text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

петък, 27 януари 2012 г.

27.01.2012


Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 27.1.12гСподеляне. Споделянето е идея, която ще ви отведе далеч във вашето ново преживяване и ще позволи на вашата цивилизация да достигне големи висоти не постигани никога преди. Липсата на споделяне във вашия свят е довела до толкова много блокажи, който са в основата на много от трудностите и борбата. Ние, Галактическата Федерация, искаме да споделим с вас нашите знания и опит по този въпрос и да ви покажем как едно цяло общество може да просперира, когато се основава на този прост икономически метод.


Във вашето общество винаги е имало изобилие от всичко, но малко са успявали да скътат всичко, каквото могат, оставяйки трошички, за които останалите да се борят. Това сега ще се промени. Ще ви помогнем да направите тези толкова нужни промени в обществото ви, но напомняме, че вие се тези, които трябва да вземете решение да започнете тази промяна. Вие сте господари на съществуването си. Не ние командваме парада и дори може да се каже, че вие командвате вместо нас. Ние чакаме колективното ви решение.

Много нови пътеки ще бъдат отворени за вас идните дни и вашето общество ще започне да усеща метаморфозите към един много по развит свят отколкото е днес по много различни и прекрасни начини. Това ли е общото ви желание? Ако да, то значи това ще получите.Така се получават нещата. Не е ли доста лесно?

Поглеждайки отново назад в историята, знанието за правото ви да избирате своята съдба е било пазено от вас нарочно, за да засили примката около вас направена от шепа негативни същества. Тази цел на тъмните сили е в действие и днес, но разликата е че вече много от вас са наясно с това. Това е заради ново възродилата се осъзнатост, която цели да освободи човечеството от тиранията. Виждате ли колко важен е свободния поток от информация на едно общество? Виждате ли сега как цензурата на каквото и да е ниво е вредна за една цивилизация? Виждате ли колко е важно да правите всичко по силите си за да защитите правата си на свободно изразяване и свободна реч?

Вие сте били против тези права през годините заради сигурността, която тъмните сили са ви обещали и най-голямото противоречие е, че никога не сте имали по-голям враг заплашваш вашата свобода от самите тъмни сили. Те са тези, които са ви нападали и плашили, за да предадете всичките си съкровени права. Време е всяка душа преродила се на Земята да разбере това. Време е всяка душа на планетата, която иска да бъде свободна отново да си вземе отново своите суверенни права да изпита съществуването, което избере. Ще си вземете ли обратно правата, които ви принадлежат? Това е въпроса пред вас днес. Това е избора пред вас сега. Какво ще изберете?

Отделете време, за да позволите на другите, които още не разбират избора пред тях да станат наясно с пътищата пред тях. Споделете тази информация с тях, че им се предлага нов живот – свободен от тиранията и предишната управляваща класа. Нека те да знаят, че виe имате силни приятели, които са тук да ви помогнат в тази задача, но винаги помнете да им напомняте, че ние не сме тук да свършим вашата работа. Ние сме тук, за да се убедим, че каквото и да изберете като едно цяло – това ще имате. Това е нашата задача, една от многото на този етап и ние нямаме търпение да ви помогнем повече в това. Това е вашия ден. Вие държите ключа, който ще отвори вратата на новата ви реалност.

За тези, които не изберат този начин на живот сега, има и друг избор, който могат да направят. Такава е тази вселена, където свободната воля е свободно предоставена и има много пътища, които да изберете и които ще се погрижат за индивидуалните ви нужди за растеж и разширяване. Отделете време да решите по коя пътека искате да поемете, като това е много важно решение за вас. Вашето решение ще бъде уважено както винаги е било и винаги ще бъде.

Ние сме вашето Семейство от Звездите

Чрез Грег Гайлс

As channeled through Greg Giles


Website:ascensionearth2012.blogspot.com/

Превод :Elena

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012