text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

неделя, 29 януари 2012 г.

29.01.2012


Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 29.1.12гСиам Пали’. Аз съм Пело от Галактическата Федерация на Светлината. Искам да говоря днес вас за възнесението и какво можете да направите да помогнете на братята и сестрите си по пътя към него. Има много неща, които можете да направите да улесните този преход за вашите планетни другари и всичко започва с любов и съчувствие. Това са важни идеали, които да имате в настоящия момент и искам да ви покажа как най-ефективно да си служите с тях сега. Когато някой дойде при вас дали на живо или през Интернет и сподели с вас, че е уплашен по някакъв начин от промените, които стават с него отвътре и навън по света, първото, което можете да направите е  да се опитате да разберете каква е причината за този страх. Дали се страхуват от специфична страна на събитията като присъствието на извънземни или се страхуват да не бъдат разделение от техните близки? В много случай единствения начин да разберете е да попитате и после да слушате. Много от вас са се упражнявали усърдно , за да помогнат точно сега и сега е времето да поемете водеща роля в тази работа. Много хора ще идват при вас с въпроси и от вас зависи да дадете отговор на тези въпроси и да разговаряте с хората докато се постигне подходящо емоционално равновесие у тях. Всеки случай разбира се ще е различен по трудност, но ще отнеме само няколко минути от вашето време. Службата, която поемате към вашата раса и вашата планета е неизмерима и вие ще задоволите задълженията към личния си път много добре.

Много от вас са се преродили в човешко тяло, за да приложат своите таланти в момента на издигането на Земята към високите вибрации. Смята се за чест да бъдеш избран да помогнеш по този начин и всеки от вас е показал уникална способност и  умение счетено за необходимо за подхванатата задача. Използвайте всичките си умения мъдро. Време е да излезете от черупката си на слънце. Има такива, които очакват вашата помощ и вие сте повикан на служба сега. Събитията са на косъм да изникнат от равнината на медийното затъмнение и скоро всички очи ще са залепени на новините за нашето присъствие тук и какво означава това за човечеството. Това е времето, когато братята ви масово ще търсят отговори и съвети. Това е времето, когато много ще се поддадат на страха и объркването и тогава талантите и уменията ви, които сте придобили след много обучение ще са критично необходими. Ще се вслушате ли в този призив?

Вие сте избрани от много да бъдете тук днес, защото тези, които са били отговорни за избора са решили, че вие сте достоен кандидат. Време е да покажете, че те са направили мъдър избор. Вие сте тези, които не бива да допуснете страх на никакво равнище да ви попречи да станете познат на другите, които да ви намерят, да се сприятелят с вас и да получат прозрения от вас. Вие всички имате нужните инструменти на разположение, които са ви били дадени специално за тази задача. С тези инструменти имате силата да достигнете неограничен брой ваши братя и сестри. С тях може да се постигне много за кратко време. Търсете тези, които биха могли да имат полза от вашата помощ като разгласите, че адекватно разбирате случващото се около вас. Нека се разбере, че не се страхувате от тези събития. Нека се разбере ясно, че вие сте балансиран и че с нетърпение очаквате тези събития. Това е знака, които ви молим да окачите пред работното си място. Това е вашата визитна картичка, която ще носите с вас в портмонето или чантата си. Направете така, че другите да разберат че вие сте отворени за работа. Време е за вашето официално откриване.

Всички очи са вперени във вас сега. Имате много съмишленици от тази страна на завесата, които вярват във вас и имате много повече рамена, на които да разчитате, отколкото можете да предположите сега. Заедно можем да го направим. Заедно можем да постигнем велики неща в този блестящ момент за човечеството. Сега е времето. Сега е времето, когато да се освободите от привързаността си към предметите в 3Д илюзията и обърканост. Тези развлечения нямат нищо общо с вашата мисия тук и сега. Сега е време за работа, а не за игра. Сега е времето да използвате вашето обучение за добри цели. Сега е времето да дойдете на помощ на вашите братя. Сега е времето да станете сериозни с причината поради, която сте тук.

Ние сме вашето Семейство от Звездите

Чрез Грег Гайлс

As channeled through Greg Giles


Website:ascensionearth2012.blogspot.com/

Превод :Elena

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012