text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

неделя, 15 януари 2012 г.

14.1.2012
14.1.12г.
Нови истории ще започнат да се прокрадват в публичното пространство касаещи въпросите, които вече дълго обсъждаме с много от вас – нашето присъствие в небето над земята и правителствените и финансови операции. Скоро всички истини относно вашия свят ще бъдат разкрити бързо и ефективно, но засега само лека пукнатина в стената от тайни ще позволи лъчи от светлина да започнат да преминават. Ние сме тук. Много от вас вече осъзнават това. С помощта на част от вашите медии, голяма част от света ще научи за нашето присъствие и ще започне да си задава въпроси, защо сме тук по това време и какво общо има това с предсказанията за 2012 година. Парчетата от пъзела ще започнат да се подреждат и скоро цялостна картината ще изникне от разпръсната информация. Няма да мине много време преди напредналите умове да разпознаят невероятните промени, които стоят пред вашата цивилизация. Моля имайте предвид, много от липсващата информация е налична , за да помогне на тези хора да видят целия пейзаж пред тях. Това е ваша задача.


Много от вас по настояще ни питат как да помогнат на Галактическата Федерация, Групата на Ащар и нашите съюзници от Земята. Ние ви казваме отново – разпространявайте новината за нашето присъствие. Скоро всички ще разберат, че сте говорил истината и че сте бил водач на своите събратя в това. Ще има такива, които ви се подиграват. Ще има и такива , които не вярват и се присмиват, но в края на краищата истината е само една. Ние сме тук и няма да си тръгнем докато не приключим с работата си и докато не ескортираме човечеството и планетата до по-високи измерения, където те принадлежат. Това е нашата мисия. Това е нашата причина да сме тук сега. Моля ви погрижете се за това вашите братя и сестри да осъзнаят поне, че има вероятност за съществуването на извънземен живот, за да намалим степента на изненадата при съобщаването на това съвсем скоро.


Галактическите флоти вече направиха финалните си подготовки. Ние сме позиционирани и готови за започване на началните фази на операцията, която ще доведе до няколко последователни маневри в небето над земята. Първоначалните съобщения за нашето присъствие са само началото. Много трябва да се постигне за кратно време и затова събитията ще се случват както бързо събарящи се домино плочки. Нетърпеливи сме да започнем тази фаза на нашата мисия и всички сме изключително добре подготвени във всяка от специфичните стъпки напред. Много от вас никога преди не са се сблъсквали с такава часовникарска прецизност при изпълнението на такова голямо начинание, но сега вие ще бъдете свидетели как тези операции се извършват бързо и гладко от високо квалифициран и трениран персонал. Всеки от нас е минал през обширна подготовка в специфично поле на действие, което да е от полза за вас, човечеството в тези времена и затова сме нетърпеливи да концентрираме нашите усилия в тази добра кауза. За отплата искаме да видим усмивките на вашите светещи лица, когато видите как болезнените места във вашия свят започнат да изчезват. Наша чест и радост е да сме тук в тези времена, в служба на светлината и на добруването на нашите братя и сестри от цялата вселена. Нашето обещание е да подадем ръка за приятелство и предложение за помощ на всички други същества във вселената. Бъдете бдителни наблюдавайки небето, слушайки съобщенията от пресата и вашия вътрешен глас. Нашето присъствие ще се разбере от всички на улицата.


Продължавайте да споделяте информацията и да помагате успокояването на вълните от страх, които могат да се появят в обществата. Илуминати и военните части под техен контрол се разпадат. Съвсем скоро ще останат без власт и няма да са заплаха за никой повече. Това е задача на много от нашите флоти и на съюзниците ни от Земята. Много продължава да се случва зад кулисите и това е потвърдено и от други канали със съобщения от Федерацията. Известявам Ви, че не всички съобщения, за които се твърди че идват от Светлината са истински и автентични , но ние виждаме че много от вас са засилили своята проницателност и са способни да разграничат фалшивите и пълни с вибрации на страха послания. Ние ще продължаваме да ви държим в течение за всяка новост в последната минута или промени в нашите планове, но както се вижда днес ние сме готови да задействаме първата плочка от доминото и да започнем с тази фаза от операцията , която вие с толкова нетърпение очаквате. Благодарим ви за търпението и за тежката работа да подготвяте нашето посрещане всеки път. Ще бъдем скоро с вас, подгответе се и се пазете.Вие сме вашето Семейство от Светлина от Звездите

Чрез Грег Гайлс

As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Превод :Elena


Translations


 http://englishgreggiles.blogspot.com/  - English 
bulgariangg.blogspot.com/  - BULGARIAN
 dutchgreggiles.blogspot.com/ - DUTCH

Originals and translations of Galactic Messages available at

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012