text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

четвъртък, 19 януари 2012 г.

17:01:2012

Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 17.1.12г.


Ако жертвите, които правите ви отвеждат по нови пътища пълни с приключения и мъдрост, тогава в дългосрочен план те си заслужават. Опитайте се да гледате на нещата от по-широка гледна точка и се опитайте да разберете, че когато оставяте старото да си отиде, нови неща идват на негово място. Сега е време да направите своя отговорен избор да се освободите от старите си навици и склонности, но разбира се някой от нас не ви задължава да направите това. Всичко е до ваше желание. Виждаме, че изразявате недоволство от това, което научихте за политиката на Галактическата Федерация, която постановява работна среда без наркотици ( и други замъгляващи ума субстанции ) и разбираме, че сте объркани от това правило. Искаме да поясним, че вашето издигане е едно нещо, а работата с Галактическата Федерация е съвсем друго и те не са свързани помежду си в този смисъл.


Ще наемем много нови членове в различни подразделения, които да наблюдават и да оперират с високо технологично и сложно оборудване. Някой от тези модерни технологии изискват директна връзка между мисловния процес на оператора и компютърната система. Под това ние имаме предвид, че компютърната система е директно контролирана от вашите мисли в главата ви, без да има нужда да използвате ръцете си на контролно табло или очите ви да виждат монитори и уреди. Знаейки това, ние се надяваме, че вие по-добре разбирате нашата политика да ангажираме само онези, които са направили своя избор да запазят умовете си чисти по всяко време и да не използват замъгляващи мислите вещества. Оптималното функциониране на вашия мозък е от първостепенно значение, когато управлявате и наблюдавате толкова сложно оборудване, защото колегите от екипажа ви и екипажите на други кораби на Федерацията разчитат на правилното функциониране на тези системи.


Опитайте се да разберете, че Галактическата Федерация съдейства на цели светове, които се нуждаят от нашата помощ в много важни и съдбоносни сфери от живота включително преструктуриране на правителства, пречистване на околна среда, геофизична стабилност и премахване на всички потиснически военни сили, което често включва сражения използващи високо технологични оръжия. Виждате ли сега как тези задачи изискват умове, които са чисти от въздействащи вещества? Не разбирате ли, че дори и умерената употреба на наркотици за развлечение може и оказва ефект върху моторната активност и химичната и хормонална мисловна дейност на човешкия мозък? Ако още не разбирате това , моля ви да се запознаете със свободно наличната информация по въпроса и може би ще видите нещата от наша гледна точка. В края на краищата изборът е ваш. Можете да продължите употребата на наркотици за удоволствие или от медицински съображения или кандидатурата ви да бъде вземана в предвид за някоя от позициите в рамките на Галактическата Федерация. Не може да имате и двете. Молим ви да уважите нашето твърдо решение да наемем само онези, които са готови да покажат способност за най-добрата служба в полза на другите и на световете, които населяват.


Ние сме убедени, че след като се извисите и погледнете назад във времето, когато сте живели в триизмерния свят, много от вас по никакъв начин няма да изпитват нужда от подобни замъгляващи ума преживявания, нито за развлечение, нито по медицински причини и веднъж вече започнали своя нов живот няма да ви липсват никой от нещата, които сте правили преди и към които имате привързаност сега.


Продължаваме с информация за нашата мисия във вашия свят – не мислим, че има възможност тъмните сили да предприемат някакъв вид отпор срещу нас. Те загубиха огромен набор от военните си части и високо технологичното оръжие, което бяха събрали, е вече трайно демонтирано. Не след дълго човешката раса и вашата планета ще са напълно защитени от всяко едно оръжие било то технологично или обновено.


Ние сме готови да започнем изпращането на съобщенията за присъствието си, което да извести за нашето съществуване населението по света, които все още не са наясно с това. Ще бъде време всички ще знаят за този факт. Ние вече ви предупредихме – много ще реагират изненадващо на тази новина и затова отново молим всички Служители на Светлината да се погрижат за онези, които имат трудности да се приспособят към новата реалност и да дадат цялата подкрепа и насоки, на които са способни. Знаем, че ще се справите с тази задача и виждаме , че много от вас вече работят усилено в тази насока. Искаме да ви благодарим още веднъж за службата ви към Светлината и към братята и сестрите ви от вашия свят.


Мирът скоро ще възтържествува по всяко кътче на света. Няма да бъдат позволявани дори и единични изстрели с оръжия, когато защитим всички проблемни зони. Няма да се позволява на военните сили да окупират някоя страна или територии. Ще се погрижим да премахнем всички сили, които в момента за завладели земи на други страни. В бъдеще не ще има нужда от каквито и да е граници и всяка част от света ще има също толкова колкото и всяка друга притежава. Това е вашата нова икономика, новата финансова система. Ще има разделяне по равно на благата на вашия свят и няма да изключим никой от правото да се възползва от това изобилие. Много от вас са се сблъскали с толкова трудности през многото си прераждания, сега ние ви казваме – всичките ви борби са завинаги зад гърба ви ако поискате това. Направете своя избор сега дали искате да се извисите при нивата на високите вибрации и да продължите с вашето обучение и пътешествие отвъд ограниченията на триизмерния свят.

Изберете да започнете нови приключения, които се основават на много повече от всекидневна борба за оцеляване. Изберете го и то ще бъде ваше - ние сме тук да изпълним със сигурност това, което изберете да бъде ваша нова реалност.


Вие сме вашето Семейство от Светлина от Звездите

Чрез Грег Гайлс


As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/


Originals and translations of Galactic Messages available at

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012