text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

вторник, 17 януари 2012 г.

16.1.2012

Послание от Галактическата Федерация на Светлината – 16.1.12г.


С всеки изминал ден все повече хора се пробуждат и започват да търсят и намират някой от многобройните нишки на истината във вашия свят. Ние виждаме как толкова много от вас събират тези следи и разгадават загадката на съществуването ви и на бъдещето, което е пред вас. Продължавайте да търсите отговори, а ние ще ви помагаме вашето разбиране да се задълбочава във всяка една  от сферите, в която искате да получите повече знания.


В света има толкова много, което остава скрито за вашите очи, тренирани да гледат всичко триизмерно, затова и една от нашите мисии като членове на Галактическата Федерация е да ви помогнем да преоткриете нови пътища на мъдростта по време на вашето пътуване. Ние ви подсказваме, лекичко ви побутваме понякога, за да ви насочим в посоката, която преди време вие сами избрахте да поемете, когато напуснахте духовния свят, за да се отправите към приключението на тримерната реалност. Разбира се, имаше и време, в което се отклонявахте от посоката и ние ви помагахме да пренасочите своя компас към вярната следа. Ние сме длъжни да уважим свещеното ви право на свободна воля и внимаваме да не прекосим разрешените граници, позволявайки ви сами да направите своя избор и да тръгнете  по избрания от вас маршрут.


Пред вас на пътя ви съвсем скоро ще се появи разклонение. Тогава много от вас ще трябва да вземат важно решение . Ще изберете ли да напуснете триизмерния свят на илюзии и разделение или ще започнете ново приключение в сферата на неограничените възможности? Изборът е изцяло ваш и ние уважаваме всяко едно от вашите решения. Ние искаме само да разясним възможностите пред всеки един от вас и това всъщност е една от основните цели на нашите послания, които предаваме на вас през многобройните канали. Ние внимателно и задълбочено ви представихме вашите възможности и до какво биха довели те. Ние бяхме свидетели какво представлява вашето съществуване в триизмерния свят, така че и  вие сте напълно наясно какво оставяте след себе си ако решите да прекратите вашето преживяване в него.  Също така ние ви описахме какво би представлявал живота ви при високите вибрации и въпреки че ще има хора от вас, които изберат да продължат обучението си в триизмерния свят, ние виждаме че много от вас искат да започнат ново приключение отвъд сегашните ви възможности.


Предизвикателствата пред вас няма да свършат, когато започнете живота си във високите вибрации, но искаме да сте наясно че те ще бъдат от много по-различен характер отколкото тези в тримерния свят на оцеляване. Веднъж направили прехода вас ви очаква един напредничав живот и ние сме уверени, че възможностите, предизвикателствата и приключенията в него ще ви се харесат. Това ще е вълнуващо време за много от вас.


Моля ви погрижете се за делата в домовете си, защото както сме ви предупреждавали много пъти, сериозните промени за вашата цивилизация са по-близо и по-близо. Текат финални подготовки за започване на обявяването на нашето присъствие във вашия свят през медиите ви. Не чакайте за голяма новина, която да е като „куршум, който ще обиколи света”, а по-скоро слушайте за събитията, които са съобщавани от алтернативни  медии с по-малка аудитория. Това е по-последни данни решението, което взехме на финалната среща на всички участници в проекта. Решихме така, за да минимизираме тежестта на значително първоначално изявление, а и нашите служби за наблюдение предричат това да се окаже голямо сътресение за обществата ви и ние предпочитаме да избегнем това. Серия от по-малки известявания би предизвикала по-малки смущения във всекидневието ви и много по-малко хора ще се паникьосат и уплашат. Дръжте очите и ушите си отворени, тъй като тези съобщения започват да текат съвсем скоро. Това е моментът, който много от вас чакат. Моля ви възползвайте се от този момент, бъдете с вашите братя и сестри, те ще разчитат на вашите насоки и успокоение през този период на предизвикателства в историята на човечеството.


Тъмните сили продължават да се разпадат на парчета и нашите дни са изпълнени със задачи да разчистваме пътя след техните операции и след техните слуги разпръснати навред по целия свят. Техните оръжия, били те някога доста страховити, се демонтират и не вършат никаква работа срещу вас или срещу флотите на Галактическата Федерация. Преди наблюдавахме техните разговори за бойни стратегии, а сега чуваме само караниците и хаотичните мисли на отчаяни хора, които търсят начин да се измъкнат от ямите, които сами са си изкопали. Игра на обвинения е новата им стратегия и ние чуваме да разиграват много имена на хора, които да жертват, когато ние извадим наяве истината за техните последователни извратени занимания.

Молим ви да ни дадете възможност да се погрижим за тези изгубени души.  Няма да използваме способи от психо трилърите на Дейвид Линч, тази форма на справедливост няма място във вашето общество. Знаем кои са тези играчи в голямата политика. Знаем техните действия, мотивите им и съкровените им мисли. Разбираме и начина, по който са мислили , за да достигнат до решенията си да подкрепят злите инициативи и чувстваме, че сме по-добре подготвени от вас да се погрижим за това те да получат наказание за престъпленията си. Ние също така разполагаме и с напреднали програми за рехабилитация, които биха били подходящи за специфичните нужди на тези души. Моля ви гледайте на тях като на повредени индивиди, които се нуждаят от помощ, а не като на обект на вашето презрение. Отмъщението не е част високите вибрации, но разбирането и прошката са. „Да се греши е човешко, да се прощава божествено” са много мъдри думи, които нарочно са посети във вашето колективно съзнания и досега никога преди не са били толкова подходящи всички вие да ги приемете и приложите.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012