text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

вторник, 24 януари 2012 г.

24.01.2012


Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 24.1.12гВие ще научите и ще постигнете много по време на нощното си пътешествие и утре ще бъдете много повече от това, което сте бил днес. Това са пътуванията извън вашето тяло по време на сън. Тези скокове от физическото към спиритуалното ще ви позволят да посетите редом до нас вашите семейства от Светлината на лечебни сесии, обучителни сесии, срещи и дори големи конференции,с които да актуализираме и да съгласуваме нашите общи планове. С много от вас ние вече се срещаме по този начин и когато се върнете в телата ви и се събудите от сън повечето не си спомняте за визитата си при нас на нашите кораби. Такъв е варианта на този етап, но скоро нуждата от секретност ще е отминала и вие ще можете да се видите лице в лице с нас докато сте будни.

Много от зоните във вашето тяло се нуждаят от внимание на този етап – това се отнася както за физическите така и за емоционалните, умствени и духовни тела. Вредите се отстраняват и блокажите се изчистват, за да ви позволят да бъдете това което сте и да достигнете пълния си потенциал. Много сме щастливи да ви видим, когато ни посещавате в това си състояние и си мечтаем вие да можехте да си спомняте тази си пълноценност, когато се връщате отново във физическите си тела, но в идните дни ще можете да си припомните всичко. Срещите ви с нас са много важни за растежа ви сега и едната от причините да ви го казваме е, за да си почивате достатъчно, тъй като само докато се заспали дълбоко вие можете да пътувате извън физическото си тяло и да се срещате с нас тук във високите царства при нашите кораби.

Много от вас проследиха подвизите на посетителите на Грег в дома и околностите му и искаме да споделим с вас, че ние се върнахме отново да изсмучем неговата къща и съседните имоти и отново събрахме няколко негативни създания, позиционирани на удобни разстояния да прекъсват нашите комуникации. Ние редовно ще патрулираме тези територии и ще продължим да премахваме тези същества, разположени да вършат мръсната работа на злите сили. Грег няма от какво да се страхува тъй като тези същества се интересуват само да събират информация и ние Галактическата Федерация сме тук и се грижим за него и семейството му и ще продължим да защитаваме неговото домакинство. Всичко е наред сега и нашия канал за комуникация е чист.

Военните доклади продължават да показват разпадащите се тъмна власт, техните бойни отряди и тяхното снаряжение. Както вече казахме високо технологичното оръжие, което тъмните някога притежаваха е изцяло разоръжено и сега те са оставени да водят битки само с обикновено оръжие, което е на борда на космическите им кораби. Скоро и последния кораб и неговия екипаж ще бъдат заобградени и премахнати от тази част на небесата. Ще кажем отново, че ние правим всичко възможно да не нараняваме физически членовете на екипажа на тези космически кораби и след като те научат за кои всъщност са се жертвали, много ще видят Светлината и в края на краищата ще се съдружат с нашите отряди на Светлината. Така е ставало вече безброй години в историята на оказване на помощ на други светове.

Някой от нашите сътрудници на Светлината, които може би сега четат тези думи в един момент са били в съдружие с тъмната страна. Такъв е бил пътя ви до събуждането – един път на голямо израстване през всичките ви физически прераждания. Днес дори виждаме онези, който се бориха така ожесточено в полза на лошите, да се борят за Светлината тази епична битка, която се води упорито през пясъците на времето. Пясъчният часовник на тъмните сили изтича и скоро ще бъдете завинаги свободни от тяхната тирания, ако изберете това. Всичко зависи от вас и това, което изберете става ваша реалност. Винаги е било така, но тайната е пазена от вас от хилядолетия. Сега я знаете. Използвайте я мъдро. Имате власт върху вашата реалност. И вие избирате това, което да ви се случи. Днес има хора , които избират две отделни преживявания. Едните искат да останат в ограниченията на триизмерния физичен свят, а другите искат да започнат пътуването си наново в високите измерения на неограничените възможности. Това е ваш избор – няма вярно и грешно и ние ще уважим всяко от вашите решения – индивидуални и колективни. За тези от вас, които решат да напуснат настоящото си съществуване на разделение и илюзии – ние ще ви очакваме при нас в измерението на невъобразимите възможности.

Чрез Грег Гайлс

As channeled through Greg Giles


Website:ascensionearth2012.blogspot.com/

Превод :Elena

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012