text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

неделя, 15 януари 2012 г.

13.1.2012
12.1.12г.
Вие имате отговорности към себе си и към останалите. Това е период от вашия опит на земята, когато трябва да се концентрирате върху цялото, и това ще ви донесе необходимите промени за вас, също така и в личния ви живот. Вашето общество не работи с прецизността на вътрешните механизми на нещата, затова всеки от вас играе ролята на механик, който изпълнява своята мисия да настрои вярното време. Без всеки един, ефективността на това настройване няма да е пълна. Вие сте на път да навлезете в период от вашето колективно пътуване, където ще разберете колко сте важни един за друг. Досега просто не сте имали представа колко добре можете да работите един с друг , за да донесете добро във вашия свят. Вашето пътуване през дуалността се базираше на разделението, което ви изправи един срещу друг в борбата ви за оцеляване. Този период вече приключи за вас, вашите уроци по отношение на съществуването ви са завършени.


Хората сте на път да разберете колко великолепно можете да работите и да играете заедно, създавайки един мирен и процъфтяващ свят за себе си чрез взаимно участие. Това ще е най-знаменития момент за вас – моментът, в който хората осъзнаете какво можете да постигнете заедно. Рамо до рамо ще започнете да възстановявате планетата до достигане на нейната естествена девствена чистота, ръка за ръка ще постигнете оптимално функциониране на вашето общество чрез план за споделяне на естествения поток от изобилие присъщо за една цивилизация. Съществувайки вече в свят, в който тъмните сили не източват богатството на хората за себе си, вие ще видите за първи път от векове как естествените закони на изобилието действат и как Създателя е проектирал вселената да ви предоставя всичко от което се нуждаете или желаете през вашето същетвуване.


Събитията се подготвят да стартират. Всички са готови да започнат с действията от следващата фаза на плана, която е да обявим нашето присъствие на хората на тази планета. Ние чакаме последната зелена светлина и тогава пускаме в действие нашата кампания, която ще донесе много промени за вашата цивилизация за кратко време. Това ще е вълнуващо време за вас, а също така и период от вашата история, в който ще изпитате много предизвикателства за вас като колектив и за всеки от вас в личен план. Всеки от вас с прераждането си на този свят знаеше предварително, че този ден ще дойде, а с него и големите промени. Всеки от вас искаше да бъде тук и да изпита самостоятелно този велик момент от историята на планетата. Той ще си струва всички усилия през който минахте, за да го достигнете. Вашите жертви ще се осмислят.


Във време на мир, спокойствие и ведрина царуват, което създава условия всичко да процъфтява отвътре и това ще ви позволи да достигнете големи висоти като цивилизация. Много от вас не познават мира. Дори и когато вашите медии не съобщават за военни действия, тайни операции се извършват без да подозирате. Все още не можем да кажем, че всичко е приключило, но това ще стане в близките дни. Колко необикновенно различно ще бъде всичко , когато ехото на войната утихне по цялата планета и нови енергии на мир и спокойствия запълнят тази новосъздадена празнина.


Колко много едно общество може да расте и да процъфтява е неограничено, веднъж загаснала жажадата му за война и завоевание. Когато работната сила на планетата и ресурси се освободят от тежестта на войната, те ще могат да бъдат използвани за създаването на велико общество, което няма да прилича на други предишни общества в историята по своята ефективност и красота на действията. Това е ново звучене на вашия барабан и всички ще вземете участие в това велико усилие като отбор. Всички хора ще допринесът и всички ще просперират. Каква радост ще е това за вас.


Всички сте чували приказки за изгубени градове от злато и въпреки че това е по-скоро метафора отколкото буквално, тези изгубени градове са били прелестни земи богати на забележителна култура и всеки от тях в бил скъпоценен камък в короната на Майката Земя. На вашите градове ще се възвърне някогашния блясък и дори ще станат като рай когато обединим усилията си. Много от вас никога не са работили заедно върху такъв значим проект, който ще донесе радост на света. Много от вас ще го почувстват като огромна чест и задоволство, в това да отдадат част от своето време и усилия на такъв проект, а ние ще споделим с вас механизмите и опита ни, за да сме ви от помощ в това красиво реконстроиране на света. Много от вас отново ще се почувстват като деца строящи пясъчни замъци на брега. Единственото ограничение на вашето творчество ще е вашето въображение.


Ние сме вашето Семейство от ЗвездитеЧрез Грег Гайлс

As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Превод :Elena


Translations http://englishgreggiles.blogspot.com/  - English
 http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch

Originals and translations of Galactic Messages available at

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012