text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

събота, 28 януари 2012 г.

28.01.2012


Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 28.1.12гЩе пътувате високо в светлината докато преминавате през продължаващия процес на възнесение. Няма ограничение до къде ще ви отведе това пътуване и нашата мисия е да осигурим сигурността ви. Колко е приятно пътуването зависи изцяло от вас, Ние буквално сме ваши придружители, ваши пастири. Вие сте свободни да преживеете тази благословена възможност по начин, по който изберете. Можете да се страхувате всеки следващ ден, вярвайки, че небето ще падне или че зли извънземни ще дойдат да ви завладеят или можете да седнете спокойно и да си отдъхнете и да приемете чудесата, който вселената ще ви предостави. Имате и възможност да бъдете активна част от този процес и ние ви каним сърдечно да помогнете на приятелите си в този момент.


Някой от вас осъзнават какво се случва във вашия свят, но има и много, който знаят съвсем малко за тези събития. Тук идва да се разбере как споделянето е от първостепенно значение и ще позволи плавно преминаване от сегашната триизмерна реалност към новия ви дом във високите честоти. Виждаме много от вас да заемат челни места в тези афери и искаме да благодарим на всеки от вас за вашите огромни усилия в тази насока. Вашата работа постига много и ако имахте възможност да се насладите на нашата перспективна гледна точка дори и за момент, ще разберете колко вашите усилия са успешни. Засега можете да повярвате на нашите думи и да имате едно наум, че вашите общи усилия повдигат планини.

В бъдещето ние виждаме толкова ярка картина за вас, веднъж издигнали се от сегашната триизмерна реалност на борби и разделение. Лекотата, с която ще се справяте с вашите нужди ще бъде изненадваща за вас и ще бъде радикална промяна за много от вас, особено за тези от вас, които не са дошли тук сега от висините в служба на нашата обща мисия. За тези от вас, които са живели с нас преди, вашите спомени от живота ви във високите честоти ще ви залеят отново, когато направите прехода към новата реалност. За другите това преживяване ще е съвсем ново и ние ще сме тук да ви помогнем и да се погрижим вашия преход от физическото към духовното да е лек и приятен възможно най-много. Ще сме повече от щастливи да отговорим на всеки въпрос, който имате, позволявайки ви да преживеете този забележителен момент както е писано да бъде – блажен и радостен празник.

Позволете ни да ви помогнем по този начин. Позволете ни да ви служим – това е нашата задача сега. Вашата задача е да се погрижите за себе си що се отнася до възнесението ви и да асистирате на другите да схванат по-добре и да улесните промените които идват за тях и ние сме тук да ви помагаме. Така е проектирана тази вселена – тук просветлени същества из целия космос се събират да помогнат на други да достигнат техния пълен потенциал. На този етап ние виждаме че потенциала на човечеството е практически неограничен и ние, Галактическата Федерация на Светлината сме тук, за да направим така, че вие сте свободни да се борите за достигане на този потенциал без каквато и да е неправомерна намеса от тъмните сили, които искат да ви държат под контрол.

Това е задачата, с която се занимаваме всеки ден и тези от вас, които са се информирали за тъмните сили, вие най-добре разбирате дълбочината на тяхната организация и огромното разпространение на усъвършенстваните им оръжия. Ние направихме големи крачки демонтирайки техните въоръжени сили и те не представляват заплаха за човечеството повече. Въпрос на време е да сте напълно свободни от тяхната тирания, толкова хитро изградена през много векове. Тяхната някога страховита империя се разпада тухла по тухла и денят, я който техните лидери ще срещнат справедливостта, която заслужават е неизбежен. Те разбират това сега също и точно сега разменят всичко каквото могат с надеждата за снизходителност за престъпленията срещу вас. Справедливост ще бъде раздадена и зависи от вас като колектив каква ще да е адекватната компенсация за техните престъпления. Трябва да имате деликатен баланс, тъй като милостта и прошката са добродетели, които трябва да се зачитат, но от друга страна кармата и реабилитацията са друг важен момент, върху който да помислите. Това ще се реши от вас в идните дни и ние ще уважим всяко ваше решение. Ние също имаме сделки за разчистване с тъмните сили и те също ще бъдат решени в близките дни.

Имате толкова много пред вас, което да очаквате, когато вашия нов свят разцъфне пред вас и ние сме толкова развълнувани за вас. Радвайте се на всеки ден сякаш е последния в 3Д света на физическото, защото дните ви изтичат и времето се забързва. Изживейте най-добрите моменти тук, защото те ще ви послужат добре в многото ви начинания напред. Ние гледаме с нетърпение към идващите дни, когато ще имаме много възможности да споделим нашите истории с вас и нямаме търпение и вие да ни разкажете вашите преживявания и приключения по време на пътуването ви в полето на триизмерния свят.

Чрез Грег Гайлс

As channeled through Greg Giles


Website:ascensionearth2012.blogspot.com/

Превод :Elena

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012