text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

неделя, 22 януари 2012 г.

21.01.2012

 

Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 21.1.12г.


Посланието най-горе е лично съобщение до Грег от Галактическата Федерация.

„Скъпи Грег, след внимателно обследване, засякохме още вмешателства от земни сили и те ще бъдат унищожени веднага. Също така намираме и извънземни субекти и ще се погрижим и за тях. Помни, че ти мислим доброто и няма да допуснем нещо някога да ти навреди. В пространството и във подземните царства има много форми на живот, които осъзнаваш и такива, които не осъзнаваш и ние наблюдаваме и патрулираме около всяко от тези места. Поради естеството на нашата работа ние привличаме същества, които не винаги ви мислят доброто. А поради естеството на нашата мисия някой чувствителни индивиди са обект на преследване от тъмни същества, който искат да се доберат до информация, която ще им бъде от полза в техните дела. Те искат да наблюдават нашите комуникации с вас и по този начин да имат преднина и ние правим всичко възможно да ги откриваме и да ги унищожаваме на момента от обкръжението на Сътрудниците на Светлината. Известяваме те, че в момента завършваме претърсването на твоя дом и обкръжаващата ти среда за такива същества и няма да спрем с нашите усилия докато не сме удовлетворени, че зоната е чиста от всичко възможно негативно. Ние сме тук и те пазим.”


Забелязахме, че все още има хора, които се съмняват, че посланията тук и посланията от други канали са истинска комуникация с Галактическата Федерация и искаме да отбележим, че тези съобщения и другите канали изпълняват конкретна цел и са ключов аспект на нашата мисия в този момент. Всеки е свободен по всяко време да решава за себе си, в какво да вярва, но ние ви казваме да не махате с проста ръка на информация, защото тя носи идеи и възгледи, които са новаторски и технологични и дори на моменти немислими. Това е същността на вашата нова реалност. Това е реалност , далеч различна от сегашното ви тримерно съществуване. Да позволите на себе си да мисли, че описанията на новата Земя са твърде измислени е да ограничавате вашата новосъздадена реалност, тази която заедно сътворявате всяка минута докато изживявате времето си днес и всеки следващ ден.


Небето е границата на вашия нов свят. Мечтайте смело, мечтайте невъзможното. Всичко е във ваши ръце. Реалността е течната субстанция на вашето въображение. Реалността не е фиксирана в конкретни параметри на вселената. Ограниченията ги поставяте вие – строителите на тази реалност. Дадени са ви материалите и строителната площадка и от вас зависи да сътворите вашия шедьовър. Направете го толкова голям, колкото имате смелостта да пожелаете. Във вашия архив от спомени вие сте създали образи, на това което за вас е красиво, смело, креативно. Сега свободно се разтършувайте в многото прекрасни архитектурни проекти и избирайте и избирайте докато сърцето ви е доволно и прибавете цялото това многообразие от идеи във вашия неограничен нов дом. Можете да подберете, каквито материали желаете и няма нужда да мислите за цената и трудността на изпълнението. Вашият ум е едновременно и строителната техника и машините, които ще са ви нужни да проектирате и изпълните новия си дом във високите нива на големи възможности.


Може да е трудно за някой от вас да разберете по настоящем концепцията на по-високите измерения и идеята за Творец, но всички ще научат и приемат тази възможност навреме, ще изберем най-добрата възможност за него да научи това. Така работи образованието при високите нива и така е било и през цялото ви пътуване досега. В подходящото време, най-подходящите средства се прилагат, за да ви поставят в най-оптималната ситуация да учите. Днес много от вас научават за високите измерения за първи път и ние внимателно ви предоставяме най-добрите средства да улеснят това обучение. Помагаме ви да мислите извън стандартните рамки и възпираме сегашното ви съществуване да ограничи визията ви за вашите неограничени възможности в настоящето.
Вселената е пълна с изненади и нови предизвикателства за вас, тук са многото подаръци за вас от Създателя. Това, което изпитвате днес е само началото, тъй като има толкова много повече дори и отвъд предстоящите високи измерения, до които много от вас ще се докоснат в идните дни. Мислете неограничени – това е вашия подарък. Мислете великолепно, спиращо дъха и вълнуващо – мисълта е глината, с която сте свободни да изваятe всичко, което поискате. Всеки има на разположение не само инструментите и материалите нужни за съзиждането на новия си дом във високите измерения, но и всички необходими строителни изделия да украси своя нов свят по начина, по който му харесва.


Вие сме вашето Семейство от Светлина от Звездите

Чрез Грег Гайлс
As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Originals and translations of Galactic Messages available at

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012