text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

сряда, 25 януари 2012 г.

25.01.2012


Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 25.1.12гЗдравейте, аз съм Мелина и искам да споделя няколко думи с вас днес през канала на Грег. Аз съм жена офицер от Командата на Ащар. Моята задача е да доставям нужните за пътуването в космоса оборудване и консумативи. Тези артикули са нужни на различните части на кораба докато пътува в космоса. Стоките се доставят до чакащи фрегати, с които аз уреждам срещи, на които натоварвам нужните стоки в складовите отдели на нашия кораб. Това оборудване е много важно за мисията ни и трябва да се доставя на редовни интервали, за да успяваме да направляваме кораба и да изпълняваме задачите си.


Аз съм член на Командата на Ащар от много хилядолетия и с толкова нетърпение очаквам срещата с новите ни членове от вашия свят. Много сме развълнувани да се срещнем най-накрая лице в лице с нашето семейство и сме във финални подготовки за тази историческа среща. Много от вас ясно демонстрират възможността да ни приемат и желанието си да работят с нас във взаимно изгодно сътрудничество. Чрез вашия пример, ние сме убедени, че голяма част от вашите братя и сестри също ще започнат да ни приемат и дори ще започнат да работят с нас дали директно или не в идните дни.
Планът е да се срещнем с част от вас докато тези срещи се записват и се излъчват в останалия свят през медии, които искат да работят или ще поискат да работят с нас. Ние разбираме, че става въпрос за голяма надпревара между медийните канали и смятаме, че ако придружим новината за нашето съществуване с филмов материал за нашата работа с много от вас, това ще събере повече внимание и зрители на тези медии, които изберат да предадат случващото се. Ще позволим достъпа на тези медийни екипи и те ще могат да снимат операциите, които се извършват на многото наши кораби и дори да попътуват с нас, докато ние прелитаме около Земята и дори в открития космос. Мислим, че на голяма част от жителите на Земята ще са им интересни тези кадри и чувстваме, че върхът от гледаемост, който ще достигнат компаниите, които изберат да излъчат и истинно предадат нашето присъствие и нашата мисия тук би убедил и много други медии, които биха останали настрана на първо време и те да започнат излъчване на този исторически момент на събирателство.

Очакваме с нетърпение този ден и разбираме напълно, че много от нашите сътрудници на Светлината стават нетърпеливи с бавния прогрес на нашата обща мисия. Ние ви казваме, че от наша гледна точка събитията се разкриват постепенно и ефективно и много се случва дори и за един ден. Рядко има дни , в които да не виждаме прогрес и някой от пречките, които се премахват са доста големи и са причина за големи тържества сами по себе си. Ние разбира се чакаме да тържествуваме с вас, наши братя и сестри и това ще се случи и всичко, което ви е обещано ще бъде ваше. Продължавайте да вярвате в това. Бъдете бдителни. Продължавайте да помагате на другите и с вашата мисия. Всички вършите невероятна работа и ние, мъжете и жените от Командата на Ащар, сме истински учудени от огромните крачки, които правите. Наистина променяте света си и ние виждаме предимствата, които създавате в него всеки ден. Виждайки това стопля нашите сърца и искаме да знаете, че скоро всичките ви усилия ще се изплатят по възможно най-блестящия начин.

Аз съм Мелина, офицер от Командата на Ащар и беше удоволствие да говоря с вас днес. Скоро ще имаме възможност да говорим лично и да работим заедно малко по-близо. До тогава, бъдете здрави и останете верни на мисията си.

Чрез Грег Гайлс

As channeled through Greg Giles


Website:ascensionearth2012.blogspot.com/

Превод :Elena


Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012