text

We ask those of you who speak out against us where is your evidence of our ulterior motives, of our supposed negative, dark or evil presence? Where has any of this been written? Where has this information come from to begin with? Who is creating this false impression of us and what have they got to gain from frightening you into not accepting our assistance and welcoming us here to begin our many projects with you? Who would gain from your refusal to accept our assistance? This is the question we would like you to think about and think about long and hard day as you read these words, as there are those of your world who will benefit greatly from your refusal to accept our assistance and we would just like you to think about who it is these individuals are before you so freely and easily repeat their words, echoing them throughout your online communities for all ears to hear these lies and this propaganda. - GFL through Greg Giles

неделя, 15 януари 2012 г.

12.1.201212.1.12г.
Откровението, което скоро ще дойде във вашия свят, ще промени курса на историята ви, без съмнение. Откровението, че светът не е сам във Вселената ще има огромни пречистващи ефекти на промяна навсякъде, и всяка душа, инкарнирана на вашия свят ще бъде засегната по един или друг начин от тези промени. Виждаме катаклизми в ранните етапи след като нашите съобщения за разкриване започнат да достигат до ушите на жителите на вашата планета, но също така виждаме успокояващия ефект, който нашите Служители на Светлината вече оказват върху колективното съзнание на хората. Това е задачата ни днес. Ще има други, когато тази задача се изпълни, но днес най-важната работа включва опитомяване на страха, който някои вече изпитват, тъй като все повече и повече скривана някога информация си проправя път към масите. Дайте всичко от себе си, за да смекчите изблика от нашите съобщения, които скоро ще започнат. Познанието ви в тази област ще бъде много търсено след това и много ще търсят напътствието на онези приятели и семейство, които са отделили време да се информират за техния свят и за вселената около тях. Вие сте онези, които са си написали домашното. Вие сте тези, които са направили усилието да научите това, което не е било разглеждано от вашите телевизии.


Вашият свят е на път да преживее най-големия скок, който никой свят никога не е преживявал за такова кратко време. Да преживееш метаморфоза от ограничения триизмерен свят до буквално неограничения петоизмерен свят е невероятно огромен скок, и той изисква уменията на мъже и жени като вас, за да видите това велико начинание да успява по начина, по който е толкова педантично и внимателно планиран. Отново ви молим да бъдете подготвени сега с достатъчно домакински провизии за няколко дни или дори седмици, докато прахът започне да се уталожва и светът ви види връщане към нормалното си функциониране. След като спокойствието и редът се върнат, ние незабавно ще продължим със следващата фаза от нашия план, която е първи контакт с вас, жителите на Земята. Ще последват много промени с бърз успех след тази точка, а това е моментът, когато онези от вашия свят ще забележат и научат със сигурност, че ние идваме с мир и сме тук, за да помогнем за големия напредък на вашия свят, тъй като вие сте подготвяни да бъдете приветствани в Галактическата общност.


Трябва да се свърши много работа, за да бъдете подготвени за този момент, а ние сме обучени разширено да ви помагаме с тези многобройни задачи. Много от вас ще работят с нас в съдбоносните дни, които предстоят и ние очакваме с нетърпение това проспериращо партньорство. Много от вас също са обучени разширено да служат сега или преди вашето настоящо въплъщение, или дори през това въплъщение, или чрез обучителните програми във вашето общество, или чрез астралните ви пътувания, където знанието, което сте придобили е било безопасно складирано в подсъзнанието ви.


Предстоят ви много изненади в идващите дни, а това със сигурност ще бъде най-вълнуващото време за вас във вашето продължаващо пътуване. Отново, моля бъдете там за вашите братя и сестри, които ще се нуждаят от по-високото ви напътствие. Всички вие стигнахте заедно до тук и няма нужда никой да страда от липса на знание и напътствие, ако достатъчно Показващи пътя направят присъствието си осезаемо. Вие сте душите, избрани за това важно назначение и вие бяхте онези най-подходящи и подготвени за работата. Сега е вашето време да дадете най-доброто от себе си. Светлините на прожекторите са върху вас, време е да заемете централна позиция на сцената.


Противниците ни сред заговорниците продължават да срещат бързото си премахмане. Те не виждат изход. Всичките им големи богатства сега са им безполезни, те започват да разбират дългите си години като роби на мрачния си дневен ред като безсмислени и като такова пропиляване на възможности. Някога те бяха толкова сигурни, че биха успели като ви отрежат напълно от Източника ви, но те никога не можаха напълно да прережат връзката, която ви свързва с вашата Божественост без значение къде сте или какво преживявате. Такава е връзката между вашия Създател и вас. Тази връзка никога не може да бъде разрушена, не може да бъде купена, продадена, заменяна или открадната, а тя днес е толкова силна, колкото винаги е била и винаги ще бъде. Това е причината, поради която няма нищо, от което да се страхувате. Вие вечно сте прегърнати от защитаващите и любящи ръце на вашия единствен истински Източник на Всичко Което Е, и Източникът никога няма да ви изостави, дори и когато пътувате дълбоко в мрачните черва на третото измерение.


Сега е време вие да се въртете обратно вкъщи. Следвайте безопасната линия, която винаги е била плътно до вас. Вдигнете се отново в Светлината, време е за вашето пристигане у дома, а приятелите ви и семейството ви от преди много години са тук, за да ви помогнат да се изправите.


Ние сме вашето Семейство от Звездите

Предадено чрез Грег Гайлс

As channeled through Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Превод :Tauno


Translations http://englishgreggiles.blogspot.com/  - English
 http://dutchgreggiles.blogspot.com/ - Dutch

Originals and translations of Galactic Messages available at

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ASHTAR

2012