро нашите усилия ще се обединят на едно по-високо ниво. Това е плана и ние имаме намерение да видим плана изпълнен. Нищо не може да ни спре и заедно ще видим плодовете на нашия труд. Има толкова много, което сме приготвили за вас, скъпи приятели и скоро сами ще видите първите етапи на промените като новините за тези събития започват да се появяват с толкова неохота в медиите ви.

Ще споделите ли думите на истинност и справедливост? Ще опитате ли да разграничите истината от невярната информация, светло от тъмно избирате? Имате всички нужни инструменти на ваше разположение и всички знаете какво е нужно да различите между двете опозиционни сили. Време е всички вие да започнете да използвате силите си на прозорливост и да филтрирате големите количества неистинна информация и заблуди, който се намират пред вас. Време е сами да разчистите пътя си и да напреднете с вашето пътуване без ненужна намеса.
От каквото и да имате нужда да изпълните мисията си можете да поискате и ако е в нашите правомощия ще ви го предоставим според вашето желание. Никога не се чувствайте самотни в това начинание, тъй като ние сме тук да ви помогнем по всеки възможен начин. Дайте ни възможност да ви помагаме по този начин. Позволете ни да приложим опита си в пълния му потенциал в тази насока. Ние сме участвали в много подобни проекти из цялата вселена и единствено желаем да помогнем на човечеството да се освободи от тираните и да се извиси във високите царства където и принадлежи.

Извисяването не е лека задача и затова ние ви предоставяме толкова помощ в този момент. На практика всички цивилизации биха могли да се възползват от външна намеса от време навреме и вашата планета не е по-различна. Вие не сте получили повече или по-малко помощ в сравнение с повечето други светове, на които сме асистирали и въпреки че някой от трудностите, през които трябва да минете са неповторими спрямо пречките, които други светове са се сблъскали с, като цяло вашата ситуация и предизвикателствата пред вас са подобни като на повечето цивилизации на това ниво на развитие. Ние не помагаме само на тримерни светове, ние помагаме и на цивилизации, който съществуват във високи вибрационни светове. Нашата работа с вас не е почти завършена, когато постигнете възнесението, а в много отношения е само началото. Ние също така помагаме и на светове, които са отвъд следващото ви ниво и всяко следващо измерение ни изправя пред нови предизвикателства.

Едно от нещата , които правят вашето Издигане уникално е това, че не само много от популацията ще се възнесе, а и планетата ви домакин ще бъде с вас – всички едновременно. Това не се е случвало преди в тази вселена и ето заради това погледите на цялата вселена са насочени към вас. Ето защо всичкото което изберете да направите от този момент нататък е толкова решаващо не само за вашето бъдеще, но и за бъдещето на планетата ви и вселената ви също така и успешния резултат от този изключително труден проект означава че подобни проекти основаващи се на примера ви тук на Земята ще бъдат предприети и в бъдеще. Какво означава това за други светове, които са все още в ограничения и борби в ниските измерения е неизчислимо. Дарът на вашия опит тук и сега е дар, който ще бъде споделен из цялата вселена и ще бъде предложен на толкова много светове, които биха имали огромна полза, от това което би им се предложило като пример от вас. Моля ви отделете време и направете усилие да дадете на тези много светове подаръка, който заслужават, точно както и вие получавате много подаръци днес – такива които сте заслужили. Това е плана и сега виждате колко важна роля вие всички имате. Каквото се случи тук се отразява на цялата вселена.

Сега да продължим със ситуацията на текущите операции, ние сме ангажирани с борба с тъмните сили и техните подчинени. Ако много от вас можеха да видят нашите действия, ние мислим ,че ще сте много по-малко мотивирани да изразявате недоволство от скоростта, с която се развиват нещата. Неумолимо нашите сили на светлината се движат към сигурна победа, залавяйки и обезоръжавайки огромни бойни отряди на тъмните сили. Изглежда има неизброимо количество мъже и жени готови да жертват себе си за тези, които възнамеряват да поробят цялата човешка раса включително и собствените си войници, след като службата им не е вече нужна. Това е възможно поради единствената причина – липсата на информация, която да се базира на факти, а не на фантазии. Ето защо ние повтаряме още веднъж, че една от основните ни цели е да възстановим свободния поток на информация и идеи в света.

В информацията има светлина, а в дезинформацията – тъмнина. Когато говорим за възстановяването на светлината във вашия свят, това е което имаме предвид. Вашият свят е бил потопен в тъмнина от толкова отдавна, че има много хора около вас, които не могат да разпознаят светлината, когато тя ги огрява. Превъзпитанието на тези индивиди ще бъде дълга и трудна задача, но е абсолютно задължителна за тях, ако те искат да имат отново свободно общество. Ние не можем да им позволим неограничен достъп до други светове, където те могат да опустошат и да внесат разрушение както са правили тук. Жертвите, които сте дали и цената, която майката земя е платила е огромна и много от вас ще се нуждаят от лечение и консултации, когато приключите опита си в триизмерния свят. Майката Земя също се нуждае от лечение на много от различните и нива и ние сме тук да ви помогнем и да ви предоставим инструментите, които са нужни за тази важна задача. Вие го държите на своята Майка, тъй като тя се е грижела за вас през многото ви успешни прераждания. Време е да и се отплатите за всички щедри подаръци, която ви е дала.

Това е задача, която ще започнем веднага заедно с нашето запознаване в вас и когато усетим, че е безопасно да кацнем масово с нашите кораби върху земята ви. Много от вас ще работят лично с нас и много повече ще бъдат ангажирани в много по не директни отношения в дните пред нас по този въпрос и по много други важни проекти също така. Дотогава, прилагайте всичко научено с много труд, за да постигате текущите си задачи, тъй като успешното им завършване ни е нужно за да продължим напред с други проекти включително пълното си разкриване пред вас и първия си масов контакт с вашите народи. Всички вие сте обичани и ние с нетърпение чакаме нашето обединение с вас, за да се заловим за работа заедно.

Аз съм Жeнета от Галактическата Федерация на Светлината и беше удоволствие да говоря с вас днес. Бъдете здрави. Скоро ще бъдем с вас.

Чрез Грег Гайлс

As channeled through Greg Giles


Website:ascensionearth2012.blogspot.com/

Превод: Elena

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012