text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

четвъртък, 26 януари 2012 г.

26.01.2012


Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 26.1.12гВие сте тези, който винаги измисляте правилата, които ръководят живота ви. И сега работейки с вибрациите , които ви обединяват заедно като едно, вие всички преоткривате силите, които винаги сте притежавали. Възвърнете си отново творческия потенциал и извайвайте вашия нов свят при всяка възможност. Ваше право е да живеете в света, който изберете. Друг няма право да диктува правилата, законите, регулациите и данъците; всички те са обект на вашето въображение. Вие построихте стените, които ви обграждат сега в затвор, който струваше вашия труд и беше построен от потта ви и вие сте тези, които трябва да съборите стените му. Ние, Галактическата Федерация, сме тук да ви помогнем да освободите директора и гвардейците му от тяхната служба в затвора, но вие сте тези, който дават заповедта. Нашата помощ във вашия свят е объркваща за много от вас. Поради присъствието ни тук, много от вас смятат, че сме тук да свършим вашата работа. Това не вярно, не е част от нашия план и дори не се позволява от правилата, които са в сила тук на това място.Ние сме тук на служба по декрет от Създателя и трябва да спазваме тези правила. Това е вашето представление. Сами трябва да напишете сценария. И отново да кажем , че сме тук, за да се погрижим, че това което изберете, това и ще получите, нито повече и нито по-малко. През цялото ви съществуване вие сте създавали вашата собствена реалност. Избраните от вас преживявания са били нужни за вашето израстване и това не се е променило или някога ще се промени. Какво мислите, че сега имате нужда да преживеете, за да осигурите вашето бъдещо развитие и зрялост на могъщо Божие създание? Имате ли чувството, че искате да преживеете възвръщането на своите правомощия и това е вашия следващ урок? Тогава нека бъде така. Концентрирайте се върху това да придобиете отново вашите сили на създател и изследвайте вашите способности докато напредвате. Ще бъдете изненадани от бързия си прогрес. Може да сте изненадани и дори стъписани, когато осъзнаете наново, колко могъщи сте всъщност. Отделете време да се фокусирате върху това и работете по него всеки ден и скоро вашите правомощия на проявление ще се възвърнат с пълна сила и настоятелите, пазачите и стените на затвора ви ще се срутят на момента по ваша команда.

Ние се познаваме едни други и можем да се разпознаем през цялата вселена посредством процес, който е познат като разпознаване на личната вибрация. Всяко същество в цялата вселена притежава собствена уникална честота на трептене, точно като уникалността на пръстовите отпечатъци сега. Ние сме способни да разчитаме вибрацията на другите – това е тази вибрация , която се излъчва от същността на човека и ние сме способни да направим мигновена идентификация базирана само на тази информация. Съществата в цялата вселена навред притежават тази способност и вие също ще я придобиете в идните дни. Много нови придобивки като тази ще са ваши като поемете към високите вибрации след големия обрат. Днес всеки човек основава разпознаването на друг по неговата визия и по характера на гласа му. Тези методи на разпознаване са доста ограничени, но подходящи в триизмерния свят. Скоро възможностите ви да идентифицирате и разпознавате някой ще бъдат наградени невъобразимо и това е само едно от многото нови познания, приготвени за вас.

Направихме опит да комуникираме директно с доста други хора по настоящем, но тези индивиди не отговарят на нашите търсения да инициираме контакт. Важно е да се вслушвате във вътрешния ви глас особено по време на сън, тъй като това е много подходящо време – тогава ние по-ефективно можем да ви достигнем. Старайте се да държите линиите си за комуникация отворени, тъй като може да има информация, която искаме да споделим с вас и която ще ви е интересно да получите. До тогава ние ще продължаваме да предаваме съобщения през нашите канали, които са способни ефективно да държат линиите отворени за комуникация.

Лично съобщение за Грег от Крис от Галактическата Федерация

След като получих съобщението днес, аз получих друго „вибрационно синхронизиране” от Галактическата Федерация. Тези невероятни енергийни заряди могат най-добре да се опишат като един милион волта блажена и вълнуваща енергия, която се зарежда в тялото ми и създава усещането, че се извисявам във въздуха и са с огромна скорост. Тези наелектризиращи енергии са често придружени от невероятен звук, който, макар и да варира при различните синхронизирания, аз мога да го сравня със звука от Транспортьор (‘Beam me up Scotty’), който е излъчван в телевизионната поредица Стар Трек. Получил съм много такива синхронизирания за последните няколко години назад, но тяхната честота се засилва в последните месеци и аз получих информацията тяхната причина. Днешното синхронизиране беше обаче първото, което бе последвано от обяснение от член на Галактическата Федерация и аз ще споделя това съобщение с вас, в случай че намерите информацията важна за вас.

Агент Грег Гайлс, току що изпитахте промяна във вашето триизмерно тяло. Тази настройка е важна ако искате да работите с нас на борда на нашия кораб, тъй като за сега нашия кораб оперира само в пет-измерното вибрационно поле. Вашето тяло се адаптира към тези промени много добре и скоро вие ще можете да преминавате през измеренията с лекота и при желание. Моля имайте предвид, че вие ще получите повече такива настройки в близките дни. Отделете време да почивате, за да способствате лесното усвояване на тези промени и дайте на вашето тяло достатъчно време за възстановяване. Всичко върви добре и виждаме че имате добър напредък. Скоро отново ще влезем в контакт с вас. До тогава продължавайте с добрата мисия, която правите да канализирате съобщения. Много членове на нашата група искат да говорят с вас да споделят съобщения от светлината, с тези, които искат да научават повече за себе си и света около тях. Моля оказвайте им това благоволение тъй като много може да се научи от тази връзка. До следващото ни чуване, Аз съм Крис от Галактическата Федерация.

Чрез Грег Гайлс

As channeled through Greg Giles


Website:ascensionearth2012.blogspot.com/

Превод :Elena

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012